Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic ES-LV65

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Panasonic Rakapparater (26)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 dag sedan
  En helt fantastisk rakapparat, har haft Braun i flera årtionden men nu är det Panasonic som gäller. En mycket bra rakapparat, man får känslan av rakhyvel efter en rakning som går snabbt. Är även skonsam mot huden.
  Köpte min på Amazon.de för 1300 kr fraktfritt.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Rakningen går mycket fortare än de maskiner med roterande blad som jag använt. Och resultatet blir mycket bra. Jag tyckte i o f s att den fungerade vid våtrakning, men jag föredrar torrakning hur som helst. Bra köp!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Övriga konkurrenter är bättre på marknadsföring och design, det är uppenbart. Jag har självfallet inte testat allt på marknaden men de båda stora har jag haft flera utav, och jag har svårt att se vad som skulle vara bättre än denna som jag inte haft. Den rakning som tar 40 sekunder med en Philips gör denna på 10 sekunder och resultatet blir som med hyvel.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Skulle det gå och har använt en trimmer till en elektrisk rakapparat var inte helt optimal. Känsla kämpar lite och ta alla stubb. Men där tog det väl så det var ett bra resultat. En mycket bra rakapparat om du bara har att raka en "tre-dagars". Kan bara bra rekommendera den till andra.