Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Koss KSC75

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Koss Hörlurar (76)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Inget att klaga på, haft mina i hur många år som helst. Visst, ser lite slitna ut, men fungerar lika bra idag och ger ett mer än väl godkänt ljud för det priset.

  Största fördelen är att de sitter som gjutna på öronen, trillar aldrig av, och riktigt bekvämt!
 • Ganska dålig
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Håller med föregående att dessa har riktigt bra ljud, däremot har jag inga lödningskunskaper vilket tyvärr verkar vara ett måste om man vill ha dessa i mer än ett halvår. Är inne på mitt fjärde par på 2 år och det har varit samma fel varenda gång, glapp i kontakten som slutligen leder till att lödningen lossnar helt. Vanliga hörlurar har vanligtvis en "räfflad" övergång mellan sladd och kontakt. Ksc75 har inte detta utan sladden går rakt in i kontakten utan stöd eller skydd mot att kabeln vrider sönder lödningen. Jag gillade verkligen ljudbilden på dessa och om man har eller funderar på att köpa dessa så byt kontakt om ni kan eller förstärk kontakten med superlim/eltejp.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Galet bra ljud. Har även flera dyrare Sennheiserlurar, men de kommer inte i närheten av KSC75. Förstår inte vad föregående tyckare yrar om, ljudet är kristallklart på min Iaudio + dessa lurar. Känns som att glida in i en annan värld.

  + Ljudet
  + Priset
  + Trycker inte på örat, blir aldrig jobbiga att ha på

  - Kan vara lite bökiga att få på
 • Usel
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Dissa hörlura ar det värsta plast kinesiske framstälta kiff.. Har också haft porta pro, gick sönder.
  Koss är opreklameret. Ljyden är ingen vidare, saknar bass.
  köpte dissa pga. Recensioner herfra och pris. Besviken på alt..
  R.I.P Koss
 • Ganska dålig
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Läste både recensioner & tester där det var bra betyg men dessa har inte en suck mot Sennheiser PMX100. Dessa kommer att bli liggande i lådan tills de ruttnar bort!! Inget tryck i dessa lurar för man måste nog ha ena jävla flaxöron för att dessa ska sitta ordentligt. Besvikelse då de inte sitter ordentligt.
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Saknar djupbas, men låter i övrigt mycket bra. Tyvärr är det svårt att få lurarna att kommma riktigt nära hörselgångarna. De sitter ganska löst (på mina öron) och tappar därför i ljudstyrka, framförallt i basen. Har löst det genom att montera dem på bygel istället.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Nu behöver jag inte leta längre. För priset kan man köpa flera stycken ifall de skulle gå sönder. Lätt gjort att man hoppar över dessa bra hörlurar för att de för billiga.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Fick min iaudio 7 idag och har suttit och jämfört dessa med Sennheiser PX100 (som jag köpte pga bra omdömen här på prisjakt). Men de kan verkligen slänga sig i väggen jämfört med KSC75. Ljudet i Koss är så mycket behagligare och fylligare att PX100 låter burkiga i jämförelse. Visst har olika människor olika preferenser, men jag har svårt att tänka mig att någon inte skulle föredra KSC75 framför PX100. Den största skillnaden hördes i de dragigare partierna i "Mannen i den vita hatten" med Kent. En bonus med de här lurarna är ju dessutom att de sitter så skönt att man knappt märker att de är där till skillnad från lurar med en bygel över huvudet då det alltid blir lite tryck på öronen.
 • Perfekt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  !0 poäng för de håller ett bra pris med bra ljud. Basen kunde varit bättre men kan inte kräva det. Men jag har inget att jämföra med.
 • Perfekt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  För priset går det antagligen inte att få bättre prestanda. Mycket klart och trevligt ljud, låter bra även utan en förstärkare.
 • Perfekt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Bästa portabla hörluren utan bygel över huvudet (= tar riktigt lite plats i fickan). Låter väldigt likt Porta Pro/Sporta Pro, men är lite mindre bastunga och ger därför(enligt mig då) en bättre balanserad ljudbild.
  (Äger Sporta Pro samt flera in -ear modeller tex. Sennheiser MX500 och Sony MDR-EX71.)