Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

The Evil Within (Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ett av de bästa skräckspel jag spelat sen Resident Evil 1 på Playstation 1! Gillar du Resident Evil, Silent Hill mm så gillar du detta! Riktigt bra spel, härliga fiender/monster genom hela spelet. Grafiken är också mycket bra!
  Detta spel rekommenderas varmt om du gillar skräckspel!
  Spelet har nu också fått Ps4 PRO stöd!

  Spelat på Ps4 samt Ps4 Pro i 4K, 4K har en upplösning på 3840 x 2160 jämfört med full HD 1920 x 1080 pixlar, dvs fyra gånger fler pixlar än full HD.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Fantastiskt spel! Stort fan av Resident Evil-serien, främst de tidigare spelen. Detta är också gjort av Shinji Mikami som fått friare tyglar.
  Det är mer skräck men mindre pussel än Resident Evil, dock fortfarande klassiskt survival horror. Det är en bra mix av story, skräck, smygande och action. Det finns många moment som kan hanteras på olika sätt, t.ex. smyga, pang-på, fly etc. Uppgraderingssystemet för huvudkaraktären gör att du kan välja att anpassa det efter din spelstil med, t.ex. mycket hälsa, snabbare, mer ammo...
  Minus är väl att storyn emellanåt inte drivs framåt så mycket, det är många "galenskaper" som inte alltid får någon förklaring, samt att det är lite för mycket action för min smak på vissa chapters (dvs mycket kommer ner till hur bra du är på att kontrollera karaktären).
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  vilken besvikelse! älskar skräck spel som resident evil trodde den var som resident evil spelet men icke! spelet har ingen autosave funktion så om du dör börjar du från början riktigt trist och irriterande! deprimerande och tråkig spel! ligger på 5e chapter just nu och spelet har 15 chapter! hittils kändes som alla chapter var nästan samma! ångrar mig stort!