Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony Ericsson W960i

 Lägg i lista  Jämför
Den slanka W960i Walkman®-telefonen imponerar med sin pekskärm och 8 GB minne. Du kan ha med dig all musik du vill ha.
Jämför pris på alla Sony Ericsson Mobiltelefoner ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.45)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har väntat länge på att denna mobil ska sjunka i pris och när den sjönk till 2990 slog jag till. Har haft den i drygt en månad nu och jag är super nöjd! Första mobilen som har pekskärm för min del och det är lite annorlunda, dock är det bra med knappsats som kompliterar pekskärmen vid t ex sms skrivning.

  Positivt
  - stor skärm (god kvalitet vid filmvisning)
  - bra kamera
  - wlan (roligt och smidigt tillbehör)
  - 8 GB minne (Slukar mycket musik)
  - pekskärm och knappsats tillsammans
  - bra medföljande tillbehör: t ex mobilficka, headset där man kan byta hörlurar, musikkabel som t ex kan anslutas till en stereo.

  Negativt
  - batteritiden (håller ca två dagar)

  Det är helt klart en fin mobil nu när den är lite billigare, den är då inte värd 5000 kr. Om du vill ha den tveka inte utan köp den NU!
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Har ägt min W960i i över 3 år nu och haft den inlämnad 5 (!) ggr, varav den blev utbytt mot en likadan efter den tredje reparationen.

  Men jag måste ändå säga att jag INTE ångrar mitt köp. För 3 år sedan var den grym och jag har verkligen, verkligen trivts med den. Men i dagens läge blir man frustrerad när allt går så seeeegt, helst om man jämför med kompisarnas iPhone eller Androidtelefoner.

  Kom dock ihåg att den kan det mesta som dagen mobiler också kan dvs, ansluta mot WiFi, surfa, facebooka, visa film och spela upp musik med en bra mediaplayer. Bara det att allt tar dubbelt så lång tid ;)

  Nöjd med köpet men nu är det nog dags för en HTC Desire HD istället!
  Rest in Peace W960i
 • Acceptabel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mobilen har alldeles för dåligt optimerad programvara för att vara något att ha. Ovanpå detta så är pekskärmen det värsta jag varit med på. Dålig respons och ingen bra användning av den alls.
  Samtidigt har jag fått byta min enhet tre gånger på grund av olika defekter. Ena gången dog den helt, andra gånger dog pekskärmen helt och håller och sista gången var det jogdialen som gick åt pipsvängen.
 • Ganska dålig
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Man kan enligt mig inte säga "bra men seg". En telefon är en helhet och är den verkligen BRA så finns det inget dåligt med den.
  Jag har haft min W960 i ca 1,5 år och den är inte bra.
  Den är alldeles för seg!
  När man vet exakt hur sin mobil fungerar i menyer osv så vill man inte behöva sitta och vänta i flera sekunder på varje steg bara för att telefonen inte hänger med.
  Kommer inte köpa en till sonyericsson utan att ha provat modellen innan.
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Fick mobilen i trasigt skick av en kompis. Displayen var spräckt. Jag beställde en ny display och det var inga problem att hitta.
  När jag fick displayen så visade det sigg att jag fått en senare version av Displayen till denna mobilen.
  Denna display är MYCKET bättre än dess föregångare, klockeren mobil!!!
  Den är förvisso lite segstartade, men ärligt talat hur ofta stänger man av mobilen?!
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Min bästa mobil hittils iaf
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Mycket nöjd! Jag fick den här mobilen i utbyte mot en w850 och är jättenöjd. Har haft den i ca. fyra månader nu. Walkman spelaren är jättebra, bara synd att det fattas några funktioner från 3.0 versionen (här är det Walkman touch som gäller). Hade varit riktigt bra med GPS också. Turbo 3G är onödigt, så det saknar jag inte W-LAN är däremot riktigt bra. Sen är den ju definitivt snygg. Ska du köpa ett tillbehör till den är det MRC-60, som finns för mellan 200-300 spänn. Grymt bra att koppla den till stereon när man kommer hem. Inte kan jag klagar på batteritiden heller, jag har dock 3G avstängt.

  Det är bra:
  +Walkman-spelare
  +Bra kamera
  +8GB minne
  +Smartphone
  +WLAN
  +Bra tillbehör
  +Bra touchscreen som går bra att navigera med fingrarna
  +Bra design (framförallt platt)

  Det är dåligt:
  -Inget GPS
  -Ingen rörelsesensor, ingen stegräknare
  -Ingen 3,5mm hörlurskontakt på mobilen
  -lite seg ibland
 • Dålig
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Köpte mobilen på rea för 9 månader sen (3000kr ord. pris 4500kr).

  När jag först fick den så tyckte jag "vilken snygg och bra mobil". Nu tycker jag "vilken seg skitmobil!"

  För det första så är den ju snygg, inget att säga emot där. För det andra så har en touch, men detta är den sämsta touchskärmen jag prövat.

  Det bra:
  + Snygg design.
  + HAR touchskärm.

  Det mindre bra:
  - Ibland blir knapparna för små och man tvingas använda pennan, kanske alltför ofta. Inte för att man då trycker rätt. (Detta pga. av den dåliga touchskärmen).

  Det dåliga:
  - Usel touchskärm! Och jag menar riktigt USEL!

  - Telefonen är seg som attan! Lika seg som EN GNU MED EN PÅSE DUMLEKLUBBOR!!! Gör mig galen, det tar upp till 1-2 minuter att skicka SMS. Dessutom kan SMS:et råka skickas halvfärdigt pga. segheten. Man tror att man inte tryckt rätt på skärmen med pennan och trycker igen, då skickas SMS:et.

  (I förra omdömet tyckte någon att segheten inte är något man stör sig så mycket på. Jag säger såhär: DET KOMMER DU ATT GÖRA när du inser att det tar typ 2 minuter att få iväg ett SMS!! mm. mm.)

  - Skriver inte ä, och ö. å har jag lyckats med ca 3-4 ggr (bokstavligt talat) under de 9 månader som jag haft mobilen.

  - Krånglig installation av Sony Ericsson-programvaran till datorn.

  - Tar oerhört lång tid att starta/starta om.

  Min telefon:
  --> Min telefon glappade vid "laddningsingången" efter ca 6 månader, dvs. när man stoppar i laddningssladden så lyser inte den gröna lampan dvs. den laddar inte, utan man måste skaka/vinkla sladden lite och lägga den stilla för att det ska funka.

  --> Min telefon vill ibland inte radera SMS/MMS, ljudfiler, bilder och videos förrän jag startar om den, vilket tar en evighet.

  --> Min telefon ansluter inte till datorn om jag väljer "Normalt läge" utan endast vid "Snabbt läge" vilket betyder att man inte kan föra över allt man vill. Endast några ljudfiler, text etc.

  --> Vet inte om det bara är min telefon men ibland (oftast) vill den inte avsluta ett samtal. Man trycker på avsluta men inget händer. Samma sak gäller om man trycker på den svarta knappen på vänster sida. Samtalet avslutas i alla fall så motparten avslutar det.

  Min rekommendation är att INTE KÖPE DENNA MOBIL! Gör du det så kommer du med STOOOR sannolikhet att bli missnöjd förr eller senare (jag gissar på förr).

  Jag har nu skickat in min mobil på lagning vilket tar 2-3 veckor, hoppas de hittar felen! Gör de det men inte kan reparera den så kommer jag att reklamera mobilen och lägga pengarna på en iPhone. Vill inte behöva lägga ut 3000kr extra för en iPhone vilket jag tvingas göra om jag har min W960i kvar.
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Kan vara lite seg i menyerna emellanåt, men det är inte något man stör sig så mycket på.
  Mediaspelaren och ljudet i den här mobilen är helt klockrent. Har aldrig haft en mobiltelefon med touchscreen förut så det kan jag inte säga så mycket om, förutom att jag tycker att den fungerar bra. Det enda negativa jag har att säga om den här mobilen är att man hade kunnat förvänta sig lite bättre batteritid.
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  lite seg över lag och det är lätt att skicka halvfärdiga sms. Touchscreenen är långt från Iphone känsla.
 • Ganska bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Jag köpte den för 3000 kr när den fortfarande kostade 6000 kr och är därför rätt nöjd bara pga det.

  Det är dock segvarning på mobilen. Att starta ett sms tar tid, inte så att du smäller av första gångerna men efter ett par månader vill du bara slänga den i sjön.

  Många bra funktioner dock, men otroligt dumt att man hela tiden måste använda den medföljande pekpinnen. Det är inte så smidigt alltid, även när du bara ska ringa ett samtal så måste den fram.

  Kameran får godkänt, den fungerar som den ska men kunde nog varit bättre.

  Så, kan du få den för runt 1500-2000 kr på blocket så kan du nog köpa den men översvämma den inte med data på minneskortet, då får du garanterat problem.
 • Dålig
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Riktigt skitmobil. Ruggigt seg, sämsta touchscreenen jag någonsin prövat. Bakstycket till batteriet "glappade" på min. Den knakade och lät bara man rörde lite lätt på den. Minnet är väl det ända possitiva med denna telefon. Annars var det en riktig skitmobil! kameran var total katastrof.. Köp den om du vill bli missnöjd eller vill vänta flera sekunder för varje "klick" dvs om touchscreenen tar. Annars finns det mycket bättre telefoner där ute. Min w960i behöll jag i 4 dagar sen gjorde jag mig av med skiten.
 • Usel
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Den sämsta telefonen jag ägt, lämna in den på service 4ggr. Innan jag nu till slut fick pengarna tillbaka. 3ggr var det touchen som inte funkade korrekt, och den sista så laddades batteriet ur sig hela tiden. Sen var den så förbannat seg hela tiden! Köp den inte.
 • Usel
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Det är helt obegripligt för mig hur W960i överhuvudtaget kan säljas. Mjukvaran är otroligt trög (vi talar om flera sekunders fördröjning för varje klick) som regelbundet krånglar samt touch skärmen som är en ren katastrof m m.

 • Ganska dålig
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Oerhört missnöjd med den här telefonen! :/

  Till en början var jag jätte nöjd! Men har haft den några månader nu. Den är otroligt seg att starta, fine.. Jag startar nästan aldrig om telefonen. Otroligt seg i menyerna till och från. Hänger sig titt som tätt. Ibland startar den om sig själv under samtal. Vissa meny knappar tvingar en att ta fram pennan för att knapparna är så otroligt små. Visst är det en touch telefon, men om man inte har båda händerna fria vill man ändå kunna använda den på det sätt som behagar en. Blir super seg och hänger sig ofta när jag har över 500 sms i inkorgen. Jobbig att skriva SMS med för den är "dåligt planerad" när du använder T9. Och när man ska klicka på "Välj" på det ord du vill ha, om du råkar klicka två gånger skickas SMSet iväg, det är riktigt irriterande!

  Otroligt bra Walkman
  8gb minne
  Hyfsad kamera
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Mycket bra telefon!

  +Känns lyxig och stor vill ha faktor
  +Snygga och enkla menyer
  +Wlan och touchscreen som funkar perfekt
  +Oväntat bra kamera och en grym media spelare
  +Minnet (8gb)

  -Priset
  -Ibland är vissa menyer lite sega, men inget som är speciellt allvarligt...
  -Ingen GPS

  Kommer man över priset så är detta en gryyym mobil!
 • Usel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  åååhhh herregud vad den här mobilen är dålig! inte nog med att den är så otroligt seg så att man blir galen, den har slutat fungera också! så nu är den på lagning och jag väntar på svar. SÄMSTA SE telefonen jag någonsin ägt.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Bra walkmanmobil, stort minne
 • Ganska bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Som sagt en mobil som har allt men sony ericsson har tryck in för många små funktioner, touch skärmen är katastrofalt dålig!!!
  Som tex när man ska skriva ett sms och lägga in ett nytt ord i listan så skriver man in det och råkar trycka 2 ggr och skickar iväg sms'et som är bara halv klart, Har hänt mig ett antal ggr.
  När jag går in i menyn och ska trycka på medelande så kommer jag in i kontakter istället, Riktigt dåligt
  MEN måste skriva det också att musikspelaren är det bästa jag någonsin har set, Helt underbar snygg med många funktioner!

  Om du vill ha en mobil med touch screen så ska du inte köpa denna, Jag hade hellre valt LG KU990 Viewty som ett par av mina polare har, DEN har väldigt bra touch screen!
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Jag är så sjukt nöjd!!!
  Särskilt med tanke på att jag köpte den för ynka 3000 kr på elgiganten. Telefonen känns stabil och rejäl. Mkt snyggare i verkligheten än på bilderna. Visst, stundtals är den lite långsam men man vänjer sig snabbt och är definitivt inget jag stör mig på.
  Walkmanfunktionen är guld och pinsamt nog är ljudet bättre än den i min ipod.
  Den har helt OK batteritid, har kanske laddat den 3-4 gånger på 2,5 veckor och då lyssnar jag på musik flera timmar om dagen.
  Till min stora lycka upptäckte jag även att den kunde synca med min mac =D Fick över både adresser och kalender (över bluetooth). Den läste inte av allt perfekt men tillräckligt med tanke på att den (enligt den info jag hittat) officiellt inte stöds av isync.

  +
  Snygg.
  8 GB minne.
  Känns som om den har allt och lite till.
  Härlig stor skärm.
  Bra ljud

  -
  lite långsam
  Skärmen är inte lika skarp som i SE:s andra modeller.
  Kameran är ganska seg
  Svårt att använda den till 100% med bara en hand.

  Så vad är det jag försöker säga?
  Jo, hade nog inte köpt den för 5000 men nu när den ligger runt 3000 rekommenderar jag den varmt.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Hur bra som helst. Tveka inte en sekund köp den nu för 2990 kr.

 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Riktigt trevlig telefon.
  Ganska seg vid uppstart men vilken smartphone är inte det?
  Lite dålig byggkvalite har den dock, batteriluckan på baksidan sitter inte riktigt hundra och låter en hel del. Lite plastigt och inte riktigt välbyggt.
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Riktigt bra mobil! Solid konstruktion men en massa funktioner! Jag ägde en nokia n95 förut men den gick bara sönder hela tiden så jag kan starkt rekommendera denna istället! Det negativa med den är att den tryckkänsliga skärmen känns ligga lite efter iphone! Sen som alla säger så är den lite seg ibland men ingenting man irriterar sig på!

 • Usel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Alltså vilken förbannad skitmobil... Köpte den igår o va glad o tänkte vilken nice telefon.... MEN vilken skit... Många menyer KRÄVER att man tar fram den lilla pennan för dom är så otroligt små i displayen och ligger så nära en massa andra knappar.. Seg startad verkar den oxå vara.... Har haft sony ericsson telefoner i fler år och har aldrik varit krångel med att lägga över musik från datorn men här var det STORA problem... Är data kunnig över medel o ändå fick ja det inte att funka överhuvud taget.... När jag förde över en film med bluetooth så hamna d i inkorgen istället för video mappen.... Vad kan man säga.... Som tur var fick ja lämna tillbaka den så ska gå o göra d strax.... ENDA PLUSET med mobilen är att batteriet verkar hyfsat iaf nu i början... Brukar ta slut fort när man pillar med allt men det låg på 76% nu idag på morgonen o då har jag grejjat för fullt sen igår kväll...... SKIT MOBIL i mitt tycke....
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Håller nog med många här att den är lite seg i allt den gör men den fyller sina funktioner och den har det mesta men saknar divx uppspelning.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Bra kamera
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Den bästa telefonen jag någonsin ägt, har allt och lite till :)
 • Acceptabel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  En telefon som har allt, men håller fortfarande inte måttet.

  Att telefonen är så fruktansvärt långsam drar ner den så fruktansvärt mycket. Även om man stänger ner allt i Aktivitetshanteraren går den fortfarande i snigelfart. Det ska inte ta 10 sekunder att öppna ett SMS.

  Jag saknar min W910i.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  underbar telefon. Använder den dock bara till musik, film och lite WLAN, men till dessa är den kunglig. Som så alla säger är den seg, men inget som stör. Använder M3 för konvertera filmer till mp4 och det blir KANON bild. Batterie tiden är också helt ok, beroende på vad man gör. Stäng gärna av 3g då man i princip aldrig är i behov av den/det.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Gillar telefonen skarpt. Visst, något seg kan den vara ibland men inget som stör mig direkt. Uppgraderade från w850i och så mycket segare än den är inte w960i.

  Det som får mig att fullständigt älska denna telefon är att det är en P1i med bättre musikfunktioner. Jag har alltså nytta av "arbets" funktionerna i den på jobbet samtidigt som den blir en nice media enhet.

  Kanon telefon helt enkelt! Rekommenderas!
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Bra:
  * Grymt bra telefon.
  * Kör med pushmail - Funkar finfint både på IMAP och Exchange
  * Helt OK batteritid (Kör utan 3G och WLAN för det mesta)
  * Riktigt bra mediaspelare (Räcker ganska långt med 8 Gb för musik)
  * Riktigt bra och skönt headset som följer med.
  * OK kvalitet på bilderna från kameran

  Dåligt:
  * Saknar fortfarande tangentbordet (Har inte vant mig med T9... för andra gången). Med det tangentbordet hade det blivit en 10a
  * Tillbaka-knappen är flyttad, svårare att hantera den med en hand på ett smidigt sätt, exempelvis när man kör bil...
  * Kass batteritid om man har WLAN och 3G igång (inte helt oväntat kanske)
  * Synd att iTunes inte vill känna igen den. Finns lite applikationer man kan använda, men tråkigt att det inte är native-stöd i iTunes för vanliga enheter.
  * Seg kamera, men det är en telefon och inte en kamera.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Haft den sedan 2007-12-05 och är supernöjd, inga problem och är applikationerna öppna så är den snabb.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  lite seg i bland annars riktigt bra mobil
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Har haft telefonen i nästan en månad nu och jag gillar den bara mer och mer. Tyckte som de flesta att den var lite seg i början men när man använt den ett tag så programmen ligger öppna är den verkligen inte seg!

  Jag använder telefon mest för att lyssna på musik och titta på video, är grymt imponerad av den videokvalite man kan uppnå (använd mp4 och lägg ner 3gp)! Vill man köra divx finns det diverse program man kan installera som löser den biten. Funkar riktigt bra.

  Navigering via pekskärmen är suveränt, jag kommer aldrig vilja gå tillbaka till vanlig skärm.

  Wlan är underbart när man sitter i soffan och det blir reklam =), mha ett litet program på datorn kommer jag även åt alla datorns filer via wlanet vilket är kanon!

  Kameran är bra i dagsljus men som väntat blir bilderna inte så bra vid dåligt ljus, saknar riktig bilxt. (Det ska dock sägas att med lite träning så kan man ta fullt acceptabla bilder även i dåligt ljus)
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  en trevlig bekantskap. Grymt lättsam att göra spellistor osv på mot sin föregångar w950.
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Like besviken på kameran, annars den roligaste mobilen jag haft hittills.. Visst känns den lite seg i starten och menyerna men det är inget man inte kan leva med. Superfin musikspelare.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Efter precis en månads testande och lek är jag JÄTTE NÖJD! Kännslan är lite lyxigare business telefon som har alla andras funktioner och lite till!
  Bästa telefonen på marknaden. Bätrre än Nokia N95 8GB i menyer, design, tjocklek och kompabilitet. Den har inte inbyggd gps men funkar extra bra med:
  + Bra touch screen!!
  + bluetooth GPS,
  + TV via 3G,
  + se Film, (Komprimerar alla filmer till *.3pg så alla filmer å format funkar! Enlångfilm tar ca 100 till 300 MB så du får in mycket! Ladda hem färdigt komprimerat lr gör det själv.)
  + WiFi (WLAN),
  + lyssna på musik med walkmedn 3.0,
  + bra ljud när man pratar,
  + 3 MegaPixel, (men som vanligt blir det dålig i sbagt ljus)
  + stort lagringsutrymme (8 GB),
  + snabb överföring,
  + funkar bra att ha i fickan fast den är lite bredare än vanligt, men den är platt!

  ...allt i en snygg högupplöst miljö.

  Lite missnöjd över:
  - Knappljuset inte släcks när man tittar på film!
  - Batteriet kunde vart bättre, men det är bra standby iaf.
  - Baksidans design, men framsidan är riktigt stilig!
  - Segare än vanlig mobil, men mer likt en dator.
  - Sidoscroll är sådär. Funkar bra men man är van vid att lätt gå åt alla håll. Borde vara som på datormusens scroller som man kan tycka åt sidorna på.
  - Lite dyr, men då har inte alla den heller.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  + Designen
  + Skärmstorleken
  + Snabb filöverföring
  + Wireless (lätt att koppla upp till trådlösa bredbandet hemma)
  + Musikspelaren e grym

  - Kameran är sämre än jag förväntade mig
  - Dåligt batteri
  - Seg att starta
  - Klarar inte xvid film :/

  Kändes lite ovant med touchskärmen från början. Stor skillnad mot min gamla w810. Kameran känns väldigt seg precis som uppstarten av telefonen men annars finns inte mycket att klaga på. Mycket skön att hålla i och känns inte alls plastig.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Efter två dagar är jag helt nöjd med den, problemet vissa skriver om att den är seg har jag inte upptäckt trots ett antal extra installerade program. Vissa laddningstider har man väl upptäckt, men aldrig någon irriterande.

  Många plus för de befintliga programmen, även fast det finns mycket att önska (ladda ner, open source).

  Efter ~15h aktivt hårt testande så är jag nöjd, fortsätter över julhelgen och testar, installerar och donar. Får väl uppdatera om det är något som skulle "bli" bättre eller sämre..
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Mycket positivt första intryck. Har haft telefonen i tre dagar och verkligen nöjd. Telefonen känns otroligt gedigen och kompakt, passformen är GRYM!

  Om man stänger av övergångar/transitions i telefoninställningarna så går telefon betydligt snabbare!

  På plus sidan:

  + Faktiskt riktigt rapp, positivt överraskad!
  + UIQ, massvis av anv. program, kan vara en riktigt kompetent affärstelefon om man vill (och det vill jag)
  + Enkelt handhavande och massor av inställningsmöjligheter
  + Snabb filöverföring
  + WLAN
  + Skärmen

  - Walkmanspelaren är faktiskt lite seg, ska prova att stänga av "humörs" delen som flyger omkring i bakgrunden
  - Inget bakåtknapp under hjulet på sidan som på P1
  - När ska SE göra standardprogramvara som synkar med världens största programvara för groupware, Lotus Notes...
  - Kameran är seg, och ganska kass faktiskt för att vara 3.2 MP

  Men överlag rekommenderar jag den skarpt, inget av det på minussidan väger över och jag är super nöjd!
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Riktigt grym telefon, ett rejält lyft från mina gamla gamla W550i.
  Tar ett tag att komma överens med menystrukturen men efter ett tag blir det ganska logiskt ändå. Saknar navigationsknappar (hö/vä och upp/ner) men det är nog en vanesak. Jogdailen fixa ju lite av detta men den skulle gått att trycka upp/ner med inte bara scrolla.
  Stort plus för snabb filöverföring, ca 7-8MB/s

  Det enda negativa är att den känns aningens seg som nämnt några gånger här. Speciellt när man öppnar program/meny/inställning första gången sen ligger den i ram-minnet och blir betydligt snabbare. Jag hoppas dock att det kommer att fixas så den blir snabbare med lite mjukvaruppdateringar. Så just nu kan jag inte ge mer än en 8:a.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  En ruskigt bra och mångsidig nalle!!!
  Jag saknar praktiskt taget ingenting och kan inget annat än att starkt rekommendera denna makalösa manick.

  +Sanslöst snabb överföring av filer
  +Mediaspelaren är trevlig att jobba med
  +Helt ok att kolla TV/film på (Konverterade till Mpeg-4 med programmet M3)
  +Fin formgivning och skön att hålla i, känns solid
  +8GB minne
  +Wlan fungerar perfekt
  +Skärmen verkar reptålig

  -Något seg men inget som stör
  -Skall man vara lite gnällig så hade en 2,8" skärm fått plats... :)

  I det stora hela en komplett telefon som borde tillfredställ de flesta i det här segmentet.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Fantastisk telefon

  +mycket minne
  +supersnabb överföring, blev överaskad
  +bra ljud

  -lite seg men + överväger med råge
 • Ganska dålig
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  + Perfekt storlek
  + Har allt man behöver
  + Massor av minne

  - SEG i start
  - SEG i användning
  - SEG i Walkman läge
  - SEEEEGGGG
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Min första smartohone så jag är inte helt van vid mängden av funktioner och arbetssätt.

  + Snygg och gedigen
  +Vackert musikspelar gränssnitt

  - Aningen rörig
  - Är aningen för seg i menyerna för att vara helt ok.
  - Gränssnittet mellan funktionerna hänger inte ihop, uppenbarligen har inte SE utvecklat kamera programvaran.
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Efter lite pillande i helgen och nu i veckan har man lyckats bildat sig en uppfattning.

  + Genomgående mycket bra och rolig telefon.
  - (mest irritationsm
  oment)(har aldrig ägt smartphone förr)
  Ohyggligt seg vid uppstart.
  Seg walkmanspelare. (allmänt seg i det mesta faktiskt)
  Wlanet var inte så snabbt som jag väntat mig.
  Batteriet verkar ätas ganska snabbt, även om jag inte lekt SÅÅ mycket.
  Kan inte köra jog-hjulet vid ex mess-skrivning utan att byta grepp.
  MEN... summa summarum är jag faktiskt jättenöjd ändå, och rekomenderar den varmt!
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Mkt bra telefon. Har pillat med den och vid första start
  var den otroligt seg. Men nu så rullar den på som om
  ingenting har hänt ;). Lättmanövrelig (stavning?), många
  olika funktioner. USB håller vad de lovat, ca 4 GB på under 10 min.

  + Walkmanspelaren, riktigt nice ;)
  + Stylusen(pennan), Faktiskt bättre än vad jag trodde. + Telefonen i sig. Känns inte alls plastig. När man håller i den så har man en viss tyngd, vilket gör att den känns som en riktig mobil, och inget plastskit.

  - Den är seg. Men på min enhet så var den det vid första starten. Program, walkmanen, spel etc kommer igång hyggligt snabbt. Så jag klagar inte. Man kan jämföra den med min förra mobil, W850i. Det går nästan lika snabbt med W960i som med W850i.

  Rekomenderas starkt, köp den, ni kommer inte att ångra er ;D
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Verkligen bra telefon, har inte hittat ett fel än eller något jag inte gillar!

  + Walkman verion 3
  + SmartPhone
  + "hårdare" touchskärm
  + 8gb minne
  + 3.2mpxl MOBIL-kamera
  + wlan

  - man ser brus i bilderna om man inte har bra belysning i rummet
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Riktigt bra telefon, gedigen kvalitétskänsla! Walkmanfunktionen fungerar riktigt bra och ger ifrån sig ännu bättre ljud än W810i! Överföringshastigheten mot telefonen var chockerande snabbt, 4GB på mindre än 10min!
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Denna mobil har verkligen allt och lite till. Ljudet enligt mig är superb i jämfört med W810i. Lätt att komma igång med om man är mobilvan. Helt klart ett värt köp.