Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Oral-B Professional Care 9900 Triumph

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Oral-B Eltandborstar (237)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.32)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  8 mån sedan
  Haft den i över tio år nu! Funkar klockrent med en batteritid på nästan en vecka (har den på timer dock så att den aldrig laddar ur helt) Bästa tandborsten!
 • Bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Ger nästan aldrig betyg 10 till en produkt, men det här är en fullträff. Har bara använt den i 3 dagar, men redan efter första borstningen hade en hel del plack försvunnit. Medföljande displayen är praktisk, men jag hinner inte komma åt överallt på 2 min, så jag kör lite till efteråt. Tänderna är sjukt lena och rena efter borstningen, vanlig tandborste är inte i närheten. Rekommenderas varmt till alla, vill du spara någon hundralapp och skippa displayen så köp då 9500 istället.

  3 års garanti dessutom, om man använder den medföljande registreringslappen.

  Något negativt? Tja, relativt högljudd och externa displayen är rejält tjock och i och med det inte så snygg, så det är inget jag klistrar upp på väggen, den får snällt stå inuti badrumsskåpet.

  Ska till tandläkaren om 1 månad, får se vad hon säger då.

  Uppdatering: Sänker från 10 till 7, då batteritiden nu efter 2 år är urusel (max 10 min) och det är inte möjligt (vad jag vet) att på ett enkelt sätt byta ut till ett nytt fräscht batteri.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket nöj med denna och visst ser väll tänderna bättre och friskare ut. Min tandläkare uppmärksammade även detta vid senaste kontrollen.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Riktigt bra tandborste. Men kunde varit lite längre batteritid. Men så smidigt att ladda den och man använder ju inte tandborsten mer än 2-3 varje dag så det har aldrig varit något problem.
 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  + Tänderna blir lenare, det känns att den fungerar bättre än en vanlig "manuell" tandborste även fast jag borstar länge och noga med den vanliga.
  + Bra att den håller koll på tiden, samt visar när man ska byta sida i munnen så man inte borstar på samma ställe hela tiden.
  + Den visar om du borstar för hårt genom att lysa rött på displayen.

  - Den visar om du borstar fört hårt genom en väldigt liten röd diod på displayen, vem tittar på den hela tiden? Pip borde vara bättre.
  - Ingen vidare batteritid, hade gärna vilja att batterierna skulle hålla 3-4 veckor, det är ju trotts allt ingen effekt krävande sak. Behöver ladda 2 gånger i veckan.
  - Den kommer inte ihåg vilken borstinställning jag använde sist när man startar den.
  - Otroligt oeffektiv laddare, det tar typ 8-10 timmar att ladda det lilla batteriet. Otroligt uselt eftersom den laddar trådlöst istället för med kontaktstift. Inte miljötänkande.
  - Skulle inte säga att den är prisvärd, men jag skulle köpa den igen eftersom den fungerar bra för mina tänder.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Har haft denna tandborste ungefär ett år och håller än så länge mina tänder utan hål :) lol... Bra med displayen och roligt med smileysen som blir gladare och gladare ju längre man borstar :) Ibland kan jag faktiskt sakna att borsta på ordentligt med en vanlig tandborste, men i eltandborstsväg tror jag inte det finns någon bättre än denna!
  Minus för att den är lite dyr i förhållande till borstningen, jag menar, den suger ju inte precis åt sig alla matrester. Men det är väl kringfunktionerna som kostar. Men trots allt är jag nöjd!
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Fungerar mycket bra!

  Endast två saker är dåliga:
  1. Priset är för högt.
  2. Man kommer lätt åt knappen för att ändra program av misstag.
 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Väl fungerande, gör sitt jobb.
  Tänder och tandkött känns väl rengjorda efter borstning.
  Kul med displayen som håller koll på hur du borstar samt hur länge. De olika borstprogrammen fungerar okej.

  Missnöjd med batterikapaciteten, måste ladda den ofta och den ger bäst effekt de två första borstningarna efter fulladdad, sen avtar styrkan i den lite.
 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Helt ok, dock inte prisvärd.
 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  "Sprätter man så mycket pengar på annat, kan man ta mig tusan spendera extra mycket på tänderna", tänkte jag i början. Endast priset som drar ner betyget, tycker inte att den uträttar underverk jämfört med en arm och en manuell tandborste för 39:90 kr. Enda anledningen jag köpte denna var för att tvinga mig borsta tänderna, lägger mig oftast sent om kvällarna och tandborstningen brukar då kännas som en evighet. Då kan man dessvärre inte heller vara säker på att alla tänder blivit rengjorda.

  + Du kan vara säker på att alla tänder blir rengjorda, det hela sker systematiskt med klockan som mäter tiden, och borsten som gör ett antal annorlunda oscillationer var 30:e sekund (x4, så munnen delas in i fyra delar).

  + Display-klockan

  - Alldeles för dyr
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Det jag är lite missnöjd med är,

  Ljudnivån - ganska högljudd..

  Pris - betalade 1500 för min vilket kan tyckas vara lite dyrt för en tandborste.

  Displayen - Inte helt nödvändig. Det enda den gör är att hålla tiden på min borstning och visa vad klockan är när jag inte använder den.

  Men jag är fortfarande grymt nöjd med den! Har aldrig haft såhär lena gaddar förut.

  Tycker också att dom blivit något vitare sedan jag började använda denna.

  rekommenderas!
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Detta är min första eltandborste, tidigare har jag haft problem med att jag borstat tänderna för länge, för hårt och lite ostrukturerat.

  Tack vare displayen borstar jag nu endast två minuter och lika länge på varje kvadrant. Dessutom varnar den om jag trycker för hårt. Trots att jag nu lägger mindre tid på att borsta känns tänderna renare än någonsin.

  Köpte en variant med ett extra eltandborsthandtag och min sambo är lika nöjd som jag.

  Drar av en stjärna för ljudnivå och pris, båda en aning för höga för ge full pott.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Jag kan bara hålla med föregående talare.

  Har kört med denna i över ett år nu och jag är hel nöjd med mina tänder, min tandläkare också!

  Man får vad man betalar för och är man bered att lägga ut lite mer på sin tandborste tycker jag absolut att man ska satsa på denna!
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  En riktigt riktigt bra eltandborste, som förutom att den borstar rejält rent också håller motivationen uppe genom omedelbar feed-back i den trådlösa externa displayen.
  Har 4 program; rengöring, mjuk, tandköttsmassage och polering.

  Fick med 4 borsthuvuden; 2 FlossAction och 2 ProBright.

  Uppdatering:
  Har nu varit hos min tandhygienst och fick en massa beröm om att det såg så fint och friskt ut i munnen :D
  Knappt två månaders borstande med denna produkt har givit detta fantastiska resultat.
  Hon tipsade mig även om att man kan klippa ner stråna på polerborsten (ProBright) så att gummit i mitten kommer fram mer så tar den beläggingarna bättre.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Brilliant smile får denna borste i betyg. Innan jag köpte den så tänkte jag "ja ja cool tandborste med display" MEN den har så mycket mer än så.

  Som t ex jag hade en del plack innanför tänderna efter ca 9 dagar var detta borta!!! Tänk på detta ni som tycker priset är lite högt, vad kostar ett besök hos tandläkarn för lite putsning? 600? 700? Ni ser, ni tjänar in borsten efter ett bara litet tag, även om den inte LAGAR hål så hjälper den till att inte få några. :)

  Mycket lätt att hålla ren, tidigare elektriska har blivit rätt äckliga efter ett par dagar med tandkrämsrester m.m för att man kanske inte har "orkat" ta av borsthuvudet, men här ställer man tandborsten och de olika borsthuvuden i sitt ställ.

  Praktiskt med reseetui för borsten och två huvuden.

  Sammanfattningsvis så är det en grym borste som jag inte kommer byta ut mot något annat på bra länge. Man känner sig ren och fräsch i munnen hela dagen. Displayen ser ju även till att man inte slarvar med sina minst 2 minuter

  Köp den, vad väntar ni på? Perfekt julklapp om inte annat
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Vad ska man säga? grymt bra tandborste och smart separat display som medföljer.
  varför den inte får 10 är för att den va lite dyr..
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Själva borsten är densamma som i den äldre triumph (9500), och den är överlägset bäst på marknaden nu, man känner skillnaden mot andra borstar och vanlig manuell. Displayen, som är ny, ger en extra dimension till borstningen. Det blir helt enkelt mycket roligare att borsta nu! Ett minus för priset som är lite väl högt för en tandborste egentligen.
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Riktigt bra! Tänderna känns väldigt rena o fina efter borstning, ingen beläggning som ligger kvar. Smidigt med funktionen med timer där den vibrerar till när det är dags att byta borstningsområde. Känns lättare att borsta tänderna nu men kan bero på att jag aldrig haft elektrisk tandborste förr :)

  Som tidigare personer sagt så är det ganska högt pris men om man kan lägga en jäkla massa pengar på en platt-tv kan man ju lägga lite extra på sina tänder också :)