Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Creative Inspire T10

 Lägg i lista  Jämför
Inspire T10-högtalarna från Creative spelar upp all din digitala musik med hög kvalitet. De är klompakta och slimmade i glansigt svart och förenar avancerad teknik med snygg design för att ge bättre ljud tillsammans din PC, notebook eller MP3-spelare. Högtalarna skapar en riktig ?Hi-Fi´-ljudscen genom separata diskanthögtalare för high-end perfektion, precisionsenheter för verklighetstrogna mellantoner och BasXPort?-teknik för starka låga toner utan subwoofer. Separata kontroller för volym och bas gör det möjligt att förbättra uppspelningen med alla typer av musik och du kan ställa Inspire T10-högtalarna nära PC- och TV-skärmar tack vare magnetisk sköld. Hörlursanslutning för enskilt lyssnande medföljer. Stäng
Inspire T10-högtalarna från Creative spelar upp all din digitala musik med hög kvalitet. De är klompakta och slimmade i glansigt svart och förenar avancerad teknik med snygg desig... Läs mer
Jämför pris på alla Creative Datorhögtalare (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.39)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Okej, sett till priset.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket nöjd. Använder dem på kontoret. Lyssnar mestadels på jazz, piano, klassiskt, soul, rock, men inte så mycket tung bas. Ställer inte så galet höga krav på högtalare generellt, men utifrån prisklassen här tycker jag de håller måttet mycket bra.

  Billigare nu när det finns nyare versioner ute också.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Otroligt dålig bas.
  Lyssnar man på låg volym hörs bara EN av högtalarna (!). Den andra högtalaren tystnar helt.
  Duger om du bara ska lyssna på pratradio och podcasts, men annars: köp något annat.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  "Mycket bra" beskriver dessa högtalare ganska perfekt. Köpte dem som ersättare för ett gammalt par på mitt kontor. De spelar musik utmärkt på hög volym, men lika bra på lägre volym också, vilket är viktigt i en miljö med andra människor runtomkring. Hörlursuttaget på sidan är också perfekt, lätt tillgängligt när man behöver lyssna på något mer privat, eller inte vill störa någon överhuvudtaget. Uttag även för headset hade varit ett extra plus, men ligger kanske utanför denna produkts huvudområde.

  Högtalarna är plastiga, men ändå respektingivande tunga och stabila. Volymknappen likaså, den glider med visst motstånd men utan gnissel eller knaster, precis som det ska vara. Ingen risk att man av misstag drar på full volym, helt enkelt.

  Designen är väl vad man kan förvänta sig för runt 400kr, men den blanka, svarta finishen smälter ändå bra in i miljön.

  Plus för bra ljud, stabil känsla, stadig volymkontroll och hörlursuttag lättillgängligt på sidan.

  Minus för... Inte mycket alls, faktiskt. För det här priset överträffar de faktiskt alla förväntningar. Det är trots allt PC-högtalare det här, inget annat :)
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag är riktigt nöjd med dessa högtalare, har haft de kanske 2 år och har inte haft några problem.
  Bra ljud för pengar, använder de till datorn för att spela, lyssna på musik och för att se på film.

  + Bra ljud, fylligt även vid högre volym.
  + man kan ta loss alla kablar
  + Skön volymratt som har lite motstånd
  + Produkten känns ordentligt gjord

  - stömadaptern är stor (4x7cm) tar plats vid strömuttagen

  något jag tycker de kunde ha gjort bättre är just strömadaptern. Hade hellre velat se en smal eurokontakt gärna standard adaptersladd.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Riktigt, riktigt bra högtalare.

  Jag köpte dem på Elgiganten för nästan två år sedan och har använt de dagligen sedan dess, högtalarna är fortfarande i nyskick och jag betalade under 400:- för dem.

  Det går att kräma på hyfsat bra volym, jag har i alla fall aldrig behövt höja ljudet mer än till hälften på högtalarna (med max volym på datorn). Ljudstyrkan skulle definitivt räcka till för en hemmafest eller dylikt.

  Kompakt design och smarta volym/toniställningar på högtalarenheten. Klart ljud med kraftfull bas, detaljerad diskant och krispigt mellanregister. Bra hållbarhet, inget glapp eller brus efter nästan två års flitig användning. Kort sagt ett par riktiga kvalitetshögtalare, till ett riktigt bra pris. Jag kan inte göra annat än att ge Creative Inspire T10 maxbetyg!
 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Dom duger till datorn, dom låter dock rätt "hispit", kan ha att göra med mitt ljudkort dock.

  Uppdatering efter ca 10 månaders användning: den vänstra högtalaren har börjat glappa....okej dom är inte jättedyra, men inte acceptabelt.
 • Ganska dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Tog cykeln ner till Classe och skulle provlyssna för skojs skull,förväntade mig att de skulle låta någorlunda bra men nej,de lät som man hade lagt ett täcke över,mellanregistret var ett skämt,absolut ingen dynamik i ljudet.
 • Ganska dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har varit helnöjd med dessa. För några dagar sedan sa det bara PANG och de slocknade för alltid, efter bara ett års användning på låga volymer. Jag har PC-högtalare som är 30 år gamla som fortfarande fungerar, så detta var ju inte direkt förväntansfullt.

  Skaffa de här istället: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=349840
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ett par prisvärda högtalare om man inte har för höga krav på kvalitet. Har 3 par i hushållet och på 2 av dem har den högra högtalaren börjat glappa i ratten för ljudnivå. Men när de funkar så är det helt ok till spel och musik vid datorn men att använda dem för film eller hifi är att sträcka deras användningsområde litet för långt.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Prisvärda datorhögtalare. Inget som ersätter hifi produkter. I mitt tycke mycket ljud för pengarna när man sitter vid datorn, inget som fyller rummet, men ska man ha det bör man lägga ut lite mer pengar. Hade gärna sett separata kontroller för diskant o bas, ljudet blir lite obalanserat, men det går givetvis o fixa med equalizer funktionalitet i datorns konfig.
 • Ganska dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Väldigt besviken på vad de presterar. Mellanregister och diskantrik är OK, men det finns ingen bas överhuvudtaget. Har testat med olika källor (PC, mobiltelefon, mp3-spelare) och equalizer inställningar, samma dynga. Borde prestera mer bas med tanke på storleken på lådorna.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket prisvärda högtalare, men man måste förstå vad man köper.
  Ett par så här små högtalare för 300 spänn har ingen djupbas.
  Under 80 Hz hörs ingenting. I övrigt är det mycket bra ljud för pengarna.
  Vill man ha Hifiljud får man köpa minst 3ggr så stora högtalare.
  Jag är Hifinörd och har konstruerat egna högtalare.
  Först tänkte jag bygga egna högtalare, men det hade blivit dyrare och sämre än dessa.
 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Helt ok högtalare för priset, precis vad man kan förvänta sig ljudmässigt av ett par 200-300kr högtalare. Dock så är mina glappa i strömdosan, tror det har att göra med att den går att ta isär...Har löst det genom lite tejp! Borde nog felanmäla till Creative istället...
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Helt utmärkt ljud för sitt pris, överraskande bra bas även om det naturligtvis inte blir lika bra som med en sub. Utmärkta datorhögtalare om man vill ha ett par hyfsat enkla, lättviktiga och billiga.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  För sitt pris mycket bra. Ljudet är mjukt och behagligt. Djup bas finns dock knappt att höra.
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  För sin storlek spelar de kanon. visst ingen ljupbas, men mellanbasen har bra punch.
 • Acceptabel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Så länge de höll var de helt ok. Men en dag tvärdog de, hux flux. Garantin hade tyvärr gått ut, så det var bara att slänga.
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Oj, vad burkigt ljud. Inte ens en stunds inspelning har hjälpt. Tur att jag betalade under 300 kr för dem, för mer än så är de garanterat inte värda. Blir helt klart ett byte inom snar framtid.

  EDIT: Förlåt, Creative, jag ska genast revidera min uppfattning. Jag har nämligen uppdaterat mina ljuddrivrutiner och oj - helt plötsligt låter det riktigt bra. Betyg 3 är ett minne blott, jag dubblar siffran och lägger till en stjärna till för priset, under 300 är ett kap.
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  För 400 kr är dom riktigt bra. Går inte att spela högt men det förväntar man sig inte heller.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Använder dessa till att lyssna på klassisk musik och radio på arbetsplatsen och spelar därför lågmält för att ingen ska bli störd.

  Ljudet på låg volym är riktigt fint och luftigt och det går bra att urskilja detaljer i instrument och röster.
  Har inte provat att kräma på ordentligt, så jag vet inte hur det låter på hög volym, men det var inte heller till det ändamålet jag köpte dem.

  Utseendemässigt är de snyggt diskreta med sina pianosvarta framsidor och känns helt ok i kvalitet, ganska tunga. Kabeln som förbinder de båda högtalarna kunde vara något längre, det är gränsfall att den räcker till för mig som arbetar med dubbla skärmar.

  Jag betalade 399 kr, men just nu finns T10orna att köpa för 270 kr på cdon, och det är mycket prisvärt.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  För mig var dessa perfekta. Funkar utmärkt till att glutta på småfilmer, spela lite spel och skypa. Sen slipper man ha en tjock baslåda nånstans under skrivbordet, väldigt skönt. Billiga var dem också. köp!
 • Knappt godkänd
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Extremt burkigt ljud. Är missnöjd. :( Går ju att fixa med equalizer, och då blir det riktigt bra, men tyvärr verkar ju creative ha tagit bort stödet för EQ i Win 7 för Sound Blaster Audigy på drivrutinsnivå. Så visst, det låter fint i Winamp etc där man kan pilla med EQ, men i alla andra applikationer låter det för jävligt. Får se om det går att haxxa på något sätt med custom drivers.
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Helt ok!

  Brukar egentligen ha dator inkopplad till förstärkaren när jag lyssnar på musik och dra på mig hörlurar när jag ska spela och sådär (då min stereo inte står nära datorn) men bestämde mig för att fixa några billiga högtalare så att jag kunde spela spel utan att behöva använda hörlurar.

  Dessa högtalare fungerar väl rätt bra för det ändamålet, de levererar ju såklart inte ljud i samma klass som jag får via förstärkaren, men det duger gott och väl för det jag ville använda dom till.

  Bra pris också, plus att de är rätt snygga!

  De väger dessutom rätt mycket, vilket gör att de står väldigt stabilt!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Otroligt prisvärda, testade något creative 2.1 System som var några hundralappar dyrare men fick lämna tillbaks dem då de levererade riktigt dåligt ljud. Efter att ja läst omdömen här tänkte jag att de kunde vara värt ett försök. Och håller med tidigare om att de låter väldigt bra. Lite överdriven Bas om jag ska klaga på nått.

  Tycker inte designen matchar min iMac så nu står de nerpackade.
  Ljud 7/10
  Design 4/10
  Prisvärd 9/10
  :)
 • Ganska bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Helt ok högtalare, rent och klart ljud. Har haft dem i två år och inte haft några problem ännu.
 • Ganska bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Min gick sönder och tillverkaren ger bara 1 års garanti så fick inte byta ut dem! Jätte tråkigt för de är jätte bra!

  Knapparna har dålig kvalité!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Köpte mina för runt 350kr för några månader sedan. Används till Altan.
  Tycker inte alls ljudet är burkigt utan det låter helt okej för summan man betalar.
  Kanske eran uppspelningsenhet eller ljudkort som är dåligt?
  Eller så är de inte inspelade?
 • Acceptabel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Till skillnad från många andra här så tycker jag INTE ljudet är speciellt bra. Det låter snabbt rätt illa när man vrider upp ljudet något (tycker inte det är speciellt högt). Basen börjar dista (tror man säger så), den blir iaf väldigt grötig och bara för oljud..

  Är inte speciellt nöjd med mitt köp tyvärr..
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  bra ljud för pengarna
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  För den som billigt vill ha fjärrkontrollerad musik i hela huset köper ett par av dessa högtalare och kopplar till AirTunes/Airport Express. För ca 1300 kronor per rum kan du sedan på din iPhone/iPodtouch välja rum, MP-låt eller radiokanal. Ger samma resultat som Sonos-systemet fast mycket billigare!

  Dessa högtalare duger i köket/tvättstugan. Låter mycket bra för det priset.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Blev less på laptophögtalarna och började leta efter ett par små högtalare utan subwoofer och relativt billiga. Läste kommentarerna här och googlade andra ställen och bestämde mig till slut för att slå till.

  Är mycket nöjd och har inget att klaga på eftersom de uppfyller alla de krav jag har. Enligt mitt tycke så är det bra ljud oavsett om man lyssnar på trance eller något lugnare.

  Kostade 399:- på NetOnNet och kan inget annat än rekommendera denna produkt.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mycket bra! Prisvärda! Man kan inte förvänta sig suveränt ljud för 350 spänn!

  Vräker man på lite hederlig House riktigt högt tar basen över och dränker resten, samtidigt som basen blir grötig och konstig men då ska vi ju komma ihåg priset...

  Funkar mycket bra som datorhögtalare! Misstänker att med ett ordenligt ljudkort eller en DVD som ljudkälla så blir kvalitén bättre också, men som kopplade till ett integrerat ljudkort leverar dom som man kan förvänta sig!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  För det här priset är dom oslagbara. Ljudet känns "stort" och fylligt för att komma från så små högtalare. Även riktigt snygga.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Grymma för denna peng!
  PC-city var ju snabba oxå!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Kanonnöjd gav 349:- inte hade jag förväntat mig så bra ljud.
  Riktigt bra bas för ett par 2.0
  Ljudet känns klart.
  Det är en fröjd att lyssna på musik.

  För dig som inte vill ha ett 2.1 system eller har ont om plats men ändå vill ha bra ljud för en billig peng.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket bra högtalare för så lite pengar, och med tanke på att de är pyttesmå! Jag betalade bara 349 kr för mina.

  Har också ett par Bose Companion 2 som kostade 1200 kr, och de är absolut jämförbara i storlek och kvalitetsmässigt!

  Inspire T10 är faktiskt snäppet bättre ljudmässigt: renare bas, bättre och renare diskant om man krämar på lite. Renare, bättre.

  OK: Bose Companion 2 två har snyggare finish på fronten - sober aluminium spöar blank, svart plast - och passar bättre med t ex Apples datorer, men saknar en viktig detalj: tonkontroll. Inspire T10 har det!

  Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  För under 400:- får man ett par grymma högtalare! Skönt att slippa en separat sub.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Efter att ha levt i en vecka med dessa små budgethögtalare, känner jag att jag vill dela med mig av några goda ord.

  För så lite pengar måste jag säga att ljudet är grymt, har satt ett par i köket hemma kopplat till en airport express och nu ska jag iväg och köpa ett par till till arbetsrummet.

  Man kan knappt tro att detta ljud kommer från sådana här små högtalare och framförallt inte så billiga. I denna prisklass (och upp till dubbla priset?) vågar jag säga att de är ohotade i prisvärdhet.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Kan bara hålla med tidigare medlemmars recensioner. Helt grym för dessa pengar! Ok ingen jordbävnings bas finns men är ändå helt ok för mitt ändamål, som är för min lilla netebook acer one i köket. Har använt diverse 2.1 system tidigare, och dessa små godingar utklassar dessa helt.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Bra ljud för en billig peng.

  Väl Rekommenderat.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Hade ett äldre 2.1 system från creative innan, detta var ett lyft för ljudet!
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Jag tycker om dessa Creative Inspire T10 fast det skulle kunna vara mer bas kanske? ;) Nej men i sådana fall hade jag självklart köpt ett 2.1. Du måste ställa dig frågan vad du ska ha innan du köper nya högtalare. Jag ville ha några högtalare, lite små, inte så stora, till min laptop, och dessa passar perfekt för den uppgiften. Det behöverinte vara värsta superduper hembiosystemet för orka bära med den om man ska ha en laptop. Bra ljud, härlig design på knappar, schyst kvalité. Det är stiligt, snyggt och bra. Köp om du vill ha detta! Antingen köper du de här eller så skaffar du någon sort av Logitech. Köp inte dessa om du ska ha dem till datorn för spel & film, satsa på 5.1 då.