Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Shanling A300

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Shanling Stereoförstärkare ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fick hem den igår. Kör ett par Triangle Color Bookshelf+XTZ kablar+Hegel DAC via en lapptopp. Basen blev helt enorm ur dessa små högtalare nu med den nya! Ljudet är helt enormt på alla sätt i detaljer, tryck, bas, diskant, närvaro i allt!. Bästa köpet jag gjort i mitt liv i elektronikens värld. Fick den för 4000kr med nya rör i, som tydligen är bättre än original. De nya är från Philips. Och storleken på förstärkaren=helt crazy:))
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En riktig super best! Spelar mycket detaljerat och med grym trycka i basen.
  Grymma krafter i denna förstärkaren. Har haft problem med att hitta nått som har kunnat driva mina kappa 8 för rimliga pengar. Så gör man en chansning på denna best och för en struntsumma anser jag, jackpot.säger jag bara.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Grym kontroll + massor av detaljer!
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Shanling A300/A3000 Fruktansvärt gedigen konstruktion, byggd för att hålla! Lite vanskligt säga för mkt om ljudkaraktären ännu då förstärkaren inte är helt inspelad..men då konstruktionen är en rörhybrid finns där såklart en del värme i ljudet men brist på detaljer finns inte, inte heller är basen "svampig" på något sätt. Det som kännertecknar basen är att den spelar väldigt djupt och med helt ok kraft, ta tex spår åtta på Kari Bremnes eminenta liveskiva "Live", Basen är som gjuten i cement, har du en högtalare med rejäl botten kommer du bara sitta med ett flin på läpparna, slagkraften är helt enorm, men fortfarande fingrar man inte på detaljerna, det är så lätt att urskilja allt som försigår i ljudbilden..kanske kanske att den sista gnuttan attack kan saknas på vissa inspelningar men det är mera en randanmärkning. Det mest slående är nog ändå musikaliteten, känns som om musiken bara flödar ur högtalarna, jag sitter inte och lyssnar på olika detaljer, oftast är det "bara" musiken jag njuter av..och för mig är det det absolut viktigaste!! Just nu säljs denna skapelse till klart fördelaktigt pris så de småklagomål som kan tänkas finnas tycker jag man kan lägga åt sidan, denna förstärkare är ett kanonköp. Kan varmt rekomendera att slänga ett öra till Shanling A3000 om du är ute efter en gedigen förstärkare med kraft som räcker till och blir över till det mesta, ett ljud som innehar en viss värme, eller om du bara vill imponera på bekanta då denna förstärkare är relativt STOR :-)
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  En kjempe av en forsterker, men med en silkemyk glød i lyden,men likevel oppløst og detaljert. Bassen er stram, og presis. Kjempefornøyd!

  Minus for at fjernkontrollen, som er pen å se på, (lik gamle Premium-serien til Marantz) virker litt billig selv med metalplate på toppen.