Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Kingdom Hearts III (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag trodde jag skulle bli fängslad direkt, men jag får istället kämpa med att övertala mig själv att spela det.

  Inge fel på mekanik eller spelet på det viset, men det känns tyvärr inte kul eller fängslande och dessutom är storyn grymt rörig och jag som inte spelat sen KH1 hänger inte alls med. Jag avskyr dessutom deras överdrivna animationer som inte alls passar till tonläget i det dem säger.

  Och slutligen..karuseller som anfallsgrejer? Varför?? Sure, min 4 åriga dotter tycker det är roligt att titta på, men kul är det inte.
 • Alla omdömen

 • Ganska dålig
  6 mån sedan
  Förvirrande story och ostabil framerate...
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Hög mysfaktor och underbar musik, men i övrigt är spelet en besvikelse.

  Storyn blir bara mer och mer rörig, med massor av karaktärer och nonsens-termer att hålla reda på från samtliga delar av huvudserien samt alla sidospår. Det går helt enkelt inte att hänga med längre, och det har gått till överdrift så till den grad att manuset numera känns fullständigt ointressant.
  Även när det gäller stridssystemet har de tagit sig vatten över huvudet. De har försökt råda bot på enformighet genom att lägga in en hel uppsjö av olika spelmekaniker, men de har tagit det flera steg för långt och många av inslagen känns bara krystade och onödiga.

  Square Enix hade tjänat på att anamma talesättet ”less is more”, för som det är nu sätter Kingdom Hearts III krokben för sig själv på grund av överdrivna ambitioner.