Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony MDR-V150

 Lägg i lista  Jämför
Vändbara DJ-hörlurar för lyssning med enbart ena luren 30 mm drivenhet för högkvalitetsljud.Stereouniversalkontakt för att användas till olika ljudutrustningar
Jämför pris på alla Sony Hörlurar (131)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.15)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  12 mån sedan
  Jag vet inte hur många par, jag köpt genom åren, så byggkvalitén är väl inte direkt den starka sidan här, men för dessa pengar, kanske man inte heller ska förvänta sig, dom ska hålla vad som helst, för billiga är dom, bra ljud för pengarna, igen givetvis inte alls lika bra som dyrare lurar, men för prisklassen, skulle jag nog säga, dom ligger i topp, plussa till att dom är små, med lång kabel, så fungerar dom för mig perfekt, som lurar att ligga och checka rulle med.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Dessa är mina första hörlurar, så jag har inget att jämföra med.

  De är extremt prisvärda, jag är väldigt nöjd med ljudet och man kan drömma bort sig om det är en bra låt. Mitt enda klagomål är att sitter för hårt när de var nya, men efter en tids användning och "utsträckning" så sitter de väldigt skönt.

  Edit: Efter drygt ett år med användning nästan varje dag gick de sönder, ändan av kabeln är rak och eftersom ljuduttaget sitter på sidan av en laptop så var det oundvikligt att de skulle gå sönder. Många hörlurar har detta, även dyrare. Ska du använda den till en laptop i över ett år så rekommenderar jag ett par hörlurar som är böjda i ändan.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Det var dags för ny lur. Mina gamla Sony lurar har sett sina dar. Såg att Inkclub hade dessa och med rabatt så blev det ett köp efter att ha läst många positiva omdömen på dessa.

  Och jag ångrar mig inte. Mina gamla "billiga" var bra ljud i och dessa är lika bra. Så nu åkte de gamla Sony lurarna i soptunnan, äntligen :)

  Så köp, köp, ni ångrar inte (bara om ni är kräsen)
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag jämförde rakt av - fram och tillbaka - dessa 2004-lurar med V55 från 2012 (men V55 kostar tre gånger priset) och skillnaden får sägas vara enorm. Dessa är tre gånger sämre, vill jag påstå. Betydligt mindre lättdrivna (3-4 pluppar mer på iPaden) och vekare bas. Och jag är definitivt ingen audiofil i vanliga fall. Men det är åtminstone en längre sladd med dessa (nästan dubbelt så lång) och de väger nästan hälften så mycket (120 g mot 220 g). Och så har vi definitivt priset! Men jag skulle klart lägga mer pengar och skaffa V55 om jag hade de pengarna.
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helt ok ljud för det priset. De sitter skönt på huvudet men jag får ibland huvudvärk om jag har det många timmar i sträck.
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Spelar helt ok. Inget speciellt, Koss Porta Pro spelar bättre men kostar hundra kr till.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra ljud för priset. Använder dom på jobbet där jag inte behöver värsta bästa grejerna.
  Satt tight i början men jag satte dom över datorn på luncherna och fikat för att "spänna ut dom" och nu sitter dom perfekt.

  Sitter bra även om man bara har dom på ena örat, iaf för mig
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Riktigt bra hörlurar! Djup, kraftig bas, klar diskant och sitter bra på huvudet. Komfortabla och med vändbara kåpor. Helt klart värda det låga priset!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Kalaslurar! Spelar rent och bra, sitter snyggt och för pengen är det ett givet köp.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Hittade mina gamla V150 som legat i en skrubb och dammat i minst 5 år. Döm av min förvåning när jag provar dem och inser att ljudet är otroligt bra för den billiga pengen.

  Omöjligt att hitta en mer prisvärd lur.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Helt klart riktigt prisvärda! För det otroligt låga priset får du mycket för pengarna. Behöver du ett par enkla lurar som gör sitt jobb så rekommenderar jag definitivt dessa.

  + Självklart priset
  + Bra mellanregister
  + Utesluter övrigt ljud bra
  - Bekväma att ha på sig

  - Läcker en del ljud så poppar du på allt för bra får du räkna med att din närhet också får lyssna.
  - Lite klen bas
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Grymt prisvärda lurar!
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Absolut bra ljud med tanke på priset, rätt bra diskant och mellanregister, speciellt tillsammans med ett mixerbord och eq.

  Basen är godkänd men skulle enligt mig kunna vara lite kraftigare. Känner även att dom sitter lite väl hårt jämfört med det jag är van vid, men å andra sidan brukar jag använda Sony MDR-XB500 som kostar betydligt mer och som är vaddade och heltäckande så det är inte så konstigt. Dessa är minuspoängen jag upplever i skrivande stund.

  Men i helhet absolut prisvärda (köpte mina för 179 kr på webhallen) att ha som extra-lurar när man exempelvis är ute på stan / behöver några andra att ta med sig istället för sina större.

  Edit.
  Nu har jag testat lurarna tillsammans med spotify på mobilen och kan tyvärr konstatera att ljudet inte är så särskilt välfördelat. Det hjälper ju inte riktigt heller att Spotify inte har någon equalizer heller. För mycket mellanregister, inte så särskilt definerad diskant och svag bas var inte direkt det jag letade efter. Men de är ju trots allt antagligen till för att använda tillsammans med ett mixerbord / eq eftersom att de kallas dj-lurar. Själv föredrar jag i sådana fall lite dyrare lurar som duger till det mesta.

  Kontentan är alltså att du inte bör köpa dessa ifall du letar efter vettiga lurar att ha till all sorts musik och till alla enheter, men som dj-lurar duger dom absolut för priset.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Svinbra ljud klår lätt mina nocs för 600 kr enda negativa är att man kan få ganska ont i huvudet om man har dem på väldigt länge jag brukar flytta dem lite 1 gg i timmen men för priset jättebra hörlurar !
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Grymma hörlurar som är snygga, diskreta och med bra ljud.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Otroligt bra för sitt pris! Om man vill ha ett riktigt bra ljus så får man förstås betala en hel del mer. Men om man söker billiga hörlurar med bra ljud så är dessa bäst.

  Har haft mina snart 3 år och aldrig gått sönder. Sladden är väldigt lång men det är bara att "bunta" ihop den med en gummisnodd eller annat.

  + bra ljud (för priset)
  + billiga!
  + lång sladd
  + diskreta
  + tål mycket

  - otympliga, man kan ej fälla ihop dom .
  - mellanregistret är inte det bästa
 • Ganska bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Kvaliteten på de här lurarna känns hyfsat hög. Jag tycker inte om att de inte är hopfällbara trots att de ser ut att vara det. Att kablar går från vardera lur är också ett litet minus. Lurarna är ganska enkla att justera, de sitter lagom hårt (runt mitt huvud i alla fall) och de justerar inte om sig själva.
  Jag är ingen ljudkännare men ljudet känns muffligt; diskant och mellanregister har svårt att matcha basen i många låtar jag provlyssnat på.
  Sammanfattningsvis ger jag de här lurarna en sexa för att de är relativt sköna att bära, hyfsat hög byggkvalitet men kunde haft bättre ljud för det priset och kunde varit hopfällbara.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Haft de här lurarna sedan de lanserades och de håller än trots hårt användande som dj och privat lyssnande både inomhus och utomhus! Fantastiskt ljud, lätta att ha på sig och grym bas. Rekommenderas till all form av elektronisk musik!
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Jag är väldigt nöjd med dom här. Jag var ute efter ett par lurar jag kunde ha ute, när jag sitter på bussen på väg till jobbet och så vidare. Det gjorde att det var viktigt för mig att lurarna var både snygga och lite diskreta. Jag fastnade för dom här efter att ha snokat runt på nätet och köpte dom på OnOff för 299. Jag är väldigt nöjd med både utseende och passform. Dessutom är ljudet väldigt bra tycker jag, jag kör dom med min nokia n97. Självklart går det att få bättre ljud för mer pengar...men dom här är inte alls dåliga på något vis utan jag upplever det som njutningsfullt att lyssna på musik med dom. Jag anser att det är ett bra köp för folk som ska ha lurarna där ute i verkligheten...är man ute efter ett par lurar för att sitta hemma och lyssna finns det säkert andra alternativ.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Alltså...dessa hörlurar ger extremt mycket hörlurar och ljud för pengarna.

  För klappt 200 kr så får man hörlurar som är smäckra, snygga och med bra ljud i. Jag är supernöjd.

  Visst, det är inga HIFI-lurar men för musiklyssning vid datorn så räcker det gott och väl för mig. Lagom mycket bas.

  Rekommenderas? Eh...SVAR JAA!!
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Helt "vanligt" ljud för ett par hörlurar. Smidiga och snyggt diskreta. För 300kr är det en bra allround-lur till mp3:n.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Fantastiskt bra lurar för priset!
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Fastnade för just denna modell i butik p.g.a. dess utseende, och efter att fått testat ljudet så var ett köp självklart!
  Går att tänja ut ordentligt, och tål tuffa tag. Mycket bra bas.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan