Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

3M Peltor WS Alert XP Headband

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla 3M Hörselskydd (98)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Använder hörselskydd varje dag sen många år.
  För ett par år sedan kontaktade jag Peltor eftersom jag inte tyckte att deras värsta öronskydd var så bra.

  Det jag ville att Peltor skulle förbättra var ljudet och en digitalradio istället för analog.
  Jag hade även förslag på minne för att kunna överföra mp3 eller liknande.

  Och när WS Alert XP kom blev jag riktigt glad, inget annat hörselskydd som jag hört har lika bra ljud. Dock finns det fortfarande mer att göra men de låter helt okej.

  För de som har Android kommer antagligen Bluetooth att strula. Med IPhone och Nokia Lumia 920 fungerar Bluetooth Hur bra som helst, med Sony Xperia Z1, Samsung Note och Galaxy SII bryts det väldigt ofta.
  Kopplar jag bort media och enbart låter telefonsamtal gå via Bluetooth fungerar det bra, men jag vill även kunna lyssa på Spotify och liknande utan att det bryts.
  Det är inte helt enkelt att få dem ihopparade efter att Bluetooth brytits.

  Batteritiden är grymt bra.

  Det finns ett problem som Peltor verkar mörka, vänster hörlur börjar först att glappa och slutar sedan att fungera. Det har hänt på tre olika hörselkåpor för mig och jag vet fler som råkat ut för samma problem. Enligt Peltor inget problem de känner till...
  Dock hjälper Peltor alltid till och reparerar utan att knorra och varje gång mina kåpor reparerats (även äldre) har de bytt hygiensats, satt i nya batterier etc. Jag har aldrig behövt betala för reparationer även fast garantitiden gått ut, så Peltor är på så sätt väldigt generösa.

  Jag rekommenderar alla att skaffa dessa hörselkåpor eftersom det inte finns några andra som låter lika bra och skillnaden är riktigt stor.

  Det är bara att hoppas att MSA-Sordin m.fl. lägger ner lite mer energi på bättre ljud så att det blir lite konkurrens!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har använt dessa i cirka ett år nu, minst 2-3 timmar per dag i ladugårds miljö. Alltså smutsig och ofta fuktig miljö. Har fungerat felfritt under hela tiden. Bra brusreducering vid samtal över Bluetooth (kan stå bredvid spannmåls krossen och prata i telefon och den i andra änden hör mig perfekt.) Bra ljud via radio och vid streaming från Spotify. Sitter bra på huvudet även vid längre användning. Har även en anställd som har ett par lika dana hörselskydd, även dem har fungerat felfritt. Mycket nöjd med dessa, kan bara rekommendera.
 • Alla omdömen

 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Sätter betyget "acceptabel" för bättre än så kan jag inte ge och detta är för att funktionerna tillsammans med priset inte går ihop.

  Har använt dessa i mitt arbete, 8-12 timmars arbetsdagar under några månader nu. Kan visserligen till en början säga att dessa är såklart en av de bästa hörlurarna på marknaden, vilket de ska vara med tanke på priset. Men samtidigt är jag förbluffas jag samtidigt över hur dåliga de är, det känns oroligt att denna produktkategori inte kommit längre när de kostar som de gör.

  Men tyvärr finns inga riktiga alternativ till 3M i denna kategori, behöver du denna typ av produkt så är det 3Ms dyra hörlurar du ska köpa men det kan vara bra att vara medveten om dess brister.

  Negativt:
  Medhörningen fungerar inte all bra i vissa miljöer - I min industrimiljö så är medhörningen värdelös. Maskiner och fläktar bromsas inte i tillräcklig utsträckning så för mig faller denna funktion helt vilket är katastrofalt då medhörning är otroligt viktigt och en stor del av priset.

  Det saknas funktioner som man kan tycka är grundläggande. Exempelvis en snabbknapp för att pausa musiken/radio direkt med ett knapptryck saknas helt. Man måste antingen klicka "sänka ljudet" till noll eller ta upp mobilen och pausa där. Helt oacceptabelt. Vilket billigt headset som helst har den funktionen

  Positivt:
  Mjuka och bekväma - Jämfört med andra hörselskydd så är dessa bäst, mjuka och bekväma, då jag har glasögon så var detta avgörande.

  OK ljud - Inget fel på ljudkvalitén men inget annat borde man förvänta sig.

  Slutsats: Dessa är de bästa hörlurarna på marknaden vilket är mycket skrämmande. Att folk prisar dessa på sina funktioner förstår jag mig inte riktigt på. Betalar man flera tusen för ett par hörlurar så är mycket av de positiva folk nämner BAS-egenskaper. Men när så pass dyra hörlurar inte kommer med mer innovativa funktioner så är det i min mening negativt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  de ä bra när man ska köra virke
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Använder dem på jobbet 8 timmar om dagen.
  Känns som en av de bästa sakerna jag någonsin köpt. Väldigt bra dämpning och ljud, medhörningen funkar bra även om jag personligen inte tycker om sådan funktion. Mikrofonen funkar väldigt bra vid telefonsamtal och mottagaren hör mig bra oavsett om det låter mycket runtomkring mig.
  Radiomottagningen är väldigt bra och det är väldigt sällan brus och störningar. Bluetooth funkar också väldigt bra med bra ljud och det funkar 20+ meter från mobilen när det är optimala förhållanden.
  Jag blev positivt förvånad över hur bra batteritiden är, jag kör med 2 AA batterier och det batteriena håller längre än en arbetsvecka när jag varierar mellan radio och Bluetooth lyssnande.
  Låsningen till batteriluckan känns kvalitativ och som att den kommer hålla utan att gå sönder, vilket har varit problem med endel andra lurar.

  Priset känns orimligt högt, men jag får anta att Peltor bara använt kvalitetsdelar i denna produkt så att det inte glappar sönder som deras andra lurar som är hälften så dyra gör efter 2 år.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  + Mycket bra medhörning
  - Dyr