Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Beats by Dr. Dre Tour 2.0

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Beats by Dr. Dre Hörlurar (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ljudet är nästan inte ens verkligt för dessa små element så är det super bra bas och klart ljud. Har bara haft dem i en vecka så kan inte säga något om hållbarheten. Dock har jag haft ett par andra liknande och de höll i ca 2 år.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Oväntat bra ljudkvalitet och isolering. Ljudet har genomgått samma behandling som nya Beats Studios - basen är nerskruvad, detaljerna något framlyfta, med god separation och hyfsad klarhet. Med det sagt är det inget exceptionellt ljud i sig och valfritt par lurar för över 500 kr låter ungefär lika bra.

  Resten är mer tveksamt. Sladden är trasselfri men trasslar nästan lika mycket som den värdelösa sladden till Beats Studio. Fjärrkontrollen är samma som på Urbeats, som jag personligen fått byta fyra gånger på ett år på garantin, vilket inte bådar gott. Får man ut 1-2 års livslängd ur Tours så är de väl värda pengarna. Men det är ett astronomiskt "om" med tanke på Beats sunkiga byggkvalitet. Vilket är synd nu när de börjat göra lurar som faktiskt låter riktigt bra.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  älskar dom! springer mycket med dom och dom har sjukt bra ljud!