Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Canon EF-S 55-250/4,0-5,6 IS STM

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Canon Objektiv (137)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har inte haft objektivet så länge än. Men tagit ett par bilder och jämfört med mitt Tamron 18-270, och oj vilken skillnad. Canon objektivet är mycket bättre, ingen tvekan. Känns spontant ganska lika i skärpa med mitt nu sålda Sigma 70-200 f/2,8.

  Rekommenderas starkt, vill man ha bättre kvalité blir det nog till att köpa Canons L objektiv, men utan att även uppgradera till fullformat blir det nog ingen större skillnad.

  Det enda negativa är så klart ljuskänsligheten, men den är lika bra som alla andra billiga zoomar så med tanke på priset är det knappast värt att notera.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag var lite ouppmärksam när jag köpte detta och råkade köpa dess föregångare först. Andra gången beställde jag rätt och vilken skillnad det är på dem! Mycket snabbare och framförallt tystare fokus!

  Byggkvaliteten är mycket fin. Bildstabiliseringen är exemplarisk!
  Relativt litet och lätt.
  Bildkvaliteten är mycket bra men jag är inte kvalificerad nog att ge något professionellt omdöme. Men de som är proffs säger att detta är det bästa lång-zoom objektivet som går att köpa för ett mänskligt pris till Canons EF-S gänga! Jämfört mot dess föregångare är det framförallt skärpan i hörnorna som ska vara avsevärt bättre i denna. Sen fokusen, som jag redan nämnt. Detta objektiv kan man, till skillnad från föregångaren, filma med utan att störas av en långsam och högljudd fokus. Skillnaden är enorm!

  Jag köpte min som en "white box" (=kitobjetiv där säljaren delat på kamera och objektiv och säljer dem separat) på ebay för ca 1300kr och kan inte vara mer nöjd!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Väldigt prisvärt alternativ. Vägde mellan tamrons 70-300mm och denna men blev denna tillslut pga lägre vikt och pris, samt att jag inte kör med någon full frame kamera. Bildkvaliteten är det inget att klaga på, speciellt inte med tanke på priset, och bildstabiliseringen är mycket bra. Går att ta foton handhållet på 250mm med i alla fall 1/50 med bra skärpa.