Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Wake-up Light HF3505

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Väckarklockor (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag har haft prylen i ungefär en vecka nu och jag tänkte dela med mig av mina första tankar om den.

  Konceptet är fantastiskt, jag tror verkligen på idén och har inte snoozat en enda gång sedan jag börjat använda den. Dock är det kanske oklart huruvida det finns en placeboeffekt någonstans med i bilden. Det finns till och med vetenskapligt stöd för det där med uppvaknandet; inte bara enligt vad Philips själva påstår.

  Vad beträffar funktionaliteten finns det dock vissa saker att önska. Jag tycker att inställningarna för larmet och interfacet är något efter sin tid, det borde vara möjligt att ställa in ett återkommande larm och till och med att schemalägga dag för dag - det är möjligt på andra liknande apparater. Snooze-funktionen är knepig. Jag får trycka flera gånger på olika ställen varje gång jag ska försöka få den att lägga av. Dessutom störs jag lite av att det inte går att helt stänga av LED-belysningen på displayen. Det är viktigt för mig att ha det helt mörkt och alla små lampor överallt blir störande moment för mig.

  Allt som allt är jag nöjd och tycker att alla borde vakna på det här sättet men jag önskar samtidigt att vissa saker fungerade lite smidigare.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte lampan då jag jobbar på ett fartyg och hytten har inget fönster. Jag har bara hunnit testa lampan här hemma men den har funkat perfekt, man vaknar av ljuset på riktigt! Det går bra att använda som läslampa, ljuset är riktigt stark. Ett stort minus är att lampan har inget inbyggt batteri så om det blir strömavbrott mitt i natten då kommer man att försova sig...
 • Alla omdömen

 • Bra
  2 år sedan
  Intressant produkt, upplever att jag vaknar piggare med denna lampa.
  Väger dock ingenting, är plastig och instabil.

  Larmljud går inte att stänga av, enbart sänka till lägsta ljudstyrka.
  Ljudkvalitet på larm är fruktansvärt dålig, högtalaren är helt enkelt usel.

  Hade fått betydligt högre betyg med bättre ljud och stabilare design, men den fyller sitt syfte.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har problem med att jag är morgontrött och har stor behov av att det är ljust/soligt på morgonen för att vakna.

  Lampan är för liten och ljuset är inte så starkt så att man märker av det - inte jag i af. Förstår inte varför Philips envisas med att ta mycket betalt för sina plastigprodukter. Innovationen finns där men designen och plastigheten måste bort. Köp en vanlig rundformad lampa på Ikea i stället och använd mobilen som väckarklocka. Rekommenderas ej!

  +fågelkvitter

  - för liten lampa och "snålt" med ljus
  - för plastig, lampan ser "billig" ut, passar inte med övrig inredning. Känns som att jag köpt en den på Rusta.
  - inga batterier, vad händer om man helt förlitar sig på lampan och strömmen går av eller att man måste ställa om tiden och larmet efter att man dragit ut kontakten?
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra tanke men full av brister:
  - Tappar tiden vid strömavbrott
  - Siffrorna på displayen lyser så starkt att det är störande på natten
  - De inbyggda naturljuden är bara fem sekunder och loopar med ett hack emellan så det är inte alls mysigt utan mest störande
  - Strömsladden är för kort

  Känns som att Philips inte testat denna i ett riktigt sovrum utan bara i ett labb.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Skönt sätt att vakna på. Gillar både ljuset och att vakna av fågelkvitter. Skulle i och för sig kunna vara några flera varianter på kvitter. Enkel att ställa in.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Enkel och stilren, vaknar oftast innan larmet hinner gå. Enkel att ställa in m.m. Perfekt att man kan ställa in ljusstyrkan på displayen med så inte siffrorna lyser så starkt. Ett stort minus på att den inte innehåller backup batteri i händelse av strömavbrott, därför får den bara 8/10 stjärnor. Bästa väckarklockan jag haft hittills.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag är väldigt nöjd, snygg design, enkel att ställa in, superbra alarmljud och mysigt ljus att vakna till. Vaknar mkt lugnare på morgnarna nu. Dock en nackdel att den endast går på ström, om strömmen går.....
 • Dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Hade höga förväntningar på denna då jag har mycket svårt att komma ur sägnen på morgonen och är bra på att trycka på "snooze". Tyvärr hjälpte inte denna väckarklocka någonting, den bara stod där och tog plats. Önskar verkligen att det hade fungerat på mig men jag antar att jag är en nattmänniska som inte är skapt för att gå upp tidigt! ;o)
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Absolut den bästa väckarklocka jag haft! stort plus för det härliga ljuset och ljudet, man vaknar inte lika abrupt som med andra väckarklockor/mobilalarm. designen är också mycket snygg, och displayen stör inte. det tar ett tag att vänja sig vid hur klockan funkar, instruktionerna verkade svårare än de var. det negativa är att det bara finns två ljud och att båda är fågelljud, och att den lever på ström. man vågar inte lita på den om strömmen skulle gå, så man blir tvungen att ställa ytterligare alarm. efter en invänjningsperiod är den helt klart väl godkänd!
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  HF3505/01

  Smart produkt men jag tycker att displayen lyser för starkt i mörker (måste täcka över hela klockan för att inte störas under natten). Annars är det ett perfekt sätt att vakna på, fågelkvittret är min favorit!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har börjat ett nytt liv med lugnare start av dagen. Känner mig harmonisk på morgonen efter vaknandet av fågelkvitter.
  Enkelt och tydligt att se tiden på natten.
  Toppen att inte ha för mycket extra funktioner. Radion är enkel att använda och bra ljud.
  Utseendet är stilrent.
  Bra present till morgontrötta nära och kära.
  Kan varmt rekommendera för alla!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  modell HF3505/01

  Är mycket nöjd. Lättanvänd och behaglig. Skönt att väckas utav att ljuset stegvis ökas till den nivå som man själv valt för att vakna och med de naturljud (eller radio) som startar på utsatt larmtid. Själv föredrar jag fågelkvitter som väcksignal - hundra gånger bättre än de hemska stress signaler mobilen har som jag annars använt som väckarklocka.
  Ljuset är mjukt och behagligt, det känns som morgon och dax att stiga upp när larmet går.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Är mycket nöjd med min. Vaknar på ett behagligt sätt till de stegrande ljuset. Bra att man kan välja radio, fågelkvitter eller uggla. Stort plus att det är en lampa på, i fall man behöver det mitt i natten. Enkelt att förstå, ställa in alarm, volym och ljus.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Redan första morgonen så vaknade man behagligt. Min dotter med! Gav en smidig å fin start på dagen:) Kan nog ställa den 10min senare nu när man inte behöver "snooza" så mycket:)
  Väldigt enkel att använda!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Helt fantastisk produkt för den morgontrötta! Har haft min ett par veckor nu och jag har märkt en stor skillnad på morgonhumöret. Det gradvis ökande ljuset och fågelkvittret gör uppvaknandet väldigt behagligt.

  Ett litet minus för avsaknad av batteribackup.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  + Displaystyrkan kan ändras i flera olika steg.
  + Enkel att handskas med trots flertalet knappar.
  + Liten och behaglig design.
  + Smidig snoozeknapp (ytterhöljet av lampan)
  + 10 olika styrkor på lampan så man kan säkert hitta en styrka som passar en själv.
  + 2 olika fågelkvitter eller radio att vakna till.

  - Ingen batteribackup.
  - Man kan endast välja att vakna av radion eller två olika sorters fågelkvitter. Barnskratt, pipleksaker, vattenfall hade kunnat varit ett alternativ till ett av fågelkvittren.
  - Man kan inte ställa in hur lång tid innan klockan "ringer" man vill att lampan skall knäppas på.
  - Man kan inte ställa in hur lång snoozetiden skall vara.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Gillar verkligen denna klocka. Skön nedsoftning av ljuset när man släcker den på kvällen. På morgonen har den ännu inte hunnit kvittra mer än en gång, eftersom maken vaknar när lampan börjar tändas sakteligen ca 20 min innan kvittret och han stänger av den 10 minuter innan han normalt skulle stigit upp. Men tipset är ju då att sätta på larmet 10 minuter senare än normalt då man ändå vaknar till ljuset. Klockdisplayen är också perfekt eftersom, när man närmar sig klockan med handen så lyser alla knappar upp så man ser dem bättre. Det går ju också att softa ner klockdisplayen så att det inte lyser upp rummet, utan det är bara ett mjukt ljus från klockan. Radion funkar också bra, mysigt att slå på den på helgmornarna när man vill ligga och dra sig en liten stund till.

  Nackdelen är att det inte finns batteribackup på den. Så man bör nog ha en klocka eller telefon som reservlarm lite senare.
  Jag drar av två stjärnor för att det inte finns batteribackup.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fantastisk produkt för alla morgontrötta. Jag har provat den i drygt en vecka och man är verkligen piggare när klockan ringer och man måste ta sig ut sängen. Rekommenderas starkt!
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Under mina 2 första veckor har jag under 2 tillfällen råkat ut för att lampan inte går igång men ljudet kommer(rätt tillfälle). Är inte för lågt ljus och den lilla lampsymbolen nere till vänster som visar att lampan är aktiv tänds inte. Gissar att denna lampsymbol tänds även om man har valt 1 som ljusstyrka

  Känns som det är när man aktiverar larmet första gången efter helgen och man ev. kladdar med valet av ljusstyrka.

  Sen att de inte finns batteribackup är en nackdel.

  Kan inte lita på klockan till 100% så behöver ett backuplarm.

  Är iaf skönt att vakna till ljus istället för ljud
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Kanonbra, den tänder upp lampan stegvis så man vaknar på ett trevligt sätt, fågelkvittret är också helt ok jämfört med min gamla klockradio.

  - saknar batteribackup vid strömlöshet.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag gillar inte att lampan börjar tändas 20 minuter innan larmet ska gå. Jag är kanske för lättväckt, men när lampan börjar tändas vaknar jag och måste stänga av den. Sen ligger jag där i 20 minuter och försöker somna om innan larmet går.
  Gillar dock att väckas av fågelkvitter. Men jag tror lampan får bli en julklapp till någon som är mer svårväckt än jag är!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Toppenpryl, mycket behagligare än en pipande väckarklocka.
  Men med stormen i färskt minne så skulle den ha varit utrustad med backup batteri
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Liten och nätt. Ganska lättanvänd. Synd att den inte är batteridriven. Fungerade naturligtvis inte när det var strömavbrott så man kan inte vara utan extra väckarklocka om man ska vara säker på att bli väckt.
  Mycket trevligt att bli väckt av solsken och fågelkvitter mitt i mörka vintern.
  Kan rekommendera produkten till andra köpare.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Mycket bra att vakna till då jag avskyr min förra som hade ett hemskt ljud. Måste försöka få den närmare sängen bara då den är lite för långt bort. Men jag är supernöjd! Ska prova radion också...
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jätte snyggt design och mycket lugnare och vakna med fåglarna och ljus,dagen kan inte börja bättre på morgonen när man måste komma upp tidigt.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Vaknar, märker av att det ljusnat innan man ens öppnat ögonen, då tror hjärnan att klockan är sen förmiddag = försovit sig brutalt till både träning och jobb. MEN, så var det ju inte! Men att man faktiskt tror att det är ljust ute och dag måste ju vara ett tecken på att den gör det man ska ;) man vaknar mycket behagligare!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Trevligt att vakna lugnt, man känner sig mer utvilad än att tvärt vakna till någon skrällande klocka.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  snygg design, lättanvänd, ingen automatisk avstängning efter ett visst antal timmar, vilket är synd. Behaglig väckning med ljus och fågelsång eller radio. Ljudet är inte perfekt, lite skrällig i basen. Kan ändå rekommendera denna produkt till andra.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Det känns helt underbart att vakna sakta till ljuset och så få fågelkvitter på det. Väckarklocka är snygg och lättanvänd. Mycket bra inställningar på ljudstyrkan. Bra ljud i radion. Kommer att rekommendera denna produkt till mina vänner.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fantastiskt! Mycket bättre än jag trodde, och då hade jag ändå höga förväntningar. Jag har valt att vakna till radio, och ett relativt starkt ljus. Jag är mycket svårväckt. Nu går det om inte smärtfritt så oändligt mycket lättare, jag kan till och med vara på bra humör. Jag rekommenderar denna till alla vintertrötta, svårväckta medmänniskor!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag trodde nog att jag skulle bli nöjd med väckning med ljus efter att ha läst om de olika modellerna, och nöjd är jag. Lampan är liten men stark, nästan bländande inställd på starkaste ljuset. Nu när det är så mörkt ute är det väldigt skönt att ha ljust vid sängen. Ljuden är fågelkvitter i två varianter. Kanske inte mitt förstahandsval att vakna till en skogsduva(?) men helt ok för jag har vaknat innan ljudet varje morgon. Det verkar som att 25 min stegrande ljus funkar bra för mig för jag vaknar fem minuter innan ljudet startar. Med tanke på att jag är en riktig snoozare sen alla tider så är det rätt häftigt att vakna "av sig själv". Klockan är lätt att ställa med touchknappar, mycket enklare än min tidigare omständliga philips väckarklocka. Enda knepiga är knappen där man kan ändra mellan fågelkvitter och radio som väckning, den är lite hård och liten.

  Batteribackup saknas men det gör mig inget eftersom jag alltid har mobilen på "nödlarm" på en 10 min efter väckning om det skulle vara strömavbrott.
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Häftig väckarklocka! Plus för utseendet och att ljuset faktiskt gör mig piggare när jag vaknar. Så gillar jag fågelkvittret som larmar.
  Plus även för touchfunktionen och att displayen lyser upp så fort min hand närmar sig.
  Dock minus för dåliga instruktioner som förmodligen skulle vara enkla men istället blev ofullständiga anser jag.
  Dessutom stort minus att där inte går att stoppa i ett batteri som håller tiden vid strömavbrott. Själv bor jag på en palts där vi har strömavbrott upp till ett par gånger i månaden och det innebär att jag måste komplettera med annan väckning. Trist. En väckarklocka anser jag MÅSTE ha batteribackup.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Lätt att använda och det är så mysigt att vakna till fåglar och gryningsljus!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Gillar verkligen touch-kontrollerna och designen. Mycket användarvänlig och dessutom så fungerar det.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Skönt att vakna till ljuset, känner att jag vaknar till fortare och kommer upp ur sängen utan att snooza.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Efter några dagars användning käns det som att jag är inte lika stressad när den väcker mig.
  Man vaknar med ett lugn i sinnet låter kanske konstigt. Känns nästan som jag är mera utvilad
  Mvh. Janne.