Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Shure SE530

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Shure Hörlurar (31)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mycket bra ljud!bv
 • Dålig
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Själv förstår jag inte alls "hajpen" kring dessa lurar. Minst sagt bedrägligt att låta sig ryckas med av den utan att känna på lurarna själv. Ljudet är förstås fint men komforten är ren misär, i alla fall för mig som har trånga hörselgångar. Förutsättningen för att få ett bra ljud i dessa med basen i behåll är att man trycker in dem LÅNGT in i örat - annars ingen bas i och med att det ska sluta tätt - och detta upplevde i alla fall jag som obehagligt. Vidare så ser munstyckena väldigt sköra ut så när jag bytte kuddar var jag konstant orolig att jag oavsiktligt skulle ta i för hårt och därmed bryta av munstyckena. Usch och fy för dessa, tacka vet jag Denons utanpåliggande hörlurar i trä som visserligen är en helt annan produkt men rena drömmen i jämförelse.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Ruskigt bra hörlurar till vissa ljudkällor.
  Men till Iphone 3GS så försvinner "trycket" och då har man tappat poängen. Till Sonys MP3 och Sonys mobil så fanns "trycket" och fylligheten.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Har ägt dessa i över ett år. De må vara dyra men i utbyte får du ett par hörlurar som låter underbart med alla olika musikstilar i alla tänkbara situationer.
  De ljudisolerar otroligt bra, så att använda dem på bussen, flyget eller under hörselskydden när man jobbar är inga som helst problem. Dem är små, vilket också bidrar till att man hellre tar med sig dem än stora heltäckande hörlurar.

  För att beskriva ljudet kan jag instämma med med andra människor om att de är varma och musikaliska, snarare än kalla och analytiska. Fyllig bas, en aningen avrundad diskant samt det skönaste mellanregistret jag någonsin hört, hittills! Att lyssna på kvinnoröster, blåsinstrument och akustiskt musik är hörlurarnas starkaste kort även om dem funkar bra till allt annat också.

  Ett tips för att få fastare bas och mindre avrundad diskat är att köpa till Shures Tri-flanges i silikon, klippa av den minsta flangen för högre komfort och låta "stammen" vara oklippt, vilket dessutom bidrar till ett större ljud tack vare att elementen hamnar längre ifrån trumhinnorna.

  Dessa är så bra att dem låter ännu bättre med dedikerad hörlursförstärkare. De är dessutom så flexibla att man med fördel kan använda equalizer utan att de börjar dista.

  Ett av mina bästa köp genom tiderna!
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Varje gång jag köper ett par nya Shure tycker jag att ljudet är det bästa någonsin.

  Dom här har det bästa ljudet någonsin!
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Bästa lurar jag någonsin köpt! Inget att klaga på
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Världsklass. Kör dem tillsammans med en Music Adapter för iPhone ifrån Shure. Låter fantastiskt.

  Onödigt dyrt, men bäst!
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Köpte mina i Dubai för drygt ett halvår sen. De funkade klockrent och är de absolut bästa lurar jag någonsin haft förmånen att äga.

  Tyvärr så gick de sönder. Plasten i sladden sprack på böjen vid höger öra och ljuden dog i vänster snäcka.

  Detta fixade TTS Musik (svensk generalagent om jag förstått det hela rätt) till. Jag skickade lurarna på fredagen och fick helt nya på tisdagen.

  Vad jag sett på nätet verkar det som att plastkvaliteten på den första generationen inte var bra, de har nu löst detta genom en annan plastblandning. Jag hoppas att dessa nu håller måttet, vill inte vara utan lurarna en enda dag då jag använder dem så fort jag går utanför dörren.

  Bättre lurar finns idag inte att få till ett rimligare pris.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Fick dem billigt på ebay, låter helt ok -mycket bättre än mina Koss a'la 200:- som säckade.Kitet med utbytbara proppar var bra.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Har precis uppgraderat från E3c modellen till SE530 PTH och måste säga att det är en helt ny ljudvärld som öppnar sig för mig.

  Har varit mycket nöjd med E3c modellen som har ett fint detaljerat ljud och ganska bra omfång, men har saknat basen som inte riktigt funnits där, en kommentar jag fått från alla som lyssnat på dem.

  Men med SE530 tror jag inte det finns något som saknas. Ljudet har blivit ytterligare något mer detaljerat utan att på något sätt bli obehagligt, men det fantastiska med dessa är definitivt basåtergivningen, som är fylligt och runt, utan att offra något av diskanten, som exempelvis Koss Porta Pro tvingas göra.

  Det finns säkert flera lurar som ger mer eller mindre likvärdigt ljud. Fördelen med SE530, enligt mig, är att de är in-ears, så de är diskreta, kan bäras med i jack-fickan och de ljudisolerande kuddarna. Jag flyger mycket i jobbet och det är då skönt att kunna isolera bort bakgrundsljudet. Jag har inte lyssnat till några in-ears som har likvärdig ljudkvalitet.

  Vad gäller Push-to-hear (PTH) funktionaliteten är det nog något som de flesta kan spara några 100 - 1.000 kronor och välja bort. Jag tycker det är bekvämt eftersom när man flyger kan det vara besvärligt att ta av sig lurarna (skumgummi kuddarna tar ca 10sek att anpassa sig innan de sitter bra) så det är bekvämt att bara kunna slå över till ljudet i kabinen snabbt, men jag tycker de försämrar ljudkvaliteten lite, så jag tror jag i första hand kommer använda den vanliga sladden. Dessutom är kvaliteten på ljudet som kommer från utsidan relativt dålig och mikrofonen tar upp mycket ljud från sladden och kläder när man rör på den.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Köpte dom på dustinhome med studentrabatt. 2700kr, vilket sparad mig en tusenlapp. Även om det är mycket pengar är det sjukt mycket valuta för pengarna. Sitter som gjutet, pga alla storlekar på proppar som hänger med. Ljudet är nog det bästa jag någonsin hört också. Jag blev imponerad när jag kopplade dom till iPoden (lossless musik givetvis), men började nästan gråta när jag kopplade dom till datorn Creative X-Fi kort. Det är omöjligt att ångra ett köp av dessa.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Man är förmodligen smått galen när man införskaffar ett par in-earpluggar för nära 4000 spänn, men när man hör vad dessa presterar så tja... jag kan bara säga att dom överträffar alla mina förväntningar. Detaljrikedomen är helt sanslöst bra. Om du är ett riktigt ljudfreak som jag och vill ha det absolut bästa, så kommer du inte ångra ett köp av dessa, jag lovar.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan