Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Creative T4

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Creative Datorhögtalare (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  1 år sedan
  Måste säga att ljudet var långt över förväntan.
  Klart och rent ljud och bra tryck i basen.

  Det enda negativa är att högtalarna alltid är avstängda när man startar datorn, och man måste starta högtalarna via den externa volymkontrollern. En nackdel för mig då jag har den inbyggt i ett flipperbygge. Därav det lite lägre betyget.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Funktionellt är jag hur nöjd som helst med detta högtalarset, blåtand och NFC fungerar ypperligt. Finns även massa andra trevliga fysiska ingångar och möjligheter - väldigt bra exempelvis att det finns optisk toslink.

  Krämmässigt är de helt okej för att ha till datorn i ett mindre eller normalstort rum. Jag hade tidigare Harman/Kardon Soundsticks III, det var faktiskt bättre kräm i dem. Men, i övrigt kör dessa T4 verkligen över HK på samtliga andra nivåer. De är mer användarvänliga, mindre/smidigare och som lite subtilt nämnt ovan även extremt mycket mer funktionella och teknikmässigt överlägsna, bara en sådan sak som att det också ingår en fjärrkontroll, exempelvis. Designen är det absolut inget fel på heller :)

  Ljudet levererar alltså helt klart mer än godkänt - men jag känner ändå inte att jag kan ge full pott eftersom jag vet att det finns andra högtalare som levererar krämmässigt bättre (Soundsticks, exempelvis). Betalar man över 2k för ett 2.1-set vill man ju egentligen ha något av det bästa ljudet som finns - jag antar att i detta fall är det mer tekniken/anslutningarna som det lagts mer pengar och krut på.

  Uppdatering 17 jul 2017: Sänker betyget 1 stjärna (8/10 nu) då volymhjulet-reglaget uppför sig lite som det själv vill, svårt att höja/sänka små nivåer. Har varit så här från början egentligen men först nu jag tycker det är lite irriterande, man måste verkligen vara superlätt på handen.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Inget att anmärka på. Bra ljud för att vara datorhögtalare.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Stabilt och bra system.
  Har det i köket. Lite lurigt med placering av baslådan.
  Bluetooth fungerar ypperligt med NFC och olika källor.
  Auto off enbart via toslink.