Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bose Companion 2 Series III

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bose Datorhögtalare (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Lämnade tillbaka dom.
  Köpte dessa då de hade fått fint omdöme här. Jag kan hålla med om att det är häftigt hur mycket ljud de har fått in i så pass små högtalare. Tyvärr är ljudbilden en aning förvrängd och jag var helt enkelt inte nöjd med dom. Tyckte även att vissa frekvensomfång blev lite burkigt, eller som ljud ifrån en låda. Detta hände särskilt när man lyssnade på podcast eller talkshow.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Bra datorhögtalare och ljudet är klart godkänt för att vara utan separat baslåda. De slår inte mina favoriter bland små datorhögtalare, Bowers & Wilkins MM-1, men priset är betydligt lägre och dessa har fördelen att de fortfarande tillverkas...

  Varm rekommendation om du vill ha något med godkänt ljud utan att få en baslåda på golvet. Ett plus också för att det inte finns några dioder som indikerar om de är på eller ej.

  Som påpekats av andra, den medföljande kabeln för att ansluta till datorn är väldigt kort.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt bra ljud. För att vara 2.0 så är det ingen dålig bas i dom.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Går knappt att förvänta sig mer utav storleken. Som någon skrev så finns det säkert högtalare med bättre tryck i, men med dessa förhållandevis små lådor så är det väldigt välljudande och bred ljudbild.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket dynamiskt fyllig rent ljud som låter mer än den ser ut. Det enda att kommentera på är väl den korta sladden till datorn (lätt att fixa ny hane-hane 3.5mm eller fölänga med hane-hona). Basen är helt OK, men inte mer. Basen är helt klart bra sett till kvalitet, men det blir själklart inte mycket tryck i den. Vill ha ha bra tryck, köp något med misnt 6" bas. Räcker det med mäktigt ljud av hög kvalitet utan tryck, Köp dessa.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra, har en lång erfarenhet av HIFI ljud och hemmabio. Letade och jämförde olika utlåtande och modeller i prisklassen, många har jämfört creatives olika modeller med de här högtalarna. Det är uppenbart att "riktiga" högtalartillverkare slår allt creative har. Vill du ha vräkigt och färgat ljud så köp inte de här högtalarna. Vill du ha rent ljud med sammanhängande register och bra bas så är de här högtalarna absolut att föredra, har du större kassa så köper du en högre modell i BOSE serien.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Varmt lättlyssnat musikaliskt ljud. Bättre bas än vad storleken skvallrar om.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mitt första köp från Bose, Mycket trevligt ljud, som också levererar bra med bas, mer än vad jag hade förväntat mig.

  Har svårt att tro att det går att få mer bas än vad Bose har fått ur dessa små och samtidigt få behålla resten av ljud registret.

  Halv volym är max för hur mycket jag kör på när jag spelar för att höra i köket, men har prövat fullt, inget spräckt ljud, men så mycket ger ingen större lyssnar glädje för mig.

  Dessa är för den som vill njuta av musiken.

  Har ägt dessa nu i 6månader

  - Kort sladd mellan dator och höger högtalare (styr högtalare) 1-1,5Meter som är en placeringsfråga då jag har datorn till vänster. går att köpa lite överallt (3,5 kabel hane/hane)
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mycket nöjd! Då jag saknar plats, plus en klåfingrig son, var jag ute efter ett 2.0-system med bästa möjliga ljud och bas.
  Jag tycker mig ha hittat en perfekt blandning i Bose Companion 2 Series III!