Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bang & Olufsen BeoPlay H6

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bang & Olufsen Hörlurar (25)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mkt bra lurar. Lagom mkt bas-diskant. Många andra lurar har i mitt tycke alldeles för mkt bas. Exempel på detta är t.ex Sennheiser Momentum 2 och Sony MDR 1A.
  Vinnare i Marco's megatest: https://marco.org/2016/03/02/beoplay-h6-v2-review
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bästa hörlurarna jag äger
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag var inne hos Bang & Olofsen för att lyssna igenom deras sortiment av hörlurar, och blev beskviken på deras trådlösa sortiment. Men sedan hittade jag H6, som levererar en fin detaljerad ljudbild som uppfyller alla mina önskemål. Jag är mer än nöjd med mitt köp då de sitter skönt under en hel arbetsdag. Den enda nackdelen är att volymen är en aning låg om man som jag gillar att spela högt. De klarar inte trycket som en riktig DJ-hörlur ska klara på ett dansgolv, så de lämpar sig kanske bäst i en lugnare miljö där du också hör alla detaljer. Men för mingel eller i en bar så är det inga problem.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket bra lurar som utmärker sig även jämfört med de närmaste konkurrenterna som jag testat i 3000-kronorsklassen (B&W P7, Sennheiser Momentum G M2). Köpte först ett par B&W P7, men ogillade dem, dels eftersom de både klämde åt för mycket och kändes tunga (290g jämfört med 230g) och trots bra ljud tenderade att dista vid högre volym. Sennheiser bjöd på en ganska intetsägande upplevelse i jämförelse och här kommer lite plus och minus med Bang Olufsens lurar.

  + Komfort: Utan tvekan skönaste lurarna jag provat, väger endast 230g och sluter tätt runt öronen utan att trycka. Har haft lurarna i ett par månader och har inte märkt några skillnader än.
  + Ljudet: Framförallt är det lurarnas soundstage, alltså ljudbildens "bredd" som utmärker sig. Dessa lurarna är slutna men låter nästan lika stort som mina helöppna Sennheiser HD598. Också en lite varmare ljudbild vilket jag gillar, men inte helt neutral.
  + Designen: Utöver att de är fina att se på är de också funktionellt designade: Bra material, kompakta, löstagbar sladd som går att sätta i på båda sidorna.

  – Priset: Köpte mina på rea för 2500 kronor, vilket jag är nöjd med. Men utgångspriset (3400 kr) är för högt.
  – Lite svag bas. Stör dock inte mig.
  – Något tungdrivna: Jag använder de mest till mobiltelefonen, och det kräver att man skruvar upp volymen en hel del. Det påverkar enligt mig inte ljudkvalitén, men man får ut högre ljud via datorn och antagligen ännu bättre med en förstärkare.

  Sammanfattningsvis: Perfekt köp om du vill ha heltäckande lurar som är lätta att ta med sig. Tappar två stjärnor på grund av priset, köp dem på rea!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fantastiska lurar! Har Gen2, låter mycket bra till all typ av musik. Möjligen inte de som kräver massor med bas! Köpte en Dragonfly Black DAC till. Vilket gör ljudet ännu livligare och detaljrikt.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Det var längesen jag köpte ett par riktiga hörlurar. Jag började snegla på B&O Beoplay H6 redan i Köpenhamn förra året men prislappen sade mig "Lite väl dyrt va?". Inte längre! Jag gav 1849 kr för lurarna på Boozt.com och jag ska säga som det är:
  Det är de bästa jäkla lurarna jag lyssnat på på väldigt länge!

  Jag har sneglat tidigare på B&W P7 och P5 men gillade inte hur de satt alls. Ljudet i P7orna var bra, men de kändes aldrig rätt.

  Sennheiser Momentum är ett annat hörlurspar jag lyssnat en del på men de lät inte alls som jag gillade det. Musiken drog aldrig med mig.

  Beoplay H6 är inga Beats by Dr Dre där man bara betalar för design och sen dåligt ljud. Ljudet i H6orna är bra, riktigt bra!

  Diskanten, mellanregistret och basen sitter där - väldigt linjärt! Jag gillar inte hörlurar som färgar ljudbilden för mycket, hellre lite mindre bas än en bas som tar över låtarna helt.

  Röster låter fantastiskt bra! De flesta genrer låter faktiskt väldigt bra. Gillar du house och det ska pumpas bas på max, då bör du nog titta på några andra hörlurar, men i övrigt säger jag: Jag har hittat hem till musik igen.

  Komforten är fantastisk, de sitter skönt, är lättjusterade och väger lite. Jag kan sitta med dessa på mig hela arbetsdagar utan att det känns besvärligt.

  Bra:
  - Ljudet (diskant, mellanregister och lagom med bas)
  - Utseendet
  - Komforten, känns knappt att man har på sig ett par rejäla kåpor på skallen, de är väldigt väldigt lätta.
  - 3 års garanti, bara en sådan sak.
  - Utbytbar hörlurssladd, glappar den fixa en ny, INTE nya hörlurar!

  Mindre bra:
  - Inget mer än en trist påse att förvara hörlurarna i. Ett fodral hade B&O definitivt kunnat slänga med.
  - Drivs helt ok med mobiltelefonen men en hörlursförstärkare gör det hela ÄNNU bättre.Med det sagt, ska du ha det enbart till mobilen, ingen fara, jag kör så för det mesta själv.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har använt dessa hörlurar nästan dagligen nu i 3-4 månader. Jag har aldrig varit så nöjd med ett köp som jag är med dessa lurarna! Det var precis det jag ville ha! Jag är ingen expert men jag har inte lyssnat på några hörlurar som ger så klart ljud samtidigt som det backas upp av grym bas.
  Hade jag stått i kassa idag hade jag med glädje gett 5-600 kr mer, det är värt det!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mina favoritlurar alla kategorier.

  En fantastisk ljudbild för slutna hörlurar. Jag uppskattar dessa för sin bas även om jag vet att andra tycks mindre nöjda, basen är fast, väldefinierad och avgrundsdjup. Ett par beats ger såklart mer bas men vid en direkt jämförelse känns beats-ljudet som om det är dränkt i frityrolja och lagts att mjukna över natten. Jämfört med Sennheiser HD 25 känns ljudet mer högupplöst och öppnare, även lågupplöst material och Spotify låter vackrare. Inte alls samma känsla av att lyssna på slutna lurar. Påminner lite om Grados lite bättre lurar på det sättet, men H6orna tycker jag har en större och mer tredimensionell ljudbild.

  Min bror skiftade mellan dessa och Sennheiser HD650 och ville helst fortsätta lyssna på H6orna. Med en riktig hörlursförstärkare är det inte omöjligt att HD650 låter ännu bättre men jag gillar att slippa släpa på en sån och att få den öppna ljudbilden utan att spela för alla runtomkring.

  En bonus är en fantastisk förmåga att dämpa buller. För er som lätt blir lite illamående av brusreducerande lurar som Bose QC25 är H6orna inte fel, bättre ljud också..

  En stjärnas avdrag för att finishen faktiskt kunde vara ännu bättre och att de valt ett ljusgrå tyg på de beiga som snabbt smutsas ner.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Lite svårdrivna med enbart iPhonen men från datorn är det riktigt bra ljud. Mycket snygga men framförallt oerhört sköna och inga problem att ha dem på sig hela dagen. Blir varken svettig av dem eller får problem att de skulle klämma efter ett tag. Köp!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Extremt snygga hörlurar, underbart klart ljud och en grym byggkvalitet. Mellanregistret är tydligt men ändå mjukt och diskanten är väldigt klar och detaljerad. Hörlurarna sitter också perfekt på huvudet och väger knappt inget.

  Kanske inte för dig som gillar musik där basen hela tiden ligger och trycker då dessa har en väldigt nedtonad bas.

  Finns inte direkt några klagomål! 10/10.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra design som är lätta och sköna att ha på sig. Bra ljudisolering. Fint ljud som känns som om det återspeglar det som spelas utan påverkningar. Ev för tunn bas för R&B och electronica, det verkar som modellen över, H8 har starkade bas.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Grymma hörlurar!
  Riktigt bekväma och snygga hörlurar som har ett bra ljud!
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  + Design
  + Diskant och mellanregister
  + Sjukt bekväma
  - Dyr
  - Basen
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Fantastisk komfort och ett tydligt och balanserat ljud. Visst får man betala en hel del, men om du gillar designen och prioriterar komfort tycker jag att köpet är givet.

  Om det är något jag skulle kritisera så är det att det hade kunnat vara lite mer bas till exempelvis elektronisk musik, men överlag låter de väldigt bra till allt jag lyssnar på.