Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

System Audio Aura 50 New Edition

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla System Audio Golvhögtalare (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Sjukt bra högtalare i hela registret, har också en Marantz SR7010 och det lät väl bra men jisses vilket lyft dom fick med Hegel H90, magiskt.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fantastiskt bra ljud. En högtalare som är otroligt prisvärd. Spelar all typ av musik och med en marantz 7010 som jag krämar på med så låter ljudet aldrig orent än hur högt jag spelar. Vill du ha en allround högtalare som inte gör bort sig i det stilrena hemmet så är detta ett bra val. Har dock en rel t9 som fyller på med lite extra bas.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Lyssnade på modeller från Dynaudio först och till slut stod det mellan Dynaudio X34 och SA Aura 50. Valde Aura 50 för dom var roligare att lyssna på.

  Dessa högtalarna och Hegel H80 är verkligen sweetspot för hur mycket ljud man får för pengarna!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har spelat dessa i ungefär 50-60 timmar nu och gillar dem bara mer och mer ju mer jag lyssnar på dem. De är väldigt öppna i sitt ljud och får fram smådetaljer i musiken som jag aldrig har hört innan. Det enda som jag kan sakna ibland är djupbasen. Men det kan man lätt åtgärda sen med en sub.
  Spelar dem med en Hegel H80.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Som vanligt köper jag utan provlyssning (precis som tidigare talare).
  Inköptes tillsammans med en Rotel förstärkare som driver dem med bravur. Kan meddela dock att som väntat är de väldigt lätta på basfronten.
  De är distinkta och snabba, rapp och perfekt till musik (i mitt tycke) men för djupbasen jag vill ha i många låtar och mest i filmer så behövs en extra bas.
  Nu är mina dock bara spelade i 40-50timmar och enligt mina erfarenheter så tar det längre tid än detta innan de släpper lös ordentligt.
  Men med tanke på elementen så tvivlar jag på att jag kommer få ut den djupbas som jag önskar av dem.
  Design mässigt och stilmässigt är de klockrena i mitt tyce.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte mina System Audio Aura 50 New Edition utan att först provlyssna och det visade sig vara det bästa högtalarköp jag någonsin gjort. Vilken makalös högtalare. Spelar fantastiskt ihop med Hegel H80.