Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sigma 18-35/1,8 DC HSM Art for Canon

 Lägg i lista  Jämför
Sigma 18-35/1,8 DC HSM Art för Canon-kameror med sensor i formatet APS-C. Har en brännvidd på 18-35mm vilket ger en faktiskt brännvidd på cirka 29-56mm med förlängningsfaktorn på 1,6x inräknad. Objektivet har en närgräns på 28 centimeter, vikten är tunga 810 gram och filterdiametern som stöds är 72 millimeter. Sigma 18-35/1,8 DC HSM Art för Canon släpptes 2013 och har medföljande motljusskydd. Stäng
Sigma 18-35/1,8 DC HSM Art för Canon-kameror med sensor i formatet APS-C. Har en brännvidd på 18-35mm vilket ger en faktiskt brännvidd på cirka 29-56mm med förlängningsfaktorn på... Läs mer
Jämför pris på alla Sigma Objektiv (292)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.22)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt fin kvalité på denna glugg. Sitter som en smäck på min GH5a med en Metabones speedbooster xl 0.71x. För er andra som tänkt använda liknande setup som jag skulle jag inte rekommendera speedbooster 0.64. Objektivet tenderar till att vinjettera kraftigt om man understiger 0.71x.

  Grymt skarp och klockren byggkvalité. Finns inget att klaga på.

  Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Inget att klaga på
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt sjukt bra +++++ :-)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Helt fantastiskt! Visst, omfånget kanske inte är det största, men bländaröppningen gör att det helt klart går att leva med. Att det sedan är byggt som en tank och är fruktansvärt skarpt drar ju inte ner betyget direkt.

  Rekommenderas starkt till alla med APS-C-sensor på sin kamera som vill ha en riktigt bra vidvinkelzoom. Otroligt prisvärt nu också, när det har krypt ner till under 6500:-.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fantastiskt objektiv. Ger i princip prestandan hos förra generationen full frame-kameror till APS-C-segmentet, något som sparar många tusenlappar. Makalöst fin byggkvalitet. Till det kommer en skärpa överlägsen alla andra jämförbara objektiv. Skärpan är tillräckligt bra för att kompensera för det något begränsade omfånget - det går att beskära sig till högre brännvidder, givet att man har tillräckligt många pixlar för ändamålet. Extremt låga nivåer av aberrationer. Den bästa standardzoomen för APS-C.

  Kända begränsningar: Stor, tung, begränsat omfång, ingen vädertätning och ingen bildstabilisator.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Om man väger in alla kända begränsningar, t ex vikten och det något korta zoomomfånget så är det här objektivet perfekt. Fantastisk bildkvalitet, felfri fysisk konstruktion. I praktiken ersätter den minst tre olika fasta gluggar, men har bättre bildkvalitet än alla tillgängliga alternativ.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  1 år sedan
  Har hört mycket om denna lins. Besvikelsen är dock komplett. Jag använde detta tillsammans med Canon 200D. Det stora problemet är problem med bakåt / främre fokus.
  Jag köpte en USB-docka och tillbringade flera timmar för att lösa problemet, men det var helt enkelt inte möjligt att få de skarpa bilderna.
  Med det sagt. Det är på mixer 1.8 problemet är mest framträdande. Till exempel 2,8 eller högre är det mindre framträdande.
  Men utan tvekan är det här en billig lins med dessa prestanda om du bara tar bilder till Instagram eller Facebook.

  Jag köpte en Sigma 24mm 1.4 ART, det fanns andra saker. Här pratar vi skarpa bilder.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Detta är en fantastisk skarp och bra lins! Det är överlägset min mest använda lins för landskapsfotografering.

  Den enda nackdelen med linsen är att den ibland har tillbaka fokus och ibland främre fokus. Detta kan åtgärdas i viss mån via Sigmas USB-dockningsstation, men inte helt. Inte för mig ändå.

  Autofokus via livevisning fungerar bra, så det är inte ett problem, så länge du har det i åtanke. Jag använder linsen mest på ett stativ, med livevisning, och det här är inte ett stort problem för mig. Med skärpan och kvaliteten på bilderna du får från den här linsen är det acceptabelt för mig.