Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Darksiders: Wrath of War (PS3)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Som andra skriver, väldigt lik gow, men i brist på annat så bestämde jag mig för att köra ändå - och bara man tragglar sig igenom den första timmen på spelet så blir det faktiskt bättre och bättre. Inget kan ju mäta sig med gow, men det här är ett bra substitut i väntan på nästa "original". Spelvärt med tanke på den ringa kostnaden.
 • Acceptabel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  inte kul
 • Knappt godkänd
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  (2010-12-31)
  Inledningen kändes inte alls imponerande på mig. Efter över tre timmar spenderade på Darksiders hade spelet växt en aning i mina ögon. Men det går inte att komma ifrån att spelet påminner så pass starkt om God Of War-trilogin. Och med tanke på att God Of War 3 släpptes tätt efter just Darksiders och visar upp en helt annan spelglädje samt en visuellt bländande upplevelse i jämförelse med tämligen stela och trista Darksiders så jobbar den sistnämnda i kraftig uppförsbacke redan från början. När man hämtar så pass mycket inspiration från ett annat spel måste man överträffa det alternativt lägga in nya element som står på egna ben. Darksiders gör varken eller och därför blir mitt intryck av spelet svagt. Även Dantes Inferno som i sig är en ännu mer linjär kopia av God Of War lyckades ändå fånga mitt intresse och leverera spelglädje. Och det ska vara underhållande och roligt att spela. Det är grundförutsättningen. Darksiders lyckas inte riktigt på den punkten. Det tilltalade inte mig helt enkelt och eftersom jag har en hel hög med spel som väntar känns det inte aktuellt att spendera all den tid det tar att spela igenom ett i mina ögon mediokert alster.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Utmärkt spel!

  Darksiders lånar element från god of war, zelda och devil may cry men gör detta på ett originelt sätt som återupplivar genren.

  Rekomenderar starkt att du köper darksiders till ps3 för att xbox 360 versionen har lite framerate problems, men om du inte har något val så skaffa 360 versionen.

  så gillar du spel som god of war, zelda och devil may cry så skaffa detta. du kommer inte ångra dig.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Vilket otroligt roligt spel!

  Hade aldrig hört talas om det tills brorsan visade mig det vilket slutade med att jag köpte ett själv.

  Trodde det skulle vara för likt God of War men dom har lyckats skapa en egen image för spelet och att slakta diverse fiender på så många olika sätt är sjukt roligt.

  Genom spelets gång så kan man samla på sig "pengar" för att uppgradera ens vapen, moves osv

  Huvudkaraktären är en skön snubbe med en passion för att förstöra allt i hans väg.

  Stora banor med knappt någon laddningstid, din merchant som säljer saker till dig funkar även som en teleport som finns utspridda i varje område.

  Rekommenderas!