Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tom Clancy's The Division (PC)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte spelet till PC.
  Här har man lyckats förena open world, konfigurationer i oändligt många olika steg, och multiplayer samt väldigt bra grafik. Spelet tycker jag har mycket underhållningsvärde.
  Förutom man läser massor med folk som klagar på hackers, glitches och bugs, så tycker jag väl ändå att Ubisoft jobbar på fixar.

  Nackdelarna när man kommit upp i +58 dz rank, max 30 rank, gjort alla uppdrag och end game och spelat Falcon Lost Incursion (hard), är att man då vill hitta ännu bättre utrustning och vill ha "mer". Fienderna i spelet känns repetetiva då, och man önskar mer variation på ställen att utforska och fiender. Hade varit roligare också om man kunde använda byggnader och material på annat sätt än de standard ställena att klättra på och göra åverkan på.

  Lite otydligt vad season pass är och hur man aktiverar det. Köpte det och just nu tillför det inte så väldigt mycket för spelet (du hittar bara tillbehören i Rewards Vendor i base station och det rör sig mest om klädesplagg och dz keys och granater och dryck). Kanske kommer under året när de släpper expansions.

  Det roligaste är nästan att konfigurera sin utrustning (armor, stamina och firearms).
  Och göra Incursion då och då samt assigments som dyker upp varje dag.

  Men visst, blir ju repetition hela tiden. Får se om de kan lyckas vända det och det hade varit kul om de öppnade upp fler delar av kartan och kanske man ser andra typer av byggnader och platser och även mer variation på underjordens tunnlar osv.

  Största problemet är väl att man lär sig vart fiender kommer så många som spelar spelar igenom uppdrag väldigt snabbt bara för att se vad de får för loot och rewards.

  Anedning till Utmärkt omdöme är att det är faktiskt ett av de bästa och "verklighetstrogna" spelen jag spelat. Dvs menar att det är bra animerat och detaljerat, man kan skräddarsy karaktär i mängder med sätt och utrustning, och det bibehåller intresset än så länge att t.ex utföra uppdrag, spela med spelare i Darkzone (och råka ut för Rogue Agents), och samarbeta i Incursion.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Det blev efter patch 1.6 ett bra spel. Har lagt 1300 timmar på det och det är bra sedan (skrivdatum 2019-02-23) 1.5 år tillbaka.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ett av de bästa spelen jag spelat!

  Köpte spelet på black friday 2016 och är sjukt nöjd med spelet. Har flera hundra timmar och tröttnar inte!

  Varför är det så bra?
  Det är ett sjukt fint spel (bra grafik), det är en stor open world karta samt roliga missions och ett bra levlingssystem.

  När spelet släpptes så sades det vara mycket buggar och ett allmänt mindre bra spel, men efter att ha spelat det så mycket som jag gjort så fattar jag inte vad de menar!
  Har knappast märkt en enda bugg och det är sjukt roligt. Man kan knappt sluta spela!

  Jag köpte detta spelet i gold edition där man fick bland annat tillgång till alla dlc:s vilket jag rekomenderar stort.
  Det har även släppt många stora gratisuppdateringar och den femte december ska det släppas en till gigantisk uppdatering.

  Det jag vill säga med denna recensionen är att det är ett sjukt bra spel och inte så dåligt som många säger. Ubisofts stuio: Massive entertainment har verkligen lyckats med detta spel och ger inte upp och släpper uppdateringar regelbundet.

  Det enda jag rekomenderar om ni ska skaffa detta spel (vilket jag verkligen tycker) är att ni har en bra dator med ett kraftfullt grafikkort (gtx 1060 eller bättre) och en kraftfull processor (amd 8320 eller intel i5 och bättre) så att ni kan uppleva denna grafik på den högsta nivån.

  Lovar att ni kommer älska spelet. ;)
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har spelat i nästan 1 år nu med ca 650h speltid, så jag anser att min feedback här är högst relevant.

  Spelet utspelar sig efter att en epidemi har lamslagit Manhattan och du tillsammans med andra agenter (andra spelare) får i uppdrag att ta tillbaka Manhattan från olika sanktioner som just nu strider om att äga flest områden. S,k "rikers" och "cleaners" är två av dom som strider om områden och ett av dina många uppdrag blir att utplåna dessa och ta tillbaka staden till folket och militären.

  + Det är en loot grinder likadant som tex Destiny.
  + Mängder av olika vapen, gear sets och förmågor gör att du kan skapa en , eller varför inte fyra? unika karktärer och ta dig an spelets utmaningar på ditt unika sätt.
  + Spela i samma grupp som upp till 3 andra vänner, Ni blir alltså en grupp på 4 spelare som kan spela PVE (Mot datorstyrda motståndare) eller PVP (mot andra spelare).
  + Intressant story och bra röstskådespeleri.
  + Pga att spelets community och utvecklar-team så kommer det släppas ett Division "2" det här året. Dessutom så bryr sig utvecklarna om sina spelare, alla buggar och problem tittas närmare på och blir alltid lösta relativt fort.
  + Spelet började med "patch 1.1" och är nu inte långt ifrån patch "1.6". Det betyder att spelet lidit av mycket problem, men också att hela sex uppdateringar rullat ut för att försöka fixa allt som är snett. Spelet är ALLT ANNAT ÄN DÖTT som många pesemister vill påstå.
  + Finns just nu 2st DLC paket med fler vapen, uppdrag och gear.
  + Spelet är ett så kallas "sandådespel". Dvs du har ett väldigt stort utrymme att springa runt på och grinda loot eller leta material till story line.
  + Spelet led otroligt mycket av fuskare i sommras, Dessa har till större delen tagits om hand då utvecklaren rullade ut bannvågor och ständigt uppdaterar fuskskyddet.

  - DET ÄR EN LOOT GRINDER. Uppdrag ÄR menade att spelas om och om igen i jakt på bättre gear.
  - PVP delen av spelet är fortfarande väldigt obalanserat till olika folks tyck och smak. Detta är dock på agendan att bli balanserat i patch 1.6.
  - Många delar av PVE är fortfarande buggat, men utvecklaren jobbar ständigt med att få ordning på det.
  - Spelet kan bli väldigt enformigt och det kan kännas som att man får all annat än det gear man letar efter.
  - Spelet stödjer inte SLi eller Crossfire och är relativt tungdrivet. Jag sitter på ett GTX 980ti och kör i WQHD, dvs 1440P, och jag har grafiken inställd på medium för att så sällan som möjligt droppa under 60FPS. Ja min dator är i övrigt 3-4 år gammal så flaskar säkert på många ställen men poängen kvarstår. Det är ett tungt men oerhört vackert spel.

  Spelet är tillgängligt på både PC, XBONE och PS4. Gillar du Destiny kommer du garanterat gilla det här spelet med. Det är allmänt känt att många som spelar Destiny (jag ör en av dom) även spelar The Division. The Division är utan tvivel ett av år 2016's bästa spel och fortsätter att bli bättre än idag. Jag rekommenderar detta starkt.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Total speltid hittills ca 24 timmar och än så länge är spelet roligt, vad som händer efter lvl 30 återstår att se men om expansionerna släpps enligt plan så håller nog spelet ett tag.

  Dock ganska repetitivt, men det är kul att springa runt i ett öde Manhattan. Jag har varit där några gånger och känner igen mig på flera ställen! :)

  Helt klart värt en dryg trehundring som jag betalade när jag köpte spelet via Oneplay.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ganska kort mainstory på 24 timmar hade jag gjort alla main, 70% av side och 60% av kollektion. MEN det känns som spelet bara börjar när man når level 30 (max). Det blir ett helt nytt spel med nya svårighetsnivåer och mer nyanserad loot. Har bara börjat skrapa på ytan på Dark Zone men det är sjukt kul att spela med kompisar.

  Dock irriterande att man behöver springa långa streckor i början men sedan kan man teleportera sig.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ett bra spel som dock riskerar att inte kommer hålla så länge. Men helt klart ett köp. Ska bli spännande att se om expansionerna dom kommer släppa under året kommer få en att fortsätta spela kvar just hela året.
  Som sagt, storyn är bra och stämningen i spelet är underbar. Man känner verkligen att man spelar en agent som släppts av i New York för att hjälpa till att få staden på fötter igen och att hitta vaccin mot viruset.
  All Free Roam i staden är singel player, men det finns när du vill möjlighet att gruppera dig med andra, max 5 stycken. Och tanken här är ju att hela känslan hade förstörts om det sprang runt agenter i varje hörn av staden. Första vågen av agenter har redan släppts (first wave) och du tillhör den andra vågen agenter som släpps i New York, second wave.
  Man stannar ofta upp och kollar på alla detaljer i spelet - för detaljer finns det mycket utav. Och ofta tänker man "ja, såhär hade det nog fan sett ut".

  Och det finns huvuduppdrag och sidouppdrag som bidrar med mycket underhållning.
  I staden kan du även samla olika fragment från staden före/precis när viruset slog ut.
  Du kan exempelvis samla telefoner där du kan avlyssna senaste samtalet den telefonen har, dom bitarna i spelet bidrar också till stämningen om att det verkligen är så här det skulle se ut om en pandemi bröt ut.

  Men i området i mitten av kartan som kallas Dark Zone där spelar du alltid med andra och där är det också full PVP om man vill. Dark Zone var ett ställe där staden samlade alla sjuka, men det misslyckades och det blev istället det värsta området i staden och området förseglades. Men där kan man gå in och dels spela med eller emot andra spelade och där inne är NPC-gubbarna mycket jobbigare då alla har armor.

  Visst blir det lite tjatigt ibland då man får tömma flera magasin på dom allra hårdaste fienderna - lite overkligt kanske men inget jag stör mig på.

  Annars är det taktik som gäller om man vill. Tar du skydd så skjuter fienderna mot sista stället dom såg dig så det ger utrymma för att omgruppera och ta dom bakifrån osv.

  Är det värt pengarna? Absolut! Särskilt om du kan få med en vän att spela det, då kommer ni ha grymt kul ett bra tag fram över!
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Skitspel rakt igenom...
  - samma uppdrag
  - samma karta
  - ingen endgame
  - Terminator npc som inte är rädda för något, glöm taktik eller varierad spelstil.

  Körde det på PS4, sämsta köp någonsin.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Sorry men Big fail

  Att nvidia kickat in failworks (gameworks) så alla får njuta av låg fps gjorde titeln bara värre och allt tillsammans blir ett spel som bara kommer gå dig på nerverna
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Spelet är grym bra spel som kräver en hel del samarbete!
  Ni som tycker spelet e kass kan lämna utrymme till dem som gillar spelet!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lyssna inte på hatarna, The Division är hur bra som helst. Spelet börjar i sin ärlighet när man når level 30 och kan börja göra challenging uppdrag med sina vänner som faktiskt är riktigt utmanande och kräver enormt sammarbete.
  PvP'n är så där just nu, men det kommer dom fixa senare.

  Ett kul spel om man gillar lootbaserade rpg's och ett väldigt kul spel att spela med vänner.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ja det här var inget vidare.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Spelade close beta samt open beta, dom kändes tomma men hade höga förväntningar på att de färdiga spelet skulle ha mera innehåll, men tyvärr känns det lika tomt, samt att det som var lovat på E3 höll dom inte!

  Ett urholkat spel vart fienderna känns som gigantiska "bulletsponges" där man tömmer 2 magasin för att kunna ta död på 1 fiende, och the division går under namnet tom clancys, som är raka motsatsen till "bulletsponges
  1/10