Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung LE40S67BD

 Lägg i lista  Jämför
Läcker 40" LCD med en kontrast på 3000:1 och integrerad digitalbox. DNIe bildförbättringskrets och Game Mode funktion sm är framtagen för att optimera bild och ljud när man spela TV-spel. Inbyggd analog och digital TV-mottagare gör denna LCD framtidssäker. Fullmatad med alla anslutningar man kan önska sig, 2 st HDMI, 2 st Scart, komponentingång, optiskt digital ljudutgång samt VGA-ingång för data. Text-TV med 1000 sidor text-TV. Stäng
Läcker 40" LCD med en kontrast på 3000:1 och integrerad digitalbox. DNIe bildförbättringskrets och Game Mode funktion sm är framtagen för att optimera bild och ljud när man spela ... Läs mer
Jämför pris på alla Samsung TV (498)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  mkt nljd, saknar ibland riktigt svärta.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  utmärkt. Inte full HD, men jag fick den i present.
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Nöjd med TVn. Har inte haft några problem med den alls!
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Mycket bra tv för priset.
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Samsung LE-40S67

  Har haft TVn i tre månader nu och har fram till i torsdags den 13 december varigt väldigt nöjd med den. Bildkvalitet är väldigt bra, ljudet är väll kanske inte det bästa men det duger till vardagstittande men jag har också en hemmabio inkopplad till den vilket tar filmupplevelsen till en helt annan nivå. Kvalitetskänslan är väldigt bra och det faktum att Samsung har varigt så frikostiga att skicka med en fjärr med inbyggt lyse är väldigt bra.
  Men i torsdags den 13 december gick den sönder, efter att ha varigt påslagen i ca 20 minuter försvinner bilden men ljudet funkar fortfarande. Om man då startarom teven så fungerar bilden i ca 5-10 minuter innan den försvinner igen och sen fortsätter det så.

  Fredag 14 december:
  På eftermiddagen ringer vi till Samsungs Support och förklarar felet, dom ber oss prova några olika saker för att utesluta handhavandefel. Vi gör dessa saker och kan tillsist vara överens om att det är fel på Tvn, Samsung informerar om att vi kommer att få såkallat Prestige Service vilket innebär att som ska komma hem till mig och laga Tvn på plats.
  Dom lovar att en reparatör ska komma på Onsdag, dom kan tyvärr inte säga något exakt tid men eftersom vi vill ha en fungerade tv till jul så kan vi se till att någon är hemma och tar emot reparatören.

  Onsdag 19 december
  Jag satt hemma hala dagen istället för att köpa julklappar, men det kom ingen reparatör
  En kvinna från Samsung ringer på kvällen och frågar om reparatören har hört av sig, jag säger att han inte har gjort de men att dom lovade att han skulle komma idag. Hon säger att hon ska jaga reparatören och se vad som har hänt. Hon säger också att dom förmodligen inte kommer denna dag

  Torsdag 20 december
  Vid lunchtid har ingen reparatör hört av sig eller kommigt och laga tvn så vi ringer till suporten igen, dom lovar att kontakta reparatören. Sen händer det inge mer.

  Fredag den 21 december
  Vi ringer supporten igen och frågar vart reparatören har tagit vägen, dom svarar att reparatörerna har mycket att göra just nu. Men hon lovar att försöka te reda på vad som har hänt och ringa tillbaka senare om hon får reda på någonting. Vi ställer kravet att hon ska ringa tillbaka även fast hon inte får reda på någonting.
  Senare på eftermiddagen ringer dom från Samsung, nu påstår dom att anledningen till att dom inte har kommigt är att en reservdel dom har beställt inte har kommigt ännu. Om detta är sant så tycker jag att dom ska ringa och tala om det för mig så jag slipper sitta hemma hela dagarna,
  Och då frågar jag mig själv "Hur ända in i helv**e kan dom veta vilken reservdel som behövs när dom inte ens har varigt här och titta på Tvn?" Är det bara jag som tror att detta är en bortförklarning?
  Jag tycker i alla fall att de ska bli intressant och se om dom faktiskt byter ut någon där dom väll kommer för att laga Tvn.

  Måste säga att det är synd att ett företag som Samsung som gör bra produkter med snygg design bara skiter i sina kunder. Att låta kunder sitta hemma hela dagarna helt i onödan är under all jävla kritik, dom pissar helt enkelt på sina egna kunder. Kort sagt jag kommer aldrig mer att köpa en Samsung produkt.

  Kommer att uppdatera så fort det händer någonting.

  Brar ner betyget pågrund av problemen.
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Köpte tv´n igår på Media markt för 7499:-. Är hyfsat nöjd än så länge, matar den för tillfället med com-hems kabel-tv, ingen superbild...men det är väl inte det bästa utsändningen heller.
  Nackdelar (som jag upptäckt hittils):
  *Inte speciellt bra ljud, ganska dåligt ljud faktiskt. Dock inget jag bryr mej spec. mkt om då jag alltid kör ljudet genom hemmabion.
  *Håller med "clark" om vad han säger, men det stör inte mej så mkt då de alla kanaler jag har sänder i 16:9.
  *Lite seg att byta kanaler.
  Fördelar:
  *Snyggt utseende
  *Bra bild för priset (väntar tills man får koppla in en blue-ray spelare och jämföra, lär inte bli sämre).

  En tv som klart är värd pengarna jag betalade. Jämförde några apparater i samma prisklass innan jag köpte denna och denna tv sopade banan med de andra apparaterna i samma prisklass (6K-9K)
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Mycket fin TV, köpte den på Media Markt för 8990:-
  Allt fungerar bra men den blir lätt smutsig på den blanka ramen så att Samsung skickar inte med trasa för ingenting :)
 • Knappt godkänd
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Klara inte att själv ändra bildformat fårn 16:9 till 4:3 och tvärtom!!!Otroligt men sant. Minn 15 år gamla tjock-TV kunde detta. Bild och ljud är OK för det priset.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan