Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony Ericsson K850i

 Lägg i lista  Jämför
Telefonen K850i Cyber-shotT är verkligen en digital stillbildskamera - till den allra sista av de 5 megapixlarna.
Jämför pris på alla Sony Ericsson Mobiltelefoner ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.26)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  grym mobil har ahft den i snart 4 år och fungerar klockrent.

  + kameran
  +storleken
  +kvaliten
  -kameraknappen gick sönder för 2 måndader sen
 • Ganska bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  allt var nog bra
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Köpte denna då den kom ut för snart fyra år sedan och aldrig behövt lämna in den, även då jag kastar omkring med den och tappat den i backen minst hundra gånger, tål mycket och därför perfekt 'festmobil' :)

  +/- Bra kamera i solljus, annars fokuserar inte alltid på det man vill.
  +/- Storleken är acceptabel, kanske lite väl fet i fickan.

  Mycket simpel mobiltelefon.
 • Dålig
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Märklig utformning på knappar gör det svårt att skriva sms med en hand. Otroligt buggig och hopplöst långsam.

  Min la av efter bara 1,5 år. Sedvanlig Sony Ericsson kvalitet!
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Klart bästa telefon jag haft av SE. Har tappat den samt badat den i vatten och den har fortsatt att fungera. Inga problem.
 • Acceptabel
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Bra telefon fast den slukar på batteriet köpte ett helt nytt originalt batteri och efter 3 månader så måste man ladda den varje dag
 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Slitvarg som har hängt med några år nu.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  lite bökig med värmekänsliga knappar!!

  plus att man kommer alltid åt de knapparna när man pratar i telefon.
 • Dålig
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Mobilen suger....köper man den måste man skicka på lagning minst 1 gång...det e den sämsta sony ericsson jag nångonsin haft... ok kameran och allt e bra ..
 • Bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Tillägg:
  Telefonen är fantastisk om du köper den olåst. Mina problem beror framför allt på TRE´s mjukvara. Även olåst finns det buggar, men då är det en bra telefon.

  När jag fick telefonen var jag helt lyrisk. Många funktioner i en väldesignad telefon. Jag köpter mobilen för att använda den för att surfa på HSDPA, ringa, SMS, lyssna på musik, Skype och andra kul java program. SE har erkännt att dem inte var klara med java implementationen och att dem hade stora problem med 3G delen. Så för min del så försökte jag koppla upp 15 gånger för att lyckas en gång. Kopplade den till en laptop via kabel eller Blåtand. Det fungerar inte! Telefonen fungerar bra att ringa & SMSa med, kameran är helt otrolig! Slängde min digitalkamera! Java delen fungerar inte. Skype, MSN mm fungerar väldigt dåligt.
  Jag lyckades häva köpet efter drygt 6 veckor, telefonen är fantastisk, men inte färdig för marknaden!
 • Acceptabel
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Extremt buggig telefon, mitt linslock öppnar sig inte så jag kan inte använda kameran.... Det är ju en kamera mobil för gud skull! Sen så är touchknapparna riktigt usla, trycker man på den ena så kan den brevid reagera och tvärt om.
 • Ganska dålig
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Har haft min k850i i ca 1år och 3 månader. Kameran är riktigt bra men mjukvaran är piss och är inte värt ett öre. Först och främst startar den om sig av sig själv ganska ofta, samt att den laggar fast ibland. Det som gör mobilen till skit är mesta del touchknapparna. Mina touchknappar slutade fungera efter ett år (precis när min garanti tagit slut). Jag kan ens inte starta mobilen för att touchknapparna inte funkar. Nej den här mobilen ska du inte köpa. Du ska inte lockas av mobilens olika egenskaper för någon gång kommer tochknapparna gå sönder. Jag rekommenderar dig verkligen inte köpa denna.
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Skaffade denna telefon några dagar efter att den kom ut och jag har varit otroligt nöjd. Mina touch-knappar har aldrig krånglat utan reagerar alltid. Bytte i somras visserligen till en iphone.
  men lite längtar man tillbaka till den gamla.:)
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Bästa telefonen jag haft. Knapparna känns lite obekväma till en början men man vänjer sig. Extremt mkt telefon för priset. Jag har själv inte märkt av några buggar alls. Touch knapparna är väldigt kvicka å fungerar mycket bättre än touchknapparna på t.ex Samsung U600.

  Kameran fungerar också helt ok. Ingen ersättare av något slag kan jag direkt säga iaf.

  Väldigt nöjd med min K850!
 • Knappt godkänd
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  På pappret en bra telefon men inte riktigt lika praktisk i verkligheten. Hade inte mobilen så länge heller eftersom jag råkade bada med den i fickan :C
  Fick nästan igång den igen genom att köra den i ugnen kameran och touchknapparna funkade inte mer och eftersom touchknapparna användes till allt var det bara att kassera.

  Plus:
  -Extremt bra mobilkamera även i mörka rum tack vare xenon-blixten
  +Touchknapparna känns hi-tech och är bättre att trycka på än vanliga knappar (om än kanske inte så viktigt egentligen)
  +Plats för de billigare mikro-sd minnena och inte bara m2 minnen
  +Bra ljud med megabass
  +Ganska lång batterie-tid jämfört med många andra mobiler även under längre samtal

  Minus
  -Alldeles för seg på grund av de många funktionerna till en alldelles för klen processor.
  -Otympligt stor att ha i fickan.
  -Bilderna tagna i mörker med blixten ser väldigt udda upplysta ut (dock bättre än alla andra mobiler jag har provat)
  -De vanliga knapparna är små och obekväma att skriva sms med.
  -Under samtal är det lätt att man trycker på touchknapparna med kinden eftersom det inte finns något sätt att låsa dom och de är superkänsliga. Har råkat skicka sms innehållandes endast smileys (eftersom de går att trycka fram med bara touchknapparna) dock inte så många då det heller inte går att skicka tomma sms utan att bekräfta.
 • Bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  En okej telefon. Touchknapparna är ap-störiga. Man måste stirra ner på mobilen varje gång man använder de knapparna, för annars vet man aldrig om de har reagerat eller inte. Ibland kan man trycka 5 ggr på dem utan att de reagerar. riktigt störigt. annars ok.
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Jag bytte upp mig från k800i till k850i denna gången, jag är nöjd med SonyEricsson telefonerna, har haft 4 olika nu. Jag kan lätt säga att detta är den bästa telefonen/prylen jag haft, allt i ett (nästan)! Musikspelaren är riktigt bra, så mycket bättre än den i k800i. Mycket snyggare menyer (dynamiska) och accelerometer som kan användas för att vända bilder och i spel. Kameran är dock inte jättemycket bättre än den i k800i. Bra placerade knappar, som är bra om man snabbt vill komma åt kameran. Har inga problem med touchknapparna som vissa andra påstår, tycker det är dåligt att sänka betyget då detta är en vanesak. Den största nackdelen med telefonen är att den är alldeles för slö, det tar evigheter att komma in i menyer ibland, speciellt om man lyssnar på musik samtidigt, så en snabbare processor/mer arbetsminne hade varit passande. Dessutom är det en yttre oskyddad lins på baksidan som man lätt får fingeravtryck och smuts på, vilket tyvärr syns på bilderna. Jag tyckte det var värt att byta upp sig från k800i till denna, men å andra sidan är jag en prylbög!
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Bra och perfekt kamera
 • Ganska bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Har haft telefonen i säkert ett halvår, är ganska nöjd me den. bra kamera och muskispelare! Nu så har touch knapparna gått sönder så har en gammal w850i och då märkte jag SHIT vad seg k850i är!

  när jag lyssnar på musik och skriver sms så dör hela telefonen för den får för mycket att jobba med. och om jag får ett sms så laggar hela telefonen. så om du har tid att sitta med telefonen så köp den. om du vill att telefonen du ska ha ska vara rapp i menysystemet köp en annan!
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Det possitiva: Otrolig telefon, har haft den över ett hal år och har inte hittat nått fel på den. den har jämt funkat som den ska. jag har den gröna moddellen och den är mycket snyggare än den blåa.

  Negativt är inte mycket. bara att det lätt blir mycket fingeravtryck, men det överlever man.

  Rekomenderar starkt denna:P
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Har haft min K850i sedan mars och har inte haft ett fel. Folk kan få måndags-ex men att skriva en 1:a i betyg kan jag inte alls hålla med om! Klart att touch-knapparna kan vara lite känsliga men man vänjer sig. Uppdatera telefonen om Ni har problem så blir det en MKT bättre telefon. Bara Mediaspelaren i sig är totalt klockren!

  K850i får iaf från mig 8/10 i betyg. Det som drar ned betyget är ytan på telefonen som drar till sig fingeravtryck m.m.
 • 13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Bra kamera telefon.
 • Usel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Haft denna telefon sedan december2007.
  Funkade ok i början, sen bar det bara utför. Den har överaskat mig (negativt) nästan varje dag. Den kopplar inte ner samtal även om man trycker flera gånger på knappen, tappar handsfreen, sjukt seg i menyer, tar inte emot laddning som den ska, fastnar i kamera eller musikmenyer etcetc. Igår dog den helt när jag skulle koppla den till datorn, gick att uppdatera mjukvara, funkade i 2h, nu är den stendöd.
  Telefonens funktioner är jättebra, men telefonen är värdelös. Man släpper inte en så pass ofärdig produkt ut till konsument. SE har fått så många chanser, nu letar jag efter annat märke vars funktioner passar mig och produkten FUNGERAR!!
 • 13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Dålig
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Enda som gör at den inte får en etta i betyg av mig är att den har 5 mgpxl kamera! fy fan vilken skit telefon! touch knapparna kommer man åt med kinde när man pratar å skickar sms utan att man vet om de! USCH vilken skit!
 • Ganska bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  varit på servic två gånger, kortis i knappsatsen.. annars fungerar den bra. haft den ca 9 mån.
 • Bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Jag är besviken på touchknapparna.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Bra mobil! ska skicka in min på lagning, den stänger av sig när den blir för överbelastad och min kameralins går inte att öppna så de blir inga kort... men annars älskar jag den!! toutch knapparna e suverärna :) den bästa mobilen jag haft i mitt liv! Media menyn e kanon och kameran e 5mp och de märks. Har allt vad man behöver och lite till!!! får 9stjärnor eftersom den stängs av ibland och kameralinsen...
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  fungerar helt okej! tyckte faktiskt det var skönt med dom 3 touchknapparna som fanns.. helnöjd =)
 • Usel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Gillade allt med telefonen i början men insåg att telefonen var skit.
  Har själv problem med att telefonen stänger av sig hela tiden.
  Två kompisar hade problem med touchen.
  Tyvärr kan jag inte rekommendera telefonen.

  DÅLIGT KÖP!
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Bästa mobil jag haft hitills i mitt liv.
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Gillar denna telefon för att den är snygg och har mycket funktioner.
 • Ganska dålig
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Nja.. Visst finns det man behöver, Den första ja hade fick ja utbytt pga touchknapp fel. O samma sak med min nya ganska missnöjd .ska in o byta i morgon igen o se vad dom säger... kameran funkar hyffsat ska helst va ljust..

 • Bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Trevlig telefon, men lite buggig mjukvara.
  Kameran är bra för att vara en mobilkamera.
  Tror dock jag har fått ett riktigt måndagsexemplar då min klappar på alla möjliga håll och kanter, men det gör ingen annan jag känt på.
  En telefon jag helt klart rekommenderar.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  en jätte roligt mutimedia mobil!!!! men touch knapparna är jobbiga:(
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Bra telefon. Snygg o och lätthanterad. Kanske något plastig. Touch knapparna kräver viss tillvänjning.
 • Ganska dålig
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Diggar telefonen helt ut, tycker inte det är några problem att använda touch-knapparna, det är ju trots allt touch-knappar så den som trycker och förväntar sig resultat gör väl helt enkelt på fel sätt. Schmeeeek dom, works every time. Iaf för mig.

  Varför den får 6? Ja det skulle varit en given 10 om jag kunde få en som inte är trasig @ arrival.
  Den första jag hade stängde av sig själv, och när man satte på den igen så hittade den inget sim-kort.
  Min andra som jag fick idag, ja där är knapp 4 och 7 helt knasiga och det låter som man slår på en trumma när man trycker på knapparna. Nått knas.
  Jaja, bara skicka in igen och vänta i 1½ vecka på en ny då :(
  Edit: Denna mobil stänger även den av sig själv... Eller det kommer fram Sim Inaktivt, och sedan Sätt i ett simkort eller tryck på Intro för att se intro.
  Simkortet är 2 veckor gammalt, alltså spritt nytt.

  Så nu måste jag sänka mitt betyg, tills jag får en som fungerar...
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  skit go telefon i alla lägen, svår att repa trotts pianolacken (och jag jobbar trotts allt som cnc-operatör i metal)
 • Ganska dålig
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Snygg att se på, men en plåga att använda. :(

  Tycker den är hemskt fin till designen. Men stort minus är verkligen touchknapparna.

  Varför?

  Jo, när jag pratar i telefonen så håller jag ju telefonen mot örat *doooh* och då! skickar telefonen iväg sms till den första personen i min adressbok. Sjukt störande.

  Ibland funkar det inte att trycka på touchknapparna. Inget händer!

  Telefonen hänger sig titt som tätt.

  Kameran är sjukt dålig, om det inte är dagsljus.

  Vad som är bra med den?

  Vet inte riktigt om jag kan säga något som är bra. Skulle väl vara att sms och mms funkar ;)
 • Bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Om linsskyddet behagar öppnas när jag så önskar! så är det en trevlig lur. Beror troligtvis på buggig mjukvara.
  Irriterande fel på en Kameramobil!!!!!!!!!
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Grym lur har den gröna versionen som är så sjukt mycke snyggare en den vanliga plastiga.

  + Designen, kameran, musikspelaren( megabas), touchknapparna, det vanliga man lärt sig att SE levererar

  - Touchknapparna ( när det krånglar bli man förbannad annars funkar dom skit bra! ) det medföljande headsettet = skräp , ja den blir full av fingeravtryck, vart är WLAN:et ?? så sjukt snålt att man ska få lov att välja mellan en bra kamera eller wlan när man köper en SE mobil...

 • Usel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Förlängde mitt 3 abonnemang och fick då denna trevliga nalle, gillade verkligen designen på den och menyerna är jag van vid efter min gamla k800i. Har dock skickat tillbaka nallen efter bara en dag, stod inte ut med touchknapparna högst upp. Måste trycka på knapparna 3-4 gånger innan något händer, och när det väl gör det så reagerar knapparna 2 gånger. Alltså, jag stegar för långt fram i menyerna. Fruktansvärt irriterande!! Stod ut i ca 1 timme sen kände jag bara: Nej Nej Nej... Synd på en så fin telefon men man ska ju leva med den och då kvittar utseende, funktioner och layout. Kan erkänna att jag läste om det här problemet i andra recensioner innan men jag trodde inte det skulle vara så illa! Måste vara en riktig miss av sony ericsson, jag menar varför? Visst blir telefonen lite spejsad med touchknappar, men såvida dem inte funkar (förrutom till möjligtvis personer med väldigt små fingrar, själv har jag normalstora som dem flesta har) så är dem helt onödiga. Skulle ha behållt telefonen om man kunde använda den utan touchknapparna men det gick inte. Så tyvärr blir det bottenbetyg av mig. Varför ger sig sonyericsson på en teknik dem inte verkar behärska? Hade hela displayen varit touch hade den säkert funkat bättre. Blir en LG Viewty för mig istället. Köp ej telefonen om du har normalstora fingrar. Du blir garanterat besviken.
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Lite tjock, nackdel med glansiga ytan... Annars bra telefon.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Snygg och gedigen mobil. Hade dock förväntat mig mer av den. Inte riktigt så imponerad som jag hade hoppats på.

  + Desigen.
  +/- Touchknapparna funkar sådär, inte alltid så lätt för oss med stora fingrar. Bllir oftast att de inte reagerar alls.
  +/- Kameran är sådär, ingen riktigt fullträff. Optiken behövs förbättras i första hand.
  - Seg i menyer och i mediagränssnittet.. kan ju dock bero på minnesmängden (4 GB)
  - Lätt flottig.
  - Hörlurarna.. är det ett skämt eller? Hade ju förväntat mig ett par rediga Walkman lurar och inget litet plastigt skit..
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Var lite tveksam i början men jag är riktigt nöjd! Jag rekomenderar att köpa den i grönt helt sjukt snygg är den!
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Just fått hem den. Funkar bra än så länge.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Helt klart nöjd med denna mobil, den är grymt bra!

  Kameran är grym, folk säger att den är lite överskattad, men har man då glömt att det faktiskt fortfarande är en "mobilkamera" vi pratar om? Bra funktioner (bestpic, bildstabilisator), blixt osv ger väldigt bra bilder!

  Att mobilen skulle vara seg i menyerna har jag inte märkt av direkt, det enda som märks av är att den ibland måste hinna med att "buffra" in all media eftersom att jag har ett 4gb M2 kort i den, men detta tar inte heller särskilt lång tid.

  Det är klart att mobilen får märken på sig, men inte något som gör särskilt mycket, men man ska ju se till att inte ha för smutsiga händer för då får man göra ren telefonen, men detta gäller ju de flesta nyare telefoner med den design som många mobiler har idag.

  Touchknapparna kan man inte heller klaga på, man vänjer sig efter 1-2 dagars normalt knappande på mobilen!

  Så denna mobil rekommenderas starkt!!!
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Fungerar utmärkt ! Det enda jag har att klaga på är att det lätt blir fettfläckar på den pga den blanka ytan
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Mycket bra mobil, tar helt okej bilder