Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Shure SE846

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Shure Hörlurar (31)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.12)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Vilka jäkla monster till lurar, det är som att ha en subbas i varje öra. De börjar inte låta illa oavsett hur hög volym man drar på och stänger ute annat ljud ganska bra.
  Enda nackdelen är att själva luren är väldigt stor så den 'sticker ut' lite ur örat. Detta är antagligen ofrånkomligt med tanke på dess innehåll.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Rekommenderar starkt om man är villig att lägga ut en del pengar. jag ångrar inte mitt köp. Har ägt ett par shure535 innan och jag var jätte nöjd! Men 846 tar dig till en annan nivå. Inte tröttnat på ljudkvaliten en enda gång och jag lyssnar på alla möjliga changer och jag lyssnar ofta.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Haft dessa i ca 1,5 år nu och dom kom in som ersättare till min Audeze LCD-XC som åkt in på service med död drivare på ena sidan för andra gången sen inköp.

  Knappt rört XC sedan dom kom tillbaka från rep då dessa är minst lika bra och inte kräver en stor förstärkare vid sidan av (kör med Schiit Fulla 2 eller ODAC/AMP) för att få upp volymen utan störningar.

  Att dessa sedan är en klump av solid plast och mest troligen nära nog odödliga i normal rumsmiljö gentemot XC som är stora, tunga och mest troligen rätt känsliga för eventuella fall även från bordshöjd är mycket värt för mig som tappar allt jag äger för eller senare!
  För mig blev dessa slutet på 7 års sökande av mitt personliga "Summit Fi" och har knappt ens brytt mig om vad som skett inom hörlurar och in ears sedan jag köpte dom.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Innan jag provlyssnade hade jag inga tankar på att köpa Shure 846. En kompis som fick ekonomiska problem ville sälja sina Shure 846, jag fick med kvitto och alla tillbehör till ett mycket fördelaktigt pris.

  Första gången jag lyssnade på dom blev jag imponerad och det blir jag inte lätt. Det jag märkte främst är basen, det kraftigaste men också klaraste jag hört och jag har lyssnat på många high end in ear. Är dom värda 10.000kr? Beror först och främst ekonomiskt givetvis, men ljudet är lika ljuvligt som toppskiktet bland over ear hörlurar. Men provlyssna först innan köp då kan ni känna er riktigt säkra. Tror att Stockholm har en eller två HIFI butiker som man kan provlyssna Shure 846.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft mina SE846 i en månad nu så tänkte skriva ett kort omdöme. Jag kan bara instämma med tidigare omdömen, ljudkvalitén är helt otrolig, basen är riktigt djup och snabb, mellansegmentet är väldigt klart och diskanten är lite tillbakadragen men ändå närvarande. En sak som är värd att notera är att det är väldigt(!) viktigt att prova olika öronproppar(ear tips) för att se till att man hittar de som passar bäst för just en själv, jag trodde nämligen att dessa var en stor besvikelse i början innan jag upptäckte att jag hade för små proppar. När jag hittade rätt så insåg jag vad jag verkligen betalade för. Hela paketet med hörlurarna och utbytbara filterna doftar kvalité, det märks att man har betalat. Har inget negativt att säga om dessa än så länge, jag är otroligt nöjd. Rekommenderas varmt om du är ute efter hörlurar i 8-10k-klassen. (Ett tips är att kolla ebay, köpte mina via ebay från storbritanien för 2000kr mindre än i sverige.)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Vill instämma till 100% med denna recension (Unbox Therapy): https://www.youtube.com/watch?v=8khvLYW_fnM

  Använder dessa med Oppo HA-2; herre jösses vilket ljud. Har provat dessa A/B split test mot Chord Mojo - som ska enligt vissa producera lite bättre texture och definition på ljudet än Oppo'n. Kan inte annat än att respektfullt argumentera emot detta påstående. Jag var beredd på att införskaffa mig antingen Oppo HA-2 eller Chord Mojo till dessa

  Min datoranläggning består utav Essence One MUSES Edition förstärkare/DAC (som jag personligen finner har bättre klarhet och mindre brus via XLR än konkurrensen i samma prisklass och upp till 16.000); samt Audeze LCD-3F. Det är ett riktigt lyxlir, med perfekt synergi och balans mellan bas och upplösning genom hela frekvens-spannet.

  Vågar jag innerligt.. efter enbart några timmars lyssning av Shure SE846 inkopplade till mitt datorsystem - efter att ha lyssnat på de flesta populära genrerna - att jag bänkar mina LCD-3F's för 26k (dessa lurar är värda sin vikt i guld)? Nej, men det är ingen direkt konkurrent till Shures mästerverk i form av dessa SE846:or. Men att denna tanke ens slog mig? Det talar mycket för mig personligen. Jag har aldrig förut känt att rena KÄNSLAN och hur mycket jag faktiskt NJUTER utav musik av andra lurar jag haft/har (både IEM, öppna/stängda/hybrid on-ear).

  Jag behövde helt enkelt uppgradera från Sennheisers IE80 (då den ena drivern slutade att fungera helt efter ett par månader (relativt känt problem med just IE80 från Sennheiser)). Hade de aldrig gått sönder, hade jag inte tänkt mig denna uppgradering. För nu ska vi vara ärliga - 10.000kr är faktiskt en hel del valuta man kan få annat för.

  Är det då värt, att uppgradera till dessa om man spontant lyssnar på musik, lite då och då? Svar: Ja.

  Är det värt, för den som uppskattar musikalist-finlir (läs: lyxlir), som lyssnar efter varje not, som VILL höra de finaste detaljerna i bakgrunden på en symfoniorkester? För den som verkligen är ute efter det allra BÄSTA på alla fronter i en IEM som man kan (och läs nu, mina damer och herrar... läs nu detta) använda som sitt STANDARD-system hemma trots att man har dyrare on/over-ear lurar, inkopplat till datorn med en Oppo HA-2 eller minst likvärdig portabel förstärkare + DAC kombination (rekommenderar dock inte Chord Mojo ÖVER Oppo HA-2 för anledningarna ovan- mot "förmodan" och allmänt väldigt goda rykte som Mojon har (trodde faktiskt själv aldrig att jag skulle gå hem med HA-2:an i Reference-Audio påsen istället för Mojon)) och med RÅGE bli bortblåst utav dem timme efter timme, dag efter dag!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fördelar:

  Underbara, brukar lyssna på musik i dessa innan jag ska sova, det är så rent och fint ljud så man blir överraskad, känns som massage för öronen på något sätt. Man blir även avslappnad av det rena ljudet. Fungerar även enormt bra till film och serier, det känns som man är där, man hör varje detalj..

  Det är svårt att förklara med ord hur bra dom är... Man måste prova själv...

  Enorm fördel att man kan byta sladd, valde mellan dessa och Sennheiser, men på dom kunde man inte byta sladden vid snäckorna.

  Stor fördel att man kan dra kabeln över örat, det gör att de sitter bekvämt, samt att hörlurarna inte sticker ut mycket över öronen, så ser inte konstigt ut när man har de på sig, även om de är stora.

  Alla möjliga varianter av öronkuddar är med i förpackningen, riktigt bra kvalitet på dom.

  Absolut nästa av allt! De krävs enormt lite ström för de ska låta bra! Problemet med stora lurar är ofta att telefoner eller datorer inte kan skicka ut tillräckligt med ström för att driva dom ordentligt. Här är det inte ett problem alls. Här får du för en "billig" peng bra ljud utan DAC och liknande.

  Nackdelar:

  Det enda minus, är att de skaver lite på ena örat, (har små öron) men lyckas att inte få det problemet om man pressar luren lite. Man kan också specialbeställa kuddar som sitter perfekt i örat, men de kostar en del.

  Ingen sladd med knappsats i kartong, och den man kan köpa som är original är inte i samma kvalitet som sladden man får med, och knappsatsen är ENORM, ser förfärlig ut. Så ska man köpa en mick-sladd får man köpa från tredjepart, men känns inte lika kul att köpa som original. Men ändå något man vill ha då man vill kunna byta låt utan att ta upp telefonen

  Priset är lite högt och skrämmer många.