Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bluesound Node

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bluesound Mediaspelare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Streamar från Tidal via min Moon dac med bravur.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Skaffade denna för att eliminera dropouts som jag hade med Tidal via Airplay i Ipaden. Det blev betydligt bättre, om inte helt perfekt?! Inte haft ett enda problem än!
  Kör med kabel från routern och vidare med optiskt till Hegels dac.
  Busenkel att installera!
  Får bara hoppas det håller i sig så man slipper sura över en massa avbrott!

  Sänker från 9 till 8 pga ljudkvaliteten på den optiska utgången. Saknar lite luft, dynamik och attack. Ja, helt enkelt det där lilla extra som gör det "riktigt" roligt att lyssna! Mina andra Apple produkter låter aningen bättre via sina optiska utgångar än Noden gör. Annars är det en väldigt användarvänlig och trevlig produkt på alla plan! :)
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  En trevlig produkt som gör det den ska på ett bra sätt en klar förbättring från airplay som jag körde med tidigare.
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra ljudkvalitet men efter jämförelse med ljudet taget från en optisk utgång på en mac blev jag ändå lite besviken, den gamla macbooken tog hem det med råge, öppnare ljud med finare övertoner och större ljudbild.

  Bra att låta maskinen få lite tid att acklimatisera sig vid installation. Jag stressade och trodde att något inte fungerade, när jag sedan tagit en kaffe och kommit tillbaka hade Noden indexerat all musik på Nasen och funkade perfekt utan att jag gjort något alls.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Kräsengubbe.

  Supernöjd.
  Funkar bra att mixa egna mp3/flac & Wimp.
  Låter bra , appen är lätt att kontrollera.

  //
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  För några dagar sedan såg jag pressreleasen att Bluesounds programvara skulle uppdateras för Spotify Connect. Jag hängde därför på låset till Hifiklubben för att inhandla ett exemplar av Bluesound node. Jag valde att installera via Ethernet och inte trådlöst för jag inbillar mig att det blir en stabilare uppkoppling. Jag använder powerlines, vilket fungerar mycket bra.. Installationen var enkel. Jag kan nu köra Spotify, Wimp, olika Radiokanaler m.m samt högupplösta filer via en server på mitt hemnätverk. Jag styr enheten från min Ipad eller Iphone, vilket fungerade bra. Detta är produkten jag letat efter. Jag kör noden via min dac, men jag provade även mediaspelarens egen dac som verkade rätt bra. I ivern klantade jag mig lite med installationen. Vid samtal med HIfiklubben kunde jag konstatera att det för en gångs skull fanns kompetent support.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Väldigt trevlig musikstreamer med bra prisnivå. Inbyggt Wimp Hifi stöd och mycket bra ljud även från flac-filer via nätverket (avsevärt bättre ljud än t.ex. Sonos). Bra ersättare för en Squeezebox (kräver dessutom ingen skakig extern serverkoppling). Nätverkskopplingen har hittills varit mycket stabil.

  Styrs med app på smartphone eller surfplatta som åtminstone i Android känns seg, saknar landscape mode och överlag är lite ologiskt uppbyggd. Inget inbyggt stöd för Spotify än så länge. Om de fixar till mjukvaran och stöd även för ännu fler streamingtjänster så skulle den få full pott. De skickar med en bluetooth 4.0-adapter så det är möjligt att streama ljud till Node från t.ex. en dator/platta. Annorlunda design som kanske inte tilltalar alla.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Kan köra Wimp Hifi med både egen Dac eller ge digitalt ut för avkodning i förstärkaren. Mycket bra ljud med flac-filer.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har länge eftersökt en streamingenhet med tillgång till spotify eller wimp. Bluesound är enkel att komma igång med och ger förträffligt digitalt ljud ifrån sig.

  Digitala ljudkvaliteten jämfört med närmaste konkurrenten sonos är påtaglig.