Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Wake-up Light HF3500

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Väckarklockor (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fungerar som tänkt med uppstartande ljus som sedan blir starkare (1-10) till den nivå du ställt in. Det finns bara en ring signal som startar på tiden du vill vakna. Snooze funktionen går inte lätt att aktivera utan du måste i det närmaste slå på klockan/lampan. Avsaknaden av nödvändiga funktioner visar sig snabbt. Du har Inte möjlighet att välja signal eller dess styrka. Ljuset slås inte av automatiskt efter en tid utan kan stå på resten av dagen om du glömmer att slå av det innan du går hemifrån. i övrigt ser lampan lite trist och plastig ut. Överpris-satt och inte värt pengarna, utan den som tittar efter denna typen av klocka , se till konkurrenter med mer inbyggda funktioner. Ett lämpligt pris på denna lampa/klocka är inte mer än 150-200kr pga bristen av funktioner. En besvikelse.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Saknar mycket funktionalitet som man kan förvänta sig. Tex. du kan bara ha ett alarm åt gången och det kan antingen vara av eller på, finns ingen funktion för att ha alarm på vissa dagar osv.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jättebra idé men klockan lyser ilsket rött och lyser upp hela rummet...blev dessvärre att lämna tillbaka.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helt magisk väckarklocka! vaknar fridfullt till en 'animerad' soluppgång. Väldigt behagligt och skönt:) när den är som starkast lyser den upp hela rummet. Rekomenderar denna varmt. Känner sig piggare och mindre stressad på morgonen!
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Saknar batteribackup så om strömmen försvinner så nollas klockan.
  Snoozefunktionen lyckas man aktivera om man har tur och då får man nästran trycka sönder lampan för att aktivera den.
  På tok för dyr för att motivera avsaknaden av dessa funktioner
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Snygg, ljusväckningen fungerar bra förutsatt att man har gått och lagt sig i tid och inte sover alltför djupt. Lättanvänd, på det hela taget.

  Negativt: Snoozen aktiveras genom att "trycka" eller "dutta" överst på lampan, men det är väldigt svårt att få den att förstå vad man vill. En touchfunktion som helt enkelt inte fungerar som den borde. Extremt frustrerande när alarmet går igång efter att lampan maxat att inte kunna stänga av det enkelt! Går alltid minst tre-fyra signaler innan man lyckas, vilket förstör den tänkta morgonfriden.