Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Qtek 8010

 Lägg i lista  Jämför
Qtek 8010 förgyller tillvaron på många sätt. Inbyggd MP3-spelare, suverän stillbilds- och videokamera med färgsprakande återgivning och Java-klient - tillfällena att ha riktigt kul ökar med Qtek 8010!Tillbringar du mycket tid på flygplatser eller tågstationer? I väntan på avgång ger Qtek 8010 dig möjlighet till en stunds avkoppling med din favoritfilm direkt i telefonen. Den stora färgskärmen, det kraftfulla ljudet och en riktigt skarp upplösning gör att tittandet blir ett sant nöje. Vill du hellre koppla av med musik är det bara att ladda ner dina favoritlåtar och låta MP3-spelaren sköta resten.Qtek 8010 är nästa generations mobiltelefon. Den är liten, smidig och har en design som både andas stil och attityd. I kombination med ett innehåll utöver det vanliga vågar vi påstå att Qtek med denna produkt tar täten i smartphone-ligan. Förutom full kompabilitet mot Microsoft Exchange Server* erbjuder Qtek 8010 en svensk version av det uppgraderade operativsystemet Windows Mobile TM Smartphone 2003 SE. Med Qtek 8010 kan du arbeta där du är och ge snabb service till dina kunder genom att vara uppkopplad direkt. Via Pocket Outlook har du tillgång till uppdaterad kalender, kontakt och e-post. Enkelt, smidigt och effektivt. Stäng
Qtek 8010 förgyller tillvaron på många sätt. Inbyggd MP3-spelare, suverän stillbilds- och videokamera med färgsprakande återgivning och Java-klient - tillfällena att ha riktigt ku... Läs mer
Jämför pris på alla Qtek Mobiltelefoner ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Mycket trevlig telefon med smidig synk till dator. Kunde dock ha varit lite bättre skyddad från damm, det hamnar lätt en del under skärmen vilket gör det lite svåravläst i solljus.
  I övrigt är den ruskigt hållbar och välbyggd.
 • Mycket bra
  15 år sedan
  Uppdaterat: 15 år sedan
  Sold this phone and upgraded to a 8310. This and the 8310 is the best phones i ever had. If you like to be able to change loads of stuff in the phone and install applications and other. I have MP3, videos, GPS (tomtom) and other nice stuff. Both are excellent as GPS with a BT GPS device.
 • Acceptabel
  15 år sedan
  Uppdaterat: 15 år sedan
  Skit telefon som håller max ett år.
 • Utmärkt
  16 år sedan
  Uppdaterat: 16 år sedan
  Har haft telefonen i ca en månad nu och är hur nöjd som helst. Lättnavigerad och massvis med lull. Enkel att synka med PC:n, programvara och kabel följde med. Har läst om synkning med mac (3:dje part) men ännu inte testat. Tjackade ett 512MB minneskort (360 spänn + moms i skrivande stund) och det var nödvändigt. Program och utils/spel finns i överflöd.. enkelt även att uppgradera rom:en!