Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord (271)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Riktigt sköna tangenter och framför allt den stora touchplattan är riktigt grym. Senaste SetPoint fungerar bra och man kan ändra inställningar man inte gillar (finns några, men går som sagt att fixa). Hade ett K400 innan som var toppen, men det är verkligen klasskillnad om man jämför med detta. Premium mot budget så att säga.

  Jag kan absolut säga att det här inte är för alla. Jag var lite tveksam först, men jag gillar det verkligen efter att ha ställt in och testat det ett tag. Det är verkligen anpassat för Windows 8 med många funktioner som stödjer det. Det ska tydligen funka med Windows 7 med, men det har jag inte testat.

  Rekommenderas för de som gillar touchfunktioner!

  EDIT: Har nu testat det knappt en vecka, och höjer nu betyget. Har mer eller mindre lyckats fixa allt jag vill och tangentbordet fungerar perfekt. Har läst lite om alla inställningar och det gör att man förstår lite mer om hur det fungerar. Nästan perfekt produkt.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  9/10 får tagentbordet men touchpaden får 2/10. Tagentbordet har väldigt sköna knappar och det känns nästan som mekansikst.

  Touchpaden däremot, är bland den sämsta jag använt. Alla multitouch funktioner finns, vilken är nice därför får den inte en 1a utan en 2a. Dock så fungerar de flesta väldigt opålitligt, scroll med två fungarar registreras ibland inte, och scroll skulle ej rekomenderas att göras i Chrome över huvud taget då scrollen händelserna ligger kvar i systemet långt efter man scrollat klart. Så trycker man in ctrl knappen kommer förnstet zoomas 1000% ofta. Sedan har plattan något som känns som en mellan knapp, när man vill klicka med platten känns det som man klickar två gånger.

  Tyvärr finns det inget bättre på marknaden för tillfället (om man vill ha tagentbord tillsammans med platta). Funderat på att köra apples tagentbord med deras trackpad för och sedan köpa en sak som sätter ihop dem. Dock är mjukvaran för dessa i Beta för windows.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Ni som har problem med mottagning, använd en kort USB-förlängning till mottagern så slipper den störningar ifrån datorn och ni kommer inte ha några problem.

  Bra tangentbord, dock nästan lite för stor touchpad, kunde varit lite störra kant runt då man lätt nuddar när man inte vill. Vikten är ett litet problem också!
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  nja..
  Om tanken med detta tangentbord är att det ska användas för htpc får de inte mer än ett poäng. De är helt enkelt för stort, tungt och osmidigt att sitta och hålla i, dessutom saknar jag "höger musknapp knappen" som finns på budget-lillebror K400. Annars är de riktigt trevlig kvalitet på de om jämför just med K400. Ska man ha TK820 på skrivbordet är det nog hur bra som helst men det var inte det som jag leta efter. Jag vill ha ett tangentbord med lite mer kvalitetskänsla än de plastiga K400. Något som drar ner betyget något xtra e Logitech mög-Unifying-mottagare, lägg ner och kör på BT ist.. =P
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag gillar kvalitetskänslan och den stora touchpadden, klämde o kände på manga olika tangentbord innan köp. Jag använder den till media PC med Win 8 detta funkar utmärkt. Ibland har jag lite bekymmer med radioöverföringen men jag har märkt att om vrider tangentbordet lite så funkar det bättre (min USB sticka är riktad rakt mot tangentbordet) avståndet är ca 3m
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Använder det till HTPC med Win 7.
  Räckvidd fungerar bra på 5 meters håll. Har ej testat längre avstånd.
  Bra känsla i tangenter enligt mitt tycke.
  Touchplattan reagerar mycket bra, det enda negativa är fysiska högervänster klick som är inbyggt i plattan, svårt att klicka utan att muspekaren hinner röra sig.

  Rekommenderar denna!
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Varning! Nästintill oanvändbar produkt och felkonstruerad. Det går inte att använda platta och tangentbord samtidigt utan att det blir fördröjningar och felregistreringar av tangentbordet. Skickade tillbaka det efter en veckas testande med olika drivrutiner utan godtagbart resultat. Mer info här:

  http://forums.logitech.com/t5/Keyboards-and-Keyboard-Mice/All-in-One-TK820-typing-lag-when-using-touchpad/td-p/1119757
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Fick detta på garantin då mitt diNovo Mini gick sönder och kan enkelt säga att jag trivs mycket bättre med ett fullstort tangentbord.

  +
  Tangenter
  Windows 8
  Trackpad med multitouch

  -
  Ej bakgrundsbelysta tangenter
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Överlag ett bra tangentbord med skön touchplatta, men precis som väntat så är mottagningen ganska usel. Tangentbordet kan gå från perfekt mottagning, till att försvinna helt, av att man lyfter knät 5 cm där tangentbordet ligger. Fattar inte varför de ska envisas med denna usla trådlösa teknik. Hade hellre sett blåtand som fungerar i regel alltid mycket bättre. Förvänta dig inte att det kommer fungera klockrent helt enkelt.

  + Tangenterna
  + Designen
  + Inställningsmöjligheterna

  - Mottagningen
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bekväm att skriva på. Fast kvalitet.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Stora, exklusiva tangentbord. Bra pekplatta. Något märkligt val med denna blå rand, men okej. Något tyngre än plast tangentbord, men det känns som kvalitet. Perfekt för vardagsrummet PC!