Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Vu+ Duo2 2xS2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Vu+ Digitalboxar (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Haft 2 av dessa boxar nu i snart 2 år, mycket stabila, snabba och behöver aldrig startas om, jag har testat så gott som alla dreambox modellerna innan, men inget slår denna boxen.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Blir inte så mycket bättre än såhär just nu. Boxen har funnits på marknaden i snart två år och saknar fortfarande konkurrens.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Enligt min mening den bästa boxen på marknaden till ett väldigt rimligt pris. Har haft min Duo2 i drygt ett år och är fortfarande lika nöjd! Startar upp snabbt och är snabb i allt. Med Blackhole som image är den otroligt stabil och behöver aldrig startas om. Går som en klocka och har kraft så det räcker till allt man kan tänka sig. Jag har fyra tuners i min och har ibland spelat in 4-5 program samtidigt utan problem. Streamar klockrent över nätverket till alla datorer i hushållet.

  Jag har haft säkert tio olika sat-boxar genom åren men denna box är den första jag känner mig 100% nöjd med. Känner inte att jag saknar någonting utan alla möjligheter finns. En klar tio-poängare.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fick ersätta min äldre Vu+ Duo då den fick problemet med den felaktiga Elektrolytkondesatorn C807, och trots byte av denna, inte kunde operera som tidigare.

  Valet föll på ännu en Vu+ produkt, då jag gillat funktionerna på den äldre föregångaren. Väldigt rapp i kanalbytena, och fördelarna med en egeninköpt box är oändliga. Bytte från orginal image'n till en VTI image, då den är tämligen enkel att konfigurera, och att jag föredrar denna framför original mjukvaran.

  Boxen används till i stort sett endast TV-tittande. Kollar ofta på fotboll, och då är det guld värt med multi-tuner. Kör en vanlig Diseqc så att jag även kommer åt en sekundär parabol, och slipper dra ytterligare ännu en kabel. Har för närvarande två kablar in, och att dra fler skulle ta onödigt med lång tid för mig, då rummet det dras till kräver en kabel på uppåt 35m. Skulle det krävas mer kablar in i boxen, så är den förberedd att koppla in ytterligare en multi-tuner i form av satellit DVB-S2, eller en DVB-T/C (marksänd/kabeltv).
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Haft den i två veckor nu. Sjukt imponerad. Detta är inte min första box, säkert inte min sista. Men hitils den bästa. Så nöjd.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Finns bara ett ord för denna mottagare!

  W O W.

  Jag har haft många olika mottagare i mina dar,
  men den här är den absolut bästa mottagare jag någonsin haft.
  Den kan mer än jag vet, och det säger inte lite.
  Ok, jag är ingen ungdom längre, men jag förstår en hel del av hur denna mottagare fungerar.
  Efter att man installerat FW efter egen smak, så är det bara att köra.
  Blixtsnabba kanalbyten, snygga menyer.
  Jag är supernöjd.
  Köpt på Elgruvan i Uppsala.
  En butik värd ett besök.
  Kunnig och trevlig personal.