Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nescafé Dolce Gusto Mini Me

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nescafé Dolce Gusto Espressomaskiner (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Uppdatering mars 2021: Hittade ett kaffe som var helt ok, grande morning blend så ett tag var jag hyfsat nöjd med slutresultatet förutsatt att man värmer koppen i mikron efteråt. Men det var ett kortvarigt nöje eftersom den sorten inte längre finns att köpa. Sänker betyget till 1 stjärna.

  ----

  Perfekt för den som gillar kallt kaffe som smakar gammal sump eller för den som gillar fuktskador.

  Den första maskinen jag fick läckte och det var ren tur att jag slapp fuktskadad parkett. Det är definitivt en riskkonstruktion så jag skulle bli förvånad om det inte hänt för andra. Kaffet blev dessutom kallt och smaken var inte imponerande. Jag trodde det kanske hängde ihop och att jag fått ett måndagsexemplar så jag valde att byta till en ny. Den har varit läckagefri så här långt men kaffet blir inte varmare och smakar fortfarande kaffesump. Får köra kaffet i mikron en minut efter bryggningen för att det ska bli drickbart.

  För den som gillar socker kanske latte mm smakar bra men det är jag inte intresserad av så mitt omdöme när det gäller kaffet handlar om de osötade sorterna.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Den fungerar bra och tar inte jätte stor plats.
  Men jag förstår inte varför dom har valt en RÖD kabel till den grå/svarta maskinen. Det blir ju att måla eller dölja kabeln om man vill ha den stå framme. Hemskt färgval.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Riktigt najs kaffemaskin med oändligt med smaker som smakar över förväntan! Riktigt bra!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mer än 76 -80 grader varmt blir inte kaffet, research på nätet säger att varmare så här blir det inte.Så in med koppen med kaffet i mikrovågsugnen om man vill ha ett varmare kaffe!

  60 öre brukar en kopp kaffe kosta med vanligt malet 500 gram bryggkaffe.Ca 3.20 kr med den här.Men eftersom jag inte dricker kaffe varje dag så hinner det bryggkaffet jag köper bli dåligt och måste slängas så fan vet om inte det här blir billigare i längden!

  Dom här kaffekapslarna har ett bäst före datum på 12 månader när dom är nya vilket är bra om man inte tar en kaffetår varje dag.Behållaren är lätt att ta av och fylla på.Och det är visserligen "fulplast" men en tjock sådan.Bra kvalitetskänsla alltså.En annan sak är att man kan många olika sorters kaffe hemma.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jättegott kaffe, cappuchino, varm choklad m.m. Snabb och enkel att använda.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Nån vecka före jul blev jag uppsnappad av en säljare på mitt lokala Netonnet som ville bjuda på kaffe. Ja, om du har espresso, kontrade jag, julstressad som jag var. På denna maskin satte hon in en kapsel espresso, valde mängd vatten med ett reglage, och startade maskinen. Några sekunder senare var espresson klar.
  Och den var verkligen supergod, ni vet där man man ryser när man får kaffet på tungan. Jag brukar till vardags dricka Zoegas skånerost, och det hade just inkommit till sortimentet.
  Det finns verkligen många olika sorters drycker att göra med maskinen, inte bara kaffe, utan även tex iste.

  Jag kan inte hitta nåt att göra poängavdrag på. Det gör det den ska riktigt snabbt och det blir alltid lika gott. Maskinen är liten och smidig, och enkel att fylla på vatten. Nån gång har jag missat fylla på vatten innan, men maskinen har koll på vattenmängden innan den börjar brygga så jag behövde bara fylla på och köra igen, utan att kapseln jag hade inne blev bortslösad.

  Jag tycker det finns lite frågetecken kring hur man ska källsortera de använda kapslarna. Jag skär upp, sköljer ur, och låter gå bland hårdplasten.

  Vi har en Nespresso-maskin på jobbet av finare modell, och den gör banne mig inte ett dugg bättre kaffe än denna!

  För vanligt kaffe (typ Zoegas) så blir kaffet lika bra som i min presskanna. Aero-pressen är fortfarande bäst.