Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sennheiser RS 120

 Lägg i lista  Jämför
Helt igenom kvalitet. Det är ord man ofta hör om Sennheiser, och denna nya trådlösa lur är inget undantag. Här har också designen fulländats, både gällande själva hörlurarna och den kombinerade sändaren/laddstationen. Ljudet är klockrent oavsett musikgenre eller källa. Räckvidden är upp till 100 m och du kan lyssna ca 12 h utan att behöva ladda batterierna. Totalt 3 olika kanaler att välja mellan. Hög komfort gör att du kan lyssna långa stunder utan att det blir obekvämt. Laddning sker automatiskt när lurarna placeras på basenheten. Frekvensomfång 22-19500 Hz. Vikt 230 g med batterier. Lev inkl nätadapter, 2 st laddbara NiMH R03-batt och Stäng
Helt igenom kvalitet. Det är ord man ofta hör om Sennheiser, och denna nya trådlösa lur är inget undantag. Här har också designen fulländats, både gällande själva hörlurarna och d... Läs mer
Jämför pris på alla Sennheiser Hörlurar (257)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.96)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  dom här lurarna är fruktansvärda. förstår inte att såpass många gett så högt omdöme. jag har haft dom här ett par år och blev förvånad över att dom fortfarande säljs och bara hundra kronor billigare än va jag gav för 5 år sen. dom är OTROLIGT känsliga för störningar. t ex kan du sitta i ett läge och få jättemycket brus, men om du rör huvudet bara någon cm åt nåt håll så försvinner det. men det absolut sämsta med dom är den inbyggda kompressoreffekten. låga ljud höjs gradvis per automatik, så musik som varierar mycket i nivåerna är riktigt jobbigt att lyssna på. jag är kunnig inom ljud och vet hur sånt fungerar, och jag kan inte förstå varför dom la till den funktionen eftersom den förstör musik. Det enda positiva jag kan ge dom är att det är bra ljud i dom, när alla faktorer klaffar, vilket bara sker när man sitter 2 meter från sändaren och lyssnar på musik som är helt jämn i nivåerna. köp INTE!
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Lätta, klart ljud, dålig lågbas. Bra täckning! Perfekt för podcasts och youtube. Bra batteritid.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft dem i många år nu och jag är inte ett dugg imponerad, jag har använt dem lite för spelande och för det är dem okej, men inte mer. Basen är rent utsagt ett skämt, så fort jag lyssnar på en låt med bas i så spränger det bara. Likadant sker om jag skruvar upp volymen lite i filmer (spränger). Källan i filmerna har varit The dark Knight Rises (blu-ray). Det enda som är okej med lurarna är mellan och diskant registret men även detta är tråkigt och saknar det lilla extra som gör ett par lurar bra.

  Komforten är okej men de trillar av mitt huvud väldigt lätt. Det har blivit så att de ända gångerna jag använder hörlurarna är när jag städar och då trillar de av konstant om jag inte rör mig väldigt försiktigt.

  Räckvidden och sändaren är både bra och dålig! Räckvidden är helt klart väldigt bra. Men ljudkvaliten får lida av att räckvidden är bra. Många gånger när folk öppnar dörrar så bryter ljudet totalt, detta får lurarna att börja brusa och ofta så hoppar jag till när det händer. Så att behöva bli rädd när man lyssnar på musik är inte min grej!

  I denna prisklassen är inte trådlösa hörlurar värt pengarna, det är bättre att gå på ett par med sladd och leva med det. För ljudkvaliten får lida alldeles för mycket för att de ska vara trådlösa.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Hade hemma RS120, RS160 och RS180 för utvärdering.
  Kleer-tekniken i dom dyrare lurarna ger en helt störningsfri överföring, tyvärr har RS180 alldeles för mycket och burkig bas, samma med RS160,men dessa har även en lite vass diskant. Billigaste RS120 har lätt det renaste och tydligaste ljudet med mycket bra mellanregister. FM-överföringen kan brusa lite ibland, men har en överlägsen räckvidd.

  Ska man lyssna på musik funkar dom dyrare bra, men till TV och man vill höra vad som sägs är RS120 grymt mycket bättre.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Låg vikt och bra ljud
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Inga störningar och de ger ett bra ljudintryck.
  Perfekt för tvspel och filmkvällar när man inte vill störa grannarna
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  En riktigt bra att ha när man int vill vecka grannarna=)
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Det är ett par riktigt sköna lurar att ha på sig och sändningen av ljud är förvånandsvärt bra.

  Dock är jag lite besviken på den dåliga bassen och att ljudet spricker totalt vid för hög nivå. Jag tycker de oxå släpper ut väldigt mycket ljud så att alla i samma rum kan höra vad jag lyssnar på.

  Men jag tror att de ändå är värda de 700:- jag la på dem och de passar bra för att se på tv och film med dem. jag ger dem en 7 och det är framförallt för den dåliga bassen.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Det är helt underbart med trådlösa lurar!

  Jag har haft dessa i drygt två veckor och jag har aldrig upplevt något brus eller liknande. Negativt är att hörlurarna stänger av sig efter 2 - 5 minuters inaktivitet.
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Helt ok i denna prisklass. Ibland upplevs dock väldigt mkt brus.
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Prisvärda trådlösa lurar, helt klart.

  Dock glider dom lätt av skallen om man ex. dammsuger eller rör på sig en del. Volym och tune rattarna sitter lite väl nära varandra och det brusar lite i dom ibland.

  Men för 700 kr får man vara nöjd!
 • Ganska bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Helt ok, varken mer eller mindre.
 • Bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Jag använder mina till film och spel på sena kvällar och tidiga morgonar för att inte störa grannarna. De funkar fint till det jag använder dem till.
  Fördelar:
  Räckvidden
  Pris
  Ljudet i förhållande till pris.

  Nackdelar.
  De klämmer inte åt så bra och ramlar lätt av om man böjer sig för långt fram.
  De stängs av automatiskt efter nån minuts inaktivitet så om man t.ex. pausar filmen och går och fixar kaffe så slocknar de temporärt och börjar brusa istället. De aktiveras dock direkt när du startar källan igen.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  mycket bra ljud!
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Bra ljud, kankse lite genomslag när det blir för mkt bas. Brusar också en del.
 • Ganska bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Mycket bra ljud! Dock så är det väldigt högt brus när det är tysta partier i musik / film.
 • Acceptabel
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Dom här hörlurarna fungerade inget vidare hos oss. Högt brus/hissljud, ljudet vandrade upp&ner ibland (kanske pga att vi har trådlöst nätverk i samma rum?), rätt taskig bas och den totala ljudbilden upplevde jag som "sådär". Dessutom läckte hörlurarna enormt mycket ljud, vilket är jobbigt om man inte är själv i rummet. Skön komfort och bra räckvidd. Bytte dessa emot ett par HD515 - vilken skillnad!
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  kanon!!
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Dom är ganska svåra att ställa in så att man får rent ljud och inte massa störningar från andra trådlösa prylar.
 • Bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Bättre ljud än mina gamla trådlösa Sennheiser T60 trots att RS120 är betydligt billigare. Även mindre brus och knäpp men det är inte helt borta. Susar en del i tysta partier. Komforten kunde ha varit bättre, jag tycker att lurarna glider av skallen. Mina gamla slutna lurar (T60) sitter mycket bekvämare men så kostade de också ca 2.000:-.
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Kalastrevliga lurar med bra ljud och täckning för att vara trådlösa
 • Ganska dålig
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  en hel del brumm, även blandar andra frekvenser..
 • Utmärkt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Utmärkta trådlösa hörlurar som är störningsfria. Avstånd från mottagaren är mycket bra. Störningsfritt avstånd från hus byggt i sten/tegel är ca 30-40 meter, var man än går.

  Det enda ända som inte är riktigt bra är att de är lite klumpiga och att signal-knapparna sitter för nära varandra, men har man ställt in volymen så rör man dem inte.