Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei B593s

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Routrar (30)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Är en bra router. MEN!
  Om man använder max bandbredd via 4G som tex uppdaterar ett spel på steam så får man 50% paketförluster och ping tider på 1000+ ms.
  Då jag köpte den från Telia så saknar den QoS (vet ej om den har det från andra).

  Så om någon vet av ett firmware med QoS till den är jag mycket intresserad.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har nu kört drygt en vecka. Sitter som sista länk med riktantenn. Tillsammans ger nästa topphastighet på 4G på landet. Stabil och med snöväder har inga problem heller uppstått. Antenn är Poiting och fungerar mkt bra ihop.
  Har wifi av så kan inte ge några rek på det.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Det är utan tvekan en snabb och stabil router. VOIP fungerar bra.

  Men det är extremt irriterande att det inte går att låsa fast en frekvens till tex TDD 2600. Än värre, jag har ingen aning huruvida den kör mot FDD 800 eller TDD 2600. Det är en dyr CAT4 burk, men vad hjälper CAT4 om e portarna begränsas till 100 mbit? Är det inte i realiteten en CAT3 router?

  OBS! Med Tele2 varianten går det inte att köra SIP(Voip) i det lokala nätet. Ej heller går det att ansluta vanliga telefoner till SIP RJ-11 portar på baksidan.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Tele2 4G Mobilt bredband, fick med denna på köpet. Är ingen nätverksguru, det jag använder den till är surf och till lite online spelande, typ BF4. Där har 4G gjort en tydligt förbättring på min ping och routern gör sitt jobb väl antar jag:) Har aldrig strulat efter ca 3 månaders användade.

  Flyttar den även mellan hemmet och jobbet och på jobbet sitter jag med tjocka cementväggar. De inbyggda antennerna verkar även dom göra ett bra jobb. Får 2 pinnar men det räcker gott och väl för att få jobbet gjort!