Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Beyerdynamic Hörlurar (80)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.02)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft dessa lurar i snart 3 år och måste säga att jag är RIKTIGT imponerad av dessa hörlurar.

  Jobbar i en HIFI butik så jag lyssnar på lurar för runt 25k flera dagar i veckan och
  Visst finns det hörlurar som går djupare, är mer detaljerade i övre och mellanregisteret men som helhet och inlevelse i musiken är dessa hörlurar rätt speciella.
  Att sätta på fink "this is the thing" med "the royal concertgebouw orchestra" i dessa lurar leder till en rätt svårslagen upplevelse och kan knappast jämföras med hörlurar i samma prisklass eller dem som ligger i närheten.

  Några Av De Hörlurar jag jämför med: Akg Q/K 701 K550, Sennheiser Momentum/ HD 700/ 800/ 800S, Audeze LCD-XC/ LCD 2/3, Oppo Hela pm Serien.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Plötslig blev jag Beyerdynamic-fan ... vilket ljud!
  Via Fiio BTR3 amp och lossless: Stort! Fysisk bass som går djupt och känns som sub och inte som bloated mellan-bass. Äkta spelglädje. Varje instrument står fram och spelar med övertygelse. Inga ear-piercing tendenser. Inget jättedjup i sound-stage men det förväntas inte till priset. Lagom.
  Byggkvalitet och komfort är top notch.
  Mycket bra pris vid under 2000. Med closed back väljer du troligen bort lite "space" till fördel för dynamik och soliditet. Tycker inte det gör något, snarare tvärt om. Intimt.
  Valde 80 ohm för all-round hemma och jobb. 32 ohm passar bättre för mobiler utan extra-amp, 250 ohm för studio (?) eller med riktig bra förstärkare.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  28 dagar sedan
  Uppdaterat: 28 dagar sedan
  Sjukt bra lurar med enastående komfort! Har dessa till datorn. Fantastiskt fin och behagligt separerad ljudbild när man lyssnar på musik. Men de funkar även till vardags för t ex film och spel. Tung och bra bas. Bör nog drivas med ett separat ljudkort för bästa effekt men det är inget krav.

  Dessutom är lurarna ett äkta tyskt kvalitetsbygge (ingen Sony/Logitech/Steelseries-plast så långt ögat når) och har lång sladd (för oss om inte gillar trådlösa). För under 2.000 kr finns det bara en rek: Köp! Det är sällan man fått så mycket produkt för så lite pengar.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Vad ska man säga, finns massor av folk som gillar dessa så köp! Jag har även 990 Pro och de är minst lika bra ljud i dessa, skillnaden är den öppna och stängda designen. Dessa lurar klår allt, jag lyssnar på musik, kollar film och spelar spel med dessa. Sviker inte någonstans!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Du kan inte hitta bättre lurar för det här priset. Du behöver komma upp i 3k+ för bättre lurar.
  Fina och jämna över alla frekvenser. Grym lågbas, bättre än ok mids, bra diskant.
  Extremt bekväma, även med glasögon. Blir inte svettig. Byggkvalité väldigt bra.
  Mer än nöjd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Omdömet baseras på att lurarna drivs av en hifime Sabre 9018 DAC. Ljudkällor är spotify (högsta kvalitet) och FLAC

  Det viktigaste måste väl ändå vara ljudet där de får 4,5/5:
  Väldigt klart och tydligt ljud genom nästan hela registret. Det enda är att diskanten kan spricka igenom när det är mycket halvöppen hihat i viss rockmusik. Om det "felet" kommer redan vid inspelning eller om det ligger i t ex DACen låter jag vara osagt. Men över resten av registret spelar de väldigt klart och tydligt. De framhäver både manliga och kvinnliga röster på ett suveränt sätt i förhållande till pris (1100kr). Basen är varm och snärtig.

  Nästa rond blir komfort där lurarna får en solklar 5a!:
  Velourkuddarna gör att man slipper svett runt öronen. De sitter perfekt på mitt huvud och det är inga som helst problem att ha dem på sig en hel arbetsdag, trots glasögon. De enda lurarna jag provat som spelar i samma liga komfortmässigt är Sony MDR-1A.

  Byggkvalitet då5/5?:
  Jag handskas förvisso rätt så försiktigt med mina prylar så hållbarhet är svårt för mig att uttala mig om. Men de ger ett väldigt robust intryck som säger att de bör hålla i några decennier. Det enda orosmomentet är kabeln som inte är utbytbar...

  Övrigt/slutkläm:
  För att vara stängda lurar släpper de igenom ganska mycket ljud till omgivningen vilket inte gör de optimala att använda i delade kontor. Om nu inte grannen har samma musiksmak vill säga. Kabeln är inte utbytbar, det hade varit skönt att ha möjligheten att byta ut kabeln mot en kortare då 3m kan vara i längsta laget ibland. I övrigt är det svårt att hitta nackdelar med lurarna. De andas tysk kvalitet och spelar på ett sätt som får en att upptäcka musik på nytt då de plockar fram detaljer man inte visste fanns! Det är nog svårt att hitta lurar som spelar bättre för det priset...
 • Perfekt
  2 år sedan
  Fantastiska hörlurar! Antar att vi är olika funtade allihopa men på mig sitter dessa perfekt. Stänger ute ljudet utanför total utan att det blir klaustrofobiskt och leverar ett rent ofuskat ljud perfekt för mixning (eller korrekt för musiknörden). Löjligt bra pris.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Tänk på det, ni som spekulerar på dessa lurar - de är MONITOR-lurar, till för proffs. Gnäller ni på de så tänk på att ni kanske inte lyssnar med rätt öron helt enkelt.

  Hade inte så superhöga förväntningar på dessa lurar men visst hade jag läst recensioner och hade väl lite förutfattade meningar pga. det. Ska inte säga att jag är ett proffs på något sätt, men en hårt arbetande hobbymusiker är väl det närmaste man kommer.

  Nåväl, behövde ett par bra lurar för att kunna mixa ordentligt och inte störa de andra i familjen. Målet var att hitta lurar som inte snyggade till ljudet på något sätt utan levererade ett rakt och ärligt, transparent ljud utan att lyfta upp vare sig här eller där, och med ypperlig detaljrikedom - och det var precis det jag fick.

  Har inte "spelat in" lurarna ännu men jag brukar inte höra jättestor skillnad så jag är rätt nöjd med de som det är.
  Matade med rätt material (dvs. ej komprimerade mp3-or) så levererar lurarna ett tydligt och balanserat ljud och de gör jobbet bra mycket enklare för mig när jag sitter och bygger låtar.
  Jag jämför med mina AKG som är bra mycket sämre på alla sätt, och mina B&W P7, som dock är hifi-lurar. P7:orna låter fluffigare och mer tillrättalagda, och det ska de göra, de låter "bättre" i mina öron - men jag får inte riktigt samma balans och detaljrikedom i ljudet som i dessa. Här är det tydligt och rent i hela registret, och för mig som är 40+ så är de nog så bra som mina öron klarar av att uppskatta.

  För pengen jag gav så är de otroligt prisvärda och ett par riktiga referenslurar.
  De sitter väldigt bra, ett lätt tryck jämt runt örat, utan att vara påfrestande. Inga problem att sitta med dessa på 4-8 timmar i sträck. Inte blir de speciellt varma heller, tack vare muffarnas material.

  Rekommenderar dessa varmt till den som sitter som jag och gör musik på hobby till semi-pro-nivån. Ni som förväntar er hi-fi bör dock leta vidare, det är inte grejen här.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Dessa hörlurar har varit i min ägo i ett antal år nu. Jag har gett dem chansen lite då och då, men de har alltid lämnat mig snurrig och illamående efter endast ett par minuters lyssning.

  Komfort: Väldigt stela hörlurar som jag upplever har svårt att anpassa sig efter huvudets konturer. Öronkuddarna känns överdrivet styva och har dessutom en ojämn tryckfördelning där de pressas mot tinningen och nästan inget runt öronens övriga delar. Med råge de mest obekväma lurar jag testat.

  Ljud: Detta ska vara bastunga lurar och det är dom också, men endast när det gäller sub-bas. Övrig bas drunknar i sub-basen. Bastrummor känns orkeslösa, det blir för det mesta bara ett kväljande lågfrekvent muller i bakgrunden. Mellanregistret är dessutom alldeles för tillbakadraget för min smak. Diskanten är dock helt ok och jag upplever den som luftig och klar, men kanske en aningen vass ibland.

  Men de ser bra ut och känns väldigt gedigna och inte alls lika plastiga som exempelvis Sennheiser-lurar.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Väldigt bra ljud. Drar av två stjärnor för:

  - Ej utbytbar sladd
  - Blir väldigt varm om man har på sig dem länge.

  + Riktigt bra ljud
  + Välisolerade ljudmässigt
  + Går bra ihop med glasögon
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte dom idag och jag måste säga bästa hörlurarna jag har använt, rickigt sköna, grymt bra ljud, dom låter nästan som minan studio monitorer (M-Audio BX5-D2). Jag försökte hitta något som inte lätt bra men det gick inte el gitarrer låter krispigt, elektroniskt musik har lagomt med bass.
  Spel lätt också grymt stereo separationen är bättre än vilka andra hörlurar jag har haft
  Har så lång inga nackdelar med dom så 10/10 får dom lugnt av mig skulle rekommendera till vem som helst som har ett ljudkort som kan driva dom, inte säga att en smartphone/tablett kan driva dom på max volym relativt bra. Ända nackdelen med dom är att man kan inte använda dom enbart på ett öra och ha ena luren bakom örat länge.
  Kommer nog att återkomma med en åsikt inom mixning och musikproducent.

  ~LIL_NAZ
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Ljudet är bra men riktigt obekväma, fick lämna retur på dessa pga det och inväntar Ultrasone DJ1 Pro ist. Sen föredrar jag utbytbar sladd.

  Vill inte påstå att dessa lurar har bättre ljud (enligt mig) än Roland RH200 dock, som är några hundra billigare (~990kr).
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Grymma lurar, funkar kanon för mixning också.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Köpte mina för över 7 månader sedan om jag minns rätt.

  De är bekväma även för mig som har glasögon. men inte de mest bekväma jag använt.
  Dessa får klart godkänt för bekvämlighet säg 9/11 poäng, klarar lätt 4 timmar, ibland kan jag behöva flytta huvudbygeln fram eller bak för att slippa lite obehag ovanpå huvudet.

  Mycket bra ljud och ljudisolering, bra priser på reservdelar och allt finns att köpa, inget krångel.
  Gedigna, kanske lite stora.

  Kolla på 250 Ohm varianter för mindre bas, bättre som monitor lur etc.

  Går bra att använda till bärbara mp3 spelare/telefoner.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Sjukt bra lurar där i princip allt är utbytbart.

  Ljudet är väldigt bra, även om det blir lite tungt som en effekt av att dom är stängda.

  Har haft mina i 4 år nu och nu börjar kuddarna bli väldigt sunkiga och nya kostar ca 300 med frakt så jag tänker köpa ett par till helt enkelt :)
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Extremt bra ljud. Ordentligt tryck i basen utan att vara överdrivna och bra ljudseparering. Som sluten lur är den kanon, isolerar bra "åt båda håll" så att säga. Jag använder den för sånginspelning och referens vid mixning, mestadels rock/metal.

  Det enda negativa jag kan hitta är att de är relativt tunga, och de klämmer åt rätt ordentligt - så det känns om man sitter några timmar med dem på.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Först och främst är de väldigt bekväma att bära. Ljudbilden är inte helt neutral, men jag tycker att den är trevlig. Ett plus är att till och med min iPhone orkar att driva hörlurarna med god volym.
 • Ganska bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Köpte dessa mest för att testa märket och få en uppfattning om hur deras ljudsignatur ter sig.
  Dessa lurar är enligt utsago bastunga, och visst finns det bas där, dock måste man ta sig förbi den enligt mig mkt skärande diskanten. Detta var något jag inte klarade av utan att köra med eq på det högre registret, tycker inte det ska behövas på en "bastung" lur. Men är det något jag förstår när det gäller hörlurar är just att vi alla gillar olika, och just Beyerdynamic DT770 Pro var inte min kopp te.
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jag äger sen tidigare Sennheiser HD 650/555 Shure 210/310/315 Klipsch Image S4, A-jays m.fl. Köpte dessa (DT 770) då jag ville ha ett par slutna lurar med mer bastryck. Jag lyssnar uteslutande på EDM (Electronic Dance Music) men är trotts detta rejält ljud intresserad ;)

  Ska erkänna att köpet av dessa var lite "impuls" då jag nu ljud-bögat mig upp i sån prisklass att 1300kr känns billigt...

  DT 770 producerar bra bas, dock inte riktigt så stor skillnad som jag inbillat mig efter att läst en massa på olika forum, visst mer bas än HD 650 (vilka trotts allt är en öppen lur), men antagligen inget för dig som vant dig vid Beats by Dr Dre på din HTC XL.

  Detta är ett par värdiga lurar som presterar ganska exakt vad man kan förvänta sig av dem. Absolut inget fel på lurarna de låtar BRA ganska mycket bättre IMO än tex. Sen HD 555. Dock saknar jag det där lilla extra... (i definition?)

  Jag har växelvis lyssnat på mina Sen. 650 samt dessa och det råder INGET tvivel om att HD 650 är en långt mycket bättre lur! Mycket mer öppen ljudbild och mer välbalanserad. Dock kommer jag på mig själv med att krypa ner under datorbordet för att byta hörlurar (i mitt asus xonar essence stx) Vet inte varför men dessa lurar fångar mig där Sen. förlorar mig med sin öppenhet... Ibland...

  Övriga kommentarer om att dessa lurar skulle överprestera för sitt pris bör tas med en rejäl nypa amfetamin eller nåt, dem låter som ett par habila, slutna -1500 kr lurar! Älska dem för vad dem är Eller börja spara! (http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=456584, http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=935530)

  För övrigt går det utmärkt att driva dessa lurar med en iPhone eller liknande, 3,5mm kontakten är inte bara en gimmick

  PS. det har gått inflation i user reviews, jag försöker stävja trenden genom att inte ge dessa lurar full pott! För 1300kr får du inga 10or Ds.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Helt underbara!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Haft dessa i snart tre år och de spöar skiten ur allt annat jag testat.
  Klart du kan lägga ut 2 500kr+ och hitta något som smiskar även dessa, men för detta pris är de helt överlägsna.

  Väldigt isolerande vilket gör att omgivningen inte störs. Tunga att driva så att köra med sin mp3spelare är bara att glömma, men en hörlursförstärkare till din dator så kan du spela tills du får tinnitus. Man kan pressa dem tills det sprakar men då bör du nog fundera på dina prioriteringar vad det gäller din framtida hörsel.
  Sitter fantastiskt bekvämt och jag har hittills inte upplevt att jag måste ta av dem p.g.a. av dålig komfort, trots flera timmar på skallen.

  Basen är tung men kör inte över något av ljudbilden. Pilla med equailisern och var noggrann med att skicka ut ljudsignalen i 24bit och 192Khz så låter det finfint! :-)

  Don't let bad sound kill good music.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Löjligt bra hörlurar för en resonabel slant. Sitter otroligt skönt och enligt mig ger ett perfekt återgivande i de musikgenré jag lyssnar på (klassisk och rock).
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Riktigt bra hörlurar, rekommenderas.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  en väldigt bra hörlur har blivit fantastiskt bra, tack headphile.com!
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Grymt bra hörlurar
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Mycket bra hörlurar.
  Men tänkt på att impedansen (80ohm) inte lämpar sig för mp3-spelare de orkar inte driva hörlurarna om man vill köra hög volym.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  De enda lurar du någonsin kommer att behöva!
  Brutalt bra ljud o goooo bas :-)
  Har provat i 4 timmar o sitter fortfarande skönt på skallen. Kör med Cowons S9 som klarar dessa finfint. Beställde även mina från Thomann.de o sparade ett par hundralappar. Ett vrakpris för det man får. KÖP!
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Otroligt bra hörlurar! Beställde ett par Koss PRO4AAT innan, hade dom i ungefär 10 min innan jag insåg att jag var tvungen att beställa nya. Dom här lurarna är både lätta, sköna som faaen och har ett underbart ljud! Vilket tryck i basen! ALLT låter verkligen bra! Beställde från Thomann.de till ett mkt fördelaktigt pris och snabb transport. Köp!!
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Utmärkt produkt. Professionell kvalitet
 • Perfekt
  4 mån sedan
  De bästa stängda hörlurarna i denna prisklass utan tvekan
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har nu haft dessa i 13 år och kan bekräfta att de är odödliga. Har kört över sladden med kontorsstolen 1000 gånger och de låg på golvet under en vattenläcka. De fungerar fortfarande bra. Det är ingen slump att de hör till de mest populära headseten i ett professionellt sammanhang. Ljudet är relativt balanserat och mycket bra för priset. De som har gett dåliga recensioner här på ljud har garanterat att använda 250 ohm-versionen utan förstärkare. Om du vill ha något bättre bör du åtminstone tredubbla priset (då headset med kablar) och det blir snart ett beyerdynamiskt headset där och. När denna hede fungerar bra och varar livet ut är priset löjligt billigt. Förmodligen en av de bästa begagnade köp man kan göra också
 • Perfekt
  1 år sedan
  Några av de bästa jag har köpt på länge, helt otroligt ljud. Observera att du bör använda förstärkare / dac för bästa prestanda. Använder det med dedikerade ljudkort från Asus på PC med dolby atmos aktiverat och resultatet är underbart. Om det behövs lite mikrofon rekommenderas Antlion modmic 5 eftersom det passar detta headset otroligt bra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  En klassiker med neutralt ljud.
  Bekväm i timmar och fungerar lika bra för musik och spel så länge du inte behöver en mikrofon på headsetet. Solid byggkvalitet och högkvalitativa material över hela linjen.
  Rekommenderas varmt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Detta är klart det bästa headsetet jag någonsin har haft.
  Headsetet är bekvämt att bära även för mig med ett stort huvud. Byggkvaliteten är bra, kärnan är gjord av stål och kabeln är solid.

  Ljudkvaliteten är ärlig utan att vara för kall. Basen kommer ut tydligt utan att övervinna de andra frekvenserna, mitten är varm och diskanten är klar. Stereobilden är också enastående.

  Jag har använt headsetet för allt från dataspel (tillsammans med en ModMik) för att blanda musik. Till exempel i CS: GO hör jag var alla är, och vissa tror att jag lurar när jag hör fiender över mappen. När headsetet används för blandning blir mixen jämn och balanserad. När jag blandar med Sennheiser HD 380 pro, var mixen obalanserad eftersom de hade för mycket mittton.

  Tänk på att detta headset har ganska hög impedans. I praktiken betyder det att ljudnivån på vissa äldre telefoner inte blir mycket hög. Det har aldrig stört mig, och jag är glad att jag gick för 80 ohm-modellen.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Lätt några av de bästa hörlurarna jag någonsin använt.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Detta är en av de mest bekväma jag någonsin har haft öron klockor. Velour tyg tillåter dig att arbeta med dem i en timme show. Ljud och ljudet är mycket rik, är det mellanregister varmt det finns en direkt och kraftfull bas. Dessa går på djupet.
  Med samma modell av telefon, men sedan den version som är mer lättdriven. 32 ohm modell. Tyskarna vet hur man gör kvalitet.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Förstår ingenting skryta dessa har fått varhelst jag ser dem diskuteras. Detta är helt enkelt en av de värsta jag någonsin testat Hörlurar (uteslöts billigt skit till tio dollar) ...

  Basen är knappt hörbar, är mellanregister irriterande markerad och diskanten är nästan lika frånvarande som bas. Ljudet i PortaPro är mycket bättre än dessa (jag ungen du inte)!

  Jämfört med min Hifiman HE300 när inte dessa upp till över tårna ens. Styra klart!
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Otroligt värde för pengarna!
  Tappade alla former av gaming headset och köpte en sådan studio hörlurar + extern mikrofon.
  Längtar inte tillbaka alls.