Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SanDisk USB 3.0 Ultra 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SanDisk USB-minnen (148)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.37)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Läshastigheten är väl ok, men skrivhastigheten är väl det sämsta. Har man tur kan man ligga på runt 30MB/s, annars brukar det pendla från 0-20. 2 stjärnor för priset.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft en sådan i ca ett år nu och den har funkat bra.
  Läshastighet ligger på ca 100-120MB/s, som utlovat alltså. Skrivhastighet för större filer, ca 300MB och uppåt, är utan problem 40MB/s, kommer ibland upp i nästan 50MB/s. Med mindre filer sjunker hastigheten, men jag upplever inte som andra här, att den sjunker ner till 10MB/s eller liknande. Kanske har jag haft tur med mitt exemplar.
  Hur som helst, jag är nöjd med denna sticka.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Enkelt att använda och fungerar som det förväntas av en USB 3.0 sticka.

  Uppdatering. Nu har tyvärr denna minnespinne slutat att fungera. Därav sänkt betyg
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  En mycket bra och genomtänkt design till en lagom storlek! Det väger nästan ingenting så man undrar vad som är i det egentligen.

  Prestandan är okej för priset men den stora svagheten är skrivning av små datafiler. Sekventiell läsning ligger på utlovade 100 MB/s och skrivning når acceptabla 18 MB/s. För slumpvis läsning håller det sig på stadiga 80 MB/s men skrivhastigheten sjunker rejält till knappt 2 MB/s. Därför lämpar sig detta mest för lagring av stora sammanhängande filer då slumpvis skrivning är så långsamt.

  Med tanke på den lyckade designen, stabiliteten och 5 års garanti så är det ändå ett bra köp om man är medveten om svagheten i skrivhastigheten.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Prisvärt, pålitligt och för mig i alla fall mycket snabbt minne, betydligt snabbare än något 2.0 minne jag haft tidigare.

  Inget att anmärka på i övrigt.
 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  11 MB/s i skrivhastighet. Bedrövligt. Kunde lika gärna ha köpt ett 2.0 minne. Undvik!
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra med plats och smidigt som USB-minne men heeeeeeej vad långsamt det är! Har googlat mycket och länge och jag verkar inte vara ensam. Ibland får man t.ex. 135 MB/s men efter typ 15 sekunder börjar den successivt gå ner till endast 10 MB/s, vilket känns oerhört långsamt. Långsammare än till externa USB 2.0-diskar.

  Nåväl, jag är nöjd då jag inte använder minnet för att skriva och läsa stup i kvarten. Filerna som ligger på minnet ligger där de ligger och för det syftet fungerar minnet utmärkt.

  Behöver du kunna skriva till USB-minnet ofta, rekommenderar jag ett annat minne.