Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair Obsidian 750D (Svart/Transparent)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Chassin (88)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Byte från Antec 180 (7år)
  Inhandlat väntar på övriga komponenter
  Första intryck mycket bra..

  Efter 2 år fortfarande mycket nöjd med köpet
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Edit 2014-03-11:
  Ville bara poängtera att det är möjligt att sätta 3st 140mm fläktar i toppen, även om det inte står i specsen. Jag har gjort det, mest för estetikens skull.

  Otroligt trevligt att bygga i. Allt får plats till skillnad från mitt Antec 180 som jag hade innan där det var trångt. Funderar du på om du ska skaffa ett så tycker jag du ska köpa det. Jag är som sagt helnöjd.

  Fläktkontroller har Corsair medvetet inte tagit med då de anser att man löser denna biten separat ändå, något jag håller med om. Jag styr mina fläktar med mjukvara (Asus AI Suite 2 och GPU Tweaker) och saknar därför inte fläktkontroller.

  Att chassit skulle vara plastigt håller jag inte med om.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Hämtade ut mitt chassi idag från mitt ombud. Öppnar kartongen och blir lite smått förvånad över storleken på burken (visste dock att det var stort från start). Jag kikar och känner på chassit och märker att det är gediget byggt och bra med utrymme och kylegenskaper vilket jag var ute efter. När jag dock klickar bort frontpanelen så hör jag något som flyger ner på bordet, då visar det sig att ett av "clipsen" till panelen är trasigt (Går inte att stänga den helt nu när den är borta). Själva förpackningen var hel och det var även tejp runt panelen, så att den inte ska lossna vid leverans. Det är synd att den gick sönder trots tejpen och den "hela" förpackningen. Har kontaktat corsairs support och inväntar nu svar/lösning från deras sida.

  EDIT: Glömt uppdatera. Men de hörde av sig tillslut, och väl då så gick allt smidigt till och 4-5 dar senare hade jag en ny "frontpanel" i brevlådan.
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag köpte detta chassi då mitt Define R4 var lite för litet med crossfire. Jag ville ha ett större chassi och köpte detta.

  Chassit är snyggt! Mycket stilrent. Dock så lämnade jag tillbaka det då jag inte var 100% nöjd.

  - Chassit är inte ljuddämpat
  - Tar man bort hårddiskburarna finns plats för 2st 120mm fläktar. Jättebra. Dock inget fläktfilter vilket ger ett stort minus. Visst, man kan köpa till, men det ska ingå till ett chassi som kostar 1500kr.
  -Chassit känns plastigt, ostabila sidopaneler med tunna väggar.
  -Avsaknad av fläktkontroller!
  - Snabbfästen för hårddiskar och dvd

  Chassit får betyget 4 av mig då jag värdesätter ljuddämpning, detaljer som fläktfilter och fläktkontroll och självklart kvalitet på chassit.

  För 1500kr ska man kräva och få mer!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Grymt chassi!

  Hur lätt som helst o bygga i, rymligt och många bra kabelvägar! Smidiga hårddiskvaggor och 5.25" platserna klickas dvd läsaren fast i. Supernöjd!

  Kan klaga på fönstret, känns extremt plastigt och som att det går lätt sönder. Även fronten är plast med en liten plåtbit limmad på. Känns snålt!

  Hade även velat haft en medföljande fläktkontroller!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bästa jag testat och då har det blivit en hel del. Lätt att dra kabel och gott om utrymme bakom plåten. Får med lätthet plats med 360 radiator i toppen och plats med fläktkontroll och pump/reservoar i 5.25 facken i fronten. I valet och kvalet av att ha en 240 radiator i botten eller fronten föll valet på fronten av två anledningar. det finns inget fläktfilter i botten (där hårddiskfästena satt) och tömningen av systemet går bättre med frontmonterad radiator.