Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPhone 5s 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Apple iPhone 5s. 2 produkter i generationen. 6 föregångare och 6 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (111)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.87)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Stort kliv upp blev det för mig som tidigare hade en 4s.
  Det är ingen gigantisk skillnad när man kör iPhone, och har gjort det sen dom lanserades i Sverige. Den stora skillnaden denna gång, förutom hastigheten som naturligtvis känns på en gång, är fingeravtrycksläsaren.
  Man registrerar in ett finger i läsaren och sen så håller man bara det fingret kvar när man trycker på home-knappen för att väcka telefonen. Och då så går den förbi både "svepningen" och låskoden.
  Om man däremot klickar till och drar undan fingret så är det precis som på tidigare modeller. Att man måste svepa och slå kod.
  Det spar tid och det känns säkert. För trots alla paranoida bloggare där ute så är risken att någon vill kapa min telefon rätt liten. Eller rättare sagt, vill man verkligen stjäla någons telefon och komma in i den så kan man nog göra det med eller utan fingeravtrycksläsare.

  I övrigt så är kameran bättre, blixten me. Och det finns ett nytt filmläge som gör att man kan spela in filmer i slow motion (jag tror det är högre FPS också).
  Av någon märklig anledning tycks man inte kunna exportera dessa med den effekten på.

  Så sammanfattningsvis: Har man en äldre iPhone och ska ha ny så är det väldigt säkert att byta upp sig till en 5s. Tillräckligt mycket är ändrat för att det ska bli kul och intressant.
  Och tillräckligt lite är ändrat för att man ska känna igen sig på en gång.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  .
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställde en Iphone 5s utan abonnemang & den kom dagen efter. Gick snabbare än vad Tele2s mail- & smsbekräftelser kom fram. Snabbt, billigt & enkelt = toppbetyg!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  %uD83D%uDC4D
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Funkar bra med hemmabion då jag gärna switchar till den för musik och dylikt.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Om ni gillar era tidigare iPhones så är detta ett steg av uppgradering till det bättre. ID-touch gör världen lite enklare och känns säkert, trots "propagandan" så att säga.

  Satte inte fullt på poängen, för det finns ingenting i världen som är perfekt, men kanske bara nästan ;-)

  Enda minus är och som med alla andra smartphones att batteritiden är inte som den "gamla goda tiden" med en vecka, men trots den självklara kritiken så kan denna hålla en två dagar, eller lätt en dag med "normalt" pillande (-detta om man stängt av vissa inställningar som är riktiga energitjuvar).

  Samt en oerhört bra mobil för Er som gillar hälso-appar, med den nya extra CPU´n vid namn M7 så drar den 1% batteri jämfört med tidigare iPhone 5 på hela 20-30% med samma mätning på hälsa-appen så att säga.

  120FPS grejen är kul, men Apple måste bara aktivera en bra konverterade för och få Slo-mo till instagram, eller annan enhet för och se samma effekt på det man filmat. Ett sätt är att "E-posta sig själv, videon" och eller använda sig av FCPx/iMovie senaste versionen för och redigera det.

  Som sagt är väldigt nöjd med mobilen (min tidigare iPhone var iPhone 4S).
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  iPphone 5s 64gb svart/grå
  Den ovannämnda modellen är min första smartphone sedan många år av troget ägande av äldre, icke smartmodeller från Nokia. Det har nu lupit ca två månader sedan införskaffandet och jag är mycket nöjd.

  Detaljer beskriver jag inte av den anledning att klivet var för stort från senaste modellen. Jag har heller inte någon erfarenhet från andra smartphones.

  Fingeravtryck fungerar utmärkt. Kameran räcker mer än väl för mina behov av både stillbild och rörlig bild.

  iTunes som används för att koppla samman t.ex. dator och iPhone är frustrerande till en början, i alla fall för en inbiten Windows och Linux användare. Även den 'låsta' miljön skulle kunna vara något mindre - ja låst.

  Ska du köpa en iPhone och inte ska ha all din musik och väldigt mycket ljudböcker och eböcker, se då till att köpa 32gb då det räcker mer än väl för en vanlig användare - dock så är 16gb i underkant.

  Allt som allt 10 välförtjänta stjärnor, kanske hade det varit lägre om jag gått från tidigare iPhone till denna.

  Trevlig helg alla och gott nytt år!