Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Google Chromecast

 Lägg i lista  Jämför
Låter dig strömma innehåll till din tv direkt från internet. Till skillnad från andra liknande tjänster strömmas inte innehållet via enheten som man styr uppspelningen med utan hämtas direkt från Chromecast, vilket lämnar enheten fri till annat. Stödjer Android, iOS, Windows och OS X. Lanserad 2013. Stäng
Låter dig strömma innehåll till din tv direkt från internet. Till skillnad från andra liknande tjänster strömmas inte innehållet via enheten som man styr uppspelningen med utan hä... Läs mer
Jämför pris på alla Google Mediaspelare (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.94)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har haft Chromecasten i snart en månad nu och lyckats samla mina åsikter kring den.

  Fungerar som utlovat dock finns inget brett stöd än.

  + Enkel installation
  + Flyter på utan lagg
  + Billigt
  + Liten
  + Inga sladdar syns
  + Går att streama lokala mp4 och mkv filer.

  - Inget vidare stöd för Linux
  - Begränsat använingsområde i dagsläget, få tjänster som har stöd än, t ex Spotify avvaktar med att utveckla funktion till Chromecast.
  - Går ej att spela upp *.avi i Chromewebbläsaren (och där med inte till Chromecasten).

  Updaterar iom att produkten nu har bredare stöd, ex Twitch har nu full support!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Funkar som utlovat och det är riktigt smidigt att streama musik, film, bilder etc. från dator, surfplatta, mobil etc.

  Installationen gick på 5 min. Ett tips till er som har väggmonterad TV är att kolla om ni behöver en vinklad HDMI-kontakt.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Om du ser till vad den utlovar så är den fantastiskt bra och smidig. Förväntar du dig att den ska göra saker den inte säger att den klarar så blir du troligen besviken. Vårt hem är en salig blandning av Androidtelefoner och plattor samt iphones, ipods, maccar och PC. Det underbara är att alla plattformar funkar med denna lilla grej. Om min fru vill se på Magine eller svt-play så kör hon det via Chrome på sin mac. Det tog ett tag att komma in i det, men fördelarna har gjort att det utan att påtvingas har blivit det naturliga valet för oss alla i hemmet.

  Själv använder jag den till Youtube och Netflix. Otroligt smidigt att söka på plattor eller telefoner och bara få upp det på tv'n. Förut använde jag AppleTV för detta, men så omständligt som det är att göra sökningar med fjärrkontroll på den så har ChromeCasten tagit över helt. Använder dock AppleTv fortfarande för XBMC, men allt annat körs på ChromeCast nu.

  Favoritfunktion just nu är Youtube-kö. Grymt att sätta på ett klipp och sedan kan alla telefoner och plattor i huset enkelt addera saker till listan, pausa och ändra volym. Jag startar en lista med grejer till barnen på min HTC One och min fru kan addera eller stänga av från sin iphone. Då barnen älskar klipp från en viss karaktär som bara är 2 minuter långa så var det ett hopplöst företag att starta nya hela tiden och söka med fjärr. Eller om vi hade kompisar över och kollade roliga youtubeklipp någon kväll så skulle man sitta och söka med fjärr och alla bråka om vems "roligaste" klipp som var på tur i apple tvs ruttna youtbuegrännsnitt. Nu kan alla lägga till på listan när de kommer på/hittar något på sina egna telefoner och playlist. Briljant!

  Antalet appar är begränsat och det saknas stöd för att visa lokalt innehåll. Dock så verkar allt detta på väg att ändras så jag tror att denna lilla trevliga produkt snart kommer vara ännu bättre.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  1 år sedan
  Värdelöst, går inte casta från datorn till tvn. Den tappar alla tidigare inställningar tydligen. Så man måste resetta den, så det ska fungera. Riktigt kass.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Körde tidigare dator + VLC iom jag tyckt att andra medialösningar varit onödigt komplicerade. Men sedan jag köpte min Chromecast har jag inte behövt gå tillbaka. En klockren kombination tillsammans med Plex. Tabstreaming från Chrome fungerar förvånansvärt bra också. Bästa ~300kr jag spenderat på länge. Det enda jag saknar är mer desktopstöd(t.ex. Spotify).
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Denna pryl har ändrat mitt sätt att se på tv. Så grymt smidig och enkel att använda och kompatibel med i princip alla streamingtjänster som finns nu för tiden. Förstår knappt varför man betalar för abonnemang med tv-mottagare i dag. Fungerar perfekt ihop med både mobil och datorer/surfplattor.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Hittar inget att klaga på. Streamar i mitt fall Netflix galant till min tv via Paddan. Enkel att ha installera och hantera
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kostar nästan ingenting och funkar alltid utan problem.
  Med en modern tv kan man dessutom använda fjärkontrollens play/pause osv.

  Har en i varje tv.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Uppdatering :
  Efter ett gäng mjukvaru uppdateringar funkar den fint igen.

  Fungerade så jäkla bra i början.
  Nu efter ett par år så är det tyvärr ständigt strul.
  När man skall sätta igång ett klipp så lyckas den 1 av 5 gånger att ansluta.
  Resterande får man gå in i chromecast appen. Klicka på att "sluta casta" och sedan testa ansluta på nytt.
  Skit trist på en produkt som var så bra och prisvärd till en början.
  Och ja, jag har testat att reseta den.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Haft min chromecast i några år, kan casta det mesta. Kan casta mobilens display om appen inte stöder chromecast, aldrig haft något problem med den. Lätt att installera, lätt att använda. Rekommenderas!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag skaffade chromecasten för bra länge sedan, kan det ha varit 4 år sen? Inga problem att koppla in och installera. Vet man bara hur man ska göra kan man se all möjlig sorts media på den, vilket har gjort att man sluppit en massa meck med att försöka få det att funka på mindre strömlinjeformade apparater. När det har funkat har det varit så jäkla galant, sätta igång film på mobilen, pausa på mobilen, utan att man behöver sluta använda mobilen som vanligt under tiden. Perfekt om man vill styra vad ungarna ska titta på, tycker jag. Kul att ungarna fattar galoppen med och kan skicka grejer från sin simpla surfplatta (och ingen av dem har ens börjat skolan).
  Har det varit krångel har det i första hand varit för att att utrustningen varit igång för länge (läs: veckovis) och en omstart av router och chromecast löser det. På sista tiden har det varit extra mycket knöligheter, men den har också varit med i några år, och ganska flitigt dessutom, så jag är inte förvånad om vi har bränt slut på den.

  Nu går den dock till sista vilan, då ungarna bröt av den precis i HDMI-kontakten. Dags att titta på generation 2. Ska bli skoj.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft Chromecast i cirka fyra månader. Kör (körde) Viaplay och Youtube på den.
  Vi har nu slutat att använda den då vi upplevt problem med Viaplay och upplösningen. Problemet har inte med mitt bredband att göra då jag har 100 Mbit och upplösningen fungerar bra på min AppleTV och Playstation.
  Synd då den fungerade bra i början och jag gillar tekniken. :(
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Enkel, användarvänlig pryl som i stort sett alltid fungerar perfekt för streaming av Viaplay, Netflix mm till tvn. För funktionaliteten att casta flikar i Chrome samt lokal media på från ex en dator finns en del förbättringspotential
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft den i ca två år. Att kunna casta från både mobil, surfplatta och dator är smidigt. Men det fungerar dåligt. Ofta misslyckas castningen helt.
  De begränsade ljudutgångarna är också ett minus. Det hade behövts en digital ljudutgång utöver hdmi-uttaget.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ehhh...
  Jag ville titta på en film, inte leka nätverkskung

  Får inte igång skiten och får detta som felsökningsråd:

  "Klientisolering: Chromecast kan inte kommunicera med routern om klientisolering är aktiverat. Klientisolering ska vara inaktiverat på Wi-Fi-routern.
  Virtuella privata nätverk eller proxyservrar: Chromecast kan inte kommunicera med routern eller datorn om några virtuella privata nätverk eller proxyservrar är aktiverade. KOPPLA FRÅN eller INAKTIVERA alla virtuella privata nätverk (VPN) eller proxyservrar både på routern och datorn.
  UPnP (Universal Plug and Play) eller multicast: Routern kan inte hitta din Chromecast i Wi-Fi-nätverket om UPnP eller multicast är inaktiverat. AKTIVERA UPnP (Universal Plug and Play), även kallat multicast, på routern.
  IGMP (Internet Group Management Protocol): Chromecast kan inte kommunicera med routern om IGMP är inaktiverat på routern eller om IGMP-proxy är aktiverat på routern. AKTIVERA IGMP på routern. INAKTIVERA IGMP-proxy på routern."

  Jag fattar inget och kastar skiten i soporna nu då jag har stampat sönder skiten i ren frustration efter flera timmars felsökning på allehanda forum inkl googles egna

  Det borde stå en varningstext på lådan:
  "Denna produkt lämpar sig endast för datanördar!"

  Uppdatering
  Jag ser att jag fått många minus för min recension
  Kul att ni ogillar att jag tar upp ett problem!
  Idioter.... :/
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Funkar kanon och enkel att få igång. Streamar Netflix, SVT Play, YouTube mm direkt till TV:n från platta, mobil och PC (kör bl a bildspel via Fullscreen Slideshow). Kör spegling från min androidplatta till TV:n direkt och från min iPad via CastNow. Mycket smidigare än min AppleTV som nu bara samlar damm (slipper att använda fjärrkontrollen numera). Har köpt ny NAS och kan nu även få upp all data (musik, video mm) från Nas:en till TV:n. OBS! Läs inte gamla omdömen och recensioner, mycket har hänt sedan dess.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Superbra för att t.ex att casta Viaplay i HD. Går även ställa in 50 Hz.
  Perfekt.
 • 4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Väldigt bra för youtube, netflix och svt play men har inte så mycket stöd för annat och hade svårigheter att kunna koppla upp den som en trådlös display via cast appen. Bra om dom utvecklar mer appar till den.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har enorma problem med router och wifi o sånt. Jag använder en slavrouter för att förlänga wifinätet som inte delar ut ip-adresser och när chromecasten går på den så hittar ingen annan enhet den.

  Mycket senare uppdatering:
  Köpte till en anslutningskabel för ström och nätverk, nu fungerar den jättebra! Det är ett tips om ni har problem med det trådlösa.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Chromecasten är smidig och bra ( kan både användas till apple och android), min chromecast har aldrig krånglat, men en vän till mig chromecast har krånglat, den vägrar att visa bild på tv:n, läste någonstans att det kunde bero på att man hade igång den 24/7 vilket vännen hade, men det verkar ha gett upp så vännen får väl köpa en ny.
  Jag gillar den, den har aldrig krånglat för mig! :)
  Enkel och bra.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Min prisvärdaste elektronikpryl någonsin.

  Fungerar utmärkt med SVT, TV4, Netflix, Viaplay samt Youtube. Även Spotify fungerar numera utmärkt på även på gen 1!

  Någon gång ibland tappar telefonen/plattan/datorn kontakt med chromecasten, men det händer inte ofta och det är bara att ansluta igen.

  Plexappen är buggigare. Går alltid att starta en film men tappar ofta kontakten så att det brukar blir strul att pausa under filmen.

  De som klagar på att chromecasten tappar kontakt med internet och att diverse program laggar (ofta HD-material) har troligtvis kapacitetsproblem i sin övriga utrustning.

  Jag har varken upplevt hastighetsproblem med min pensionerade lågpris 300mpbs router eller min nuvarande AC-router från Asus (som är specad till 600 mpbs på 2,4 ghz bandet).

  När jag hade ADSL 24mbit blev nätverket/internet av naturliga skäl lite långsamt om vi streamade två program samtidigt (olika klienter). Men det är knappast något man kan klandra chromecasten för...
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jättebra grej - när den funkar.

  När den funkar utan lag och stutter så är det en jättebra grej, väldigt skönt att inte behöva dra HDMI-kabel med laptopen utan kunna stream direkt från iPaden, telefonen eller PCn.

  DOCK är det väldigt ofta som det jag kollar på börjar hacka och bildkvaliteten blir sämre.
  Sitter med en bra router och 100/100 så det är det inget problem med.

  Vet att det är under beta, om det blir bättre kommer jag uppdatera mitt omdöme ocg ge bättre betyg.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jättebra
  Men det är två sladdar med i paketet som måste vara med när man kopplar in Chromecast
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra funktioner
  Bra pris

  Instabil - tappar ofta uppkopplingen mot nätet
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Smidigt sätt att streama trådlöst till TVn använder den nästan dagligen. Det enda problemet är att telefonen/datorn inte hittar den och man måste starta om webbläsaren/appen.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Grymt bra :) rekomenderas
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har en Chromecast i varje TV. Fungerar väldigt bra, ibland kan den kännas lite seg men när musik/film väl är igång så flyter det på galant!

  Otroligt användbar produkt för det fina priset!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Älskar denna! Har två i familjen nu. Älskar att det hela tiden dyker upp nya appar med stöd. Så enkelt! Senast idag SR-play :)
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jävligt smidig och prisvärd lösning för att casta material till TV:n
  Kör Youtube, Viaplay, Netflix, twitch och Spotify och allt fungerar hittils väldigt bra.
  Installationen var enkel och fungerade direkt.

  In med den i HDMI-porten och sätt i strömmen i tvns USB, följ instruktionerna och du är igång.

  Med tanke på priset kan jag inte ge den annat än full-pott!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har haft chromecast i snart ett år och har inget illa att säga om den. Den funkar perfekt till att strömma youtubeklipp på festen från olika enheter och att köra tex Netflix så länge man orkar. Den har motsvarat mina förväntningar med råge.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Nöjd
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  helt ok
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Nja. På det stora hela är det en bra produkt som är lätt att använda och installera.

  Mitt exemplar måste man dock alltid starta om innan man kan casta till den. Gör man inte det så stoppas sändningen efter 20 sekunder, detta är 100-procentigt,

  Den har inte heller speciellt bra wifi. Jag hade den först kopplad till en tv uppe man fick flytta ner den pga att rautern står nere. Det bara laggade och buffrade pga av avståndet. Då har jag ändå inga problem med allt annat som går på wifi mellan våningarna.

  Men vad kan begära för 300 kr?
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Är riktigt avundsjuk på alla dessa recensenter som ger denna mannick toppbetyg! Visst, jag får den att funka, men jesus christ som den laggar! Har provat med 3 olika mobiler och en laptop men samma hopplösa irritierande j-vla lagg h-lvete! Och till råga på allt säger mina polare retfullt "apple laggar aldrig" men jag vill inte ha äpple!
  Om Chrome och Android och dessa nissar tänker vara konkurenskraftiga mot bl.a. äpple så måste (MÅSTE) de komma med produkter som D U G E R och inte S U G E R!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Saknar stöd för att streama .mkv AC3 720p och 1080p från mobil o surfplatta. Antar att det går från PC och att det är surfplattan som saknar codecen..
  Kanal5play och vissa andra streaming-sidor funkar heller ej.
  Köpte prylen då jag ej har dator för tillfället och för 300 spänn så går det nog inte att hitta en bättre mediamottagare

  I övrigt är jag mycket nöjd!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fungerar felfritt för mig. Hade inga höga tankar om denna sticka. Faktum är att till att casta och köra netflix så är det bättre än den uppsjö utav mediaspelare jag ägt genom tiderna. Nackdelen är ljudet och att det bara blir 720P. Men i övrigt så. Kalas. Mitt ex är tokstabilt. Inte hängt sig någon gång. Och då kollar ändå ungarna rätt mycket på den stundtals.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket nöjd med det mesta! Skärmdelning fungerar riktigt bra men för att få den sista stjärnan så måste 720p kunna castas utan lagg.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket bra produkt och mycket lätt att använda med en enkel installation. Passar perfekt med appar som stödjer enheten som tex svtplay, tv4play och netflix. Spegla även din Android-enhets skärm till din tv utan problem.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fantastisk i sin enkelhet! Används dagligen.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra smidig och lätt att använda. Funkar mycket bra till både Netflix och HBO.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Hade stora problem att få denna att fungera, tog över två timmar att få den att ansluta till en Netgear N300-router. Efter mixtrade med portar och annat fungerade till slut anslutningen. Sen var det dags att bråka med apparaterna som ville streama via chromecast. Testade tre telefoner och två surfplattor med Youtube och andra tjänster som ska fungera. Fungerade ca 50% av gångerna, vilket är 49,99% för lite. Lämnade tillbaka samma dag.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte min Chromecast för att kunna streama smidigt från dator och smartphone. Har tidigare använt, och använder ibland PS3.

  The good:
  - Priset. Det är en bra produkt för priset. Så är det bara.
  - Spegla smartphonens skärm. Användbart vid spel, bildvisning, gitarrackord osv.
  - Det är så enkelt att casta, bara trycka på en knapp i videospelaren på mobilen.
  - Liten. Ungefär som en 3G-dongle. Därmed också portabel.
  - Snabb installation.
  - Funkar bra för mig. Använder Chromecast med Netflix, SVT Play, Viaplay, Videostream och YouTube.

  The bad:
  - Screen cast från min smartphone fungerar inte stabilt, kopplar ofta ifrån.
  - Nu vet jag inte om det är min telefons fel, eller Chromecasts fel, men när jag castar från t ex Netflix syns det ju i notisfältet på min Android-telefon. Men ibland försvinner den rutan. Öppnar jag Netflix syns det inte att någon film är igång. Det innebär att det är omöjligt att pausa eller avsluta filmen. Lösningen är att sätta i gång en ny film i mobilen och börja casta den. Då avslutas den tidigare filmen. Jobbigt. Detta händer också när min sambo castar, så det borde inte vara min telefon.

  Sammanfattning:
  Jag är jättenöjd! Det är faktiskt ingenting jag saknar i dagsläget. Möjligtvis en ett tillbehör i form av en liten fjärrkontroll, men det behövs egentligen inte.

  Jag är glad att jag inte lade extra pengar på en smart TV. Chromecast funkar för mig!

  Tips: Tänk efter vad du behöver och läs sedan på så blir du nog nöjd!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Utan tvekan den mest prisvärda prylen på marknaden just nu. Har du Android, ledig HDMI i teven eller hemmabio förstärkaren och trådlöst nätverk så KÖP, Apple gänget gör nog bäst i att hålla sig kvar i sin i-bubbla.
  Klockrent med Magine TV, Netflix och C-more som till slut fixat chromecaststöd.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Klockren!
  Kunde varit aningen mer ram-minne för en större videobuffer. Vissa servrar är lite för långsamma för att hinna streama.
  Ibland tappar uppspelande enhet kontakten med castern vilket medför att kontrollerna för att pausa etc tappas.
  Men trots detta är jag supernöjd.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag har funderat på att köpa en Chromecast i några månader främst för att använda till Netflix och för priset av några hundralappar är det nog ett av mina bästa köp. Kopplade den direkt i min förstärkare så nu kan jag t.ex. streama musik med TuneIn Radio utan att behöva ha TVn påslagen. Kan småbugga lite ibland när jag provade den på en lite äldre TV så fungerade ljudet dåligt, annars hade den fått högsta betyg. Det fungerar även att pausa uppspelningen med TVns fjärrkontroll förutom i Netflix av någon anledning.
  Annars är bildkvaliteten mycket bra utan hack trots endast trådlös uppkoppling, och har man redan en bra telefon/surfplatta finns ingen anledning att lägga pengar på en Smart-TV, då denna troligen fungerar bättre och utvecklas hela tiden med nya appar etc.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Fungerar perfekt. HBO, viaplay, SVT Play och Netflix och casting av skärmen gör vår skruttiga platt-tv helt ok och lite till. Älskar att kunna sätta på GoT på mobilen och med ett klick visa på teven.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Vilken bluff. Funkar ej med androids dyraste surfplatta Samsung Galaxy Tab S.
  Köpte chromecast enbart för läsplattans skull, installerar och enheterna hittas men inget castas. Lite sök i forum visar sig att Tab S inte stöds, enbart ett fåtal läsplattor funkar enligt google själva.
  Köper jag en android läsplatta år 2014 som är senaste och dyraste modellen och sedan köper chromecast så utgår jag ifrån att dom går ihop.

  SKANDAL! Bortkastade pengar.

  Ingenstans står det, vare sig hos butiker eller på själva kartongen att det bara är ca 5% av alla android enheter som stöds. Inte ens dom populäraste enheterna som fått stödet.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Lätt att använda, dock så har jag haft svårt att få med ljudet från datorn, bilden är klockren men ljudet fungerar ej.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Funkar riktigt bra med de appar som har stöd för den. Jag använder den för Viaplay, Netflix samt Youtube och har tre stycken i olika rum :)
  Den funkar från samtliga mina android enheter och jag gillar att den är liten, diskret och gör sitt jobb.
  Det hade varit ännu trevligare med stöd i fler appar, det drar idag ner betyget... Svensk stickpropp på strömadaptern hade också varit nåt.

  Uppdatering juni 2015: nu kan jag i stort sett strömma ALLT jag önska till denna. Stödet har blivit brett och fungerar klockrent.
  Har köpt en till varje tv!
  Jag höjer nu betyget från 8 till 10.

  =KÖP!
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  fungerar bra i början men efter några månader så börjar den hacka går inte fixa heller har försökt fixa det många ggr men det gick inte ända lösningen till det är att köpa ny det är bara skräpp köp ej!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Svårt att ge den något annat än full pott utifrån pris, vad som utlovas och vad man förväntar sig. Min CC används med tjänsterna Youtube, Svt Play, Crunchyroll, HBO Nordic samt Viaplay och det bara fungerar.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Klarar allt den utlovar galant och för den låga prislappen så är det en mycket prisvärd produkt. Har efter ett års användande ännu inte krånglat eller på något sätt gjort mig missnöjd.