Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

BeSafe iZi Plus

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla BeSafe Bilbarnstolar (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.07)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  7 mån sedan
  För stor och klumpig, samt alldeles för dyr.
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Som ala andra skrev här så lutar huvudet framåt när barnet sover, detta gäller åker med bakåtvänd stol (framsäte har vi)

  Tar en del plats, vilken gör att man måste vara liten eller köp en stor bil. Men har men en större bil som SUV så är de redan säkrare än småbil?

  Köp om ni har en stor bil eller ska köpa ny bil. Annars är det dyrt om man ska köpa ny bil för att ha bäst-i-test stol!
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Bra stol i sig, dock inte lätt att luta under färd samt att den lutar väldigt lite bakåt, tre lägen känns som en lögn när man provar dem, vilket gör att barnet ändå sitter rakt och huvudet tippar fram, samt att nackstödet är svårt att justera. Tar också otroligt mycket plats i bilen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket nöjd över vårt köp av denna bilbarnstol. Känns mycket lyxigare, bekvämare och säkrare än de övriga produkterna vi testade.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Säkert jätte-säker i tester. Verkligheten har ett annat problem. För den vinner tester, men ungen sitter för rakt upp och böjt med huvudet framåt så när han sover tippar huvudet ner mot bröstet och han kväver nästan sig själv.

  I händelse av tvärstopp slungas huvudet bakåt och ungen får en whiplash. Så i verkligheten när barn sover i bilen, katastrof. Inte så nöjd. För lite stöd bakom axlar/rygg, för mycket uppe mot huvudet..

  Har ändå en extra filt för att räta upp stolen i vår Audi A6a. Annars hade han aldrig kunnat sova i bilen...
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra stol, önska den hade ett tillstånd EASA för... in Aircraft" (TÜV Doc.: TÜV/958-01/2001), kan man ha på flyget på semestern. Fungerar ej i US, måste ha FAA aprovd för att ha i bilen!?
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar utmärkt till Volkswagen Tiguan. Vi har provat att ha den monterad både fram och bak och i inget av fallen tar den plats från den framför/bakom.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Passar mycket bra i en Skoda Octavia 2014, man märker inte ens i passagerarsätet att stolen är monterad bakom. I övrigt är vi supernöjda med stolen!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastisk stol, märks att den är gediget byggd och inte någon buggaboo produkt.

  Helt ok att ta av klädsel för tvätt, mycket bra inställningar för läge och bälten.

  Har haft 3 stolar sen födseln och köper inget annat märke. Testvinnare så klart och kvalitet betalar man för.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Vi tittade på många stolar och fastnade för denna på grund av säkerheten och att dottern kan ha den länge (till 25kg). Har nu haft stolen i 10 månader.

  + Stor stol, bra benutrymme för dottern
  + Lätt att montera!
  + Enkel instruktionsbok
  + "Bodyhugger" för små barn
  + magneter för att hålla selen öppen, men inget jag hade saknat om det inte fanns.

  - Tar sjukt mycket plats i bilen! Vi visste att den var stor och hade satt in den (utan att montera) i bilen innan, men tydligen inte testat ordentligt. På vår saab 9-5 så gick det knappt att sitta i framsätet när vi hade den i baksätet och då är jag kort... Bättre på vår hyundai i40, men den har ett massivt baksäte. Dock inte möjligt för någon längre (typ 190cm+ person att sitta framför.

  - Dottern lyckas krångla sig ur selen hur hårt vi än spänner den (och den är lite svår att dra åt). Behöver en bältessamlare...

  - Huvudet trillar framåt då hon sover, särskilt när hon var mindre, då i saaben, verkar vara bättre i hyundaien. Kan vara att sätet inte lutar lika mycket i den.

  Sammanfattningsvis en bra stol, men jag skulle tyvärr inte köpa den igen på grund av storleken.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Nu har vi haft denna stol i 9 månader och kan göra ett utlåtande.

  Börjar med ett en varning. DENNA STOL TAR MYCKET PLATS! Räkna inte med att kunna använda passagerarplatsen fram om ni inte har en buss. Vi har en V70 och det går inte att sitta bekvämt i framsätet. Har man stolen i sittläget finns det lite mer plats, men vi använder oftast liggläget vilket gör platsen obrukbar. Vi väntar nu ett syskon och vi kommer inte att köpa en sådan stol till syskonet.

  När vi valde stol så gick vi mest på säkerhet och en stol som ska kunna användas så länge som möjligt så då föll valet på denna.
  Att montera stolen i bilen var jättelätt. Steg för steg finns i manualen och även en film på Youtube. Det tog ett tag innan jag fattade hur frontbygeln fungerande, men tillslut hittade jag hur man drar ut/in denna.
  Liggläget använder vi som sagt för det mesta, men det är behändigt att kunna ställa in stolen i tre lägen.
  Barnet trivs bra i stolen, men det återstår att se hur länge barnet kan sitta i den.
  Magneterna på bältet älskar vi. Underlättar när man ska plocka ur och sätta i barnet.
  Att flytta bältet upp och ner är jättelätt. Bara att dra i ett handtag vid nackskyddet så flyttar sig bältena uppåt eller nedåt.
  Jag har läst att vissa stolar har problemet att barnets huvud faller fram då det sover. I V70 och stolen i liggläget finns inte detta problem med iZi Plus. Vi har inte testat att sova i de två andra lägena så jag kan inte ge något utlåtande om det.

  Tycker det är synd att dra ner betyget mycket pga storleken. Säkerhet och små mått kanske inte går så bra ihop vad vet jag. Önskvärt är ju att den skulle varit betydligt mindre, men bortser vi från det så är vi väldigt nöjda med stolen.
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Rekommenderas bara om du är extremt småväxt, och kompenserar din diminutiva figur med att köra en monsterstor bil. För den här barnstolen är ett stort, gigantiskt, gargantuanskt behemoth. Kartongen den levererades i var ungefär lika stort som ett kylskåp. Vi har en gammal bil där det inte går att stänga av krockkudden i framsätet, och därför måste vi ha stolen i baksätet. Visst, jag får plats framför barnstolen, men då sitter jag med knäna i instrumentpanelen, min fru som är mycket kortare än mig upplever det fortfarande som klaustrofobiskt att sitta framför barnstolen. Att byta till en större bil är ingen lösning, helt enkelt för att vi inte har hittat en bil med mer plats i baksätet.

  Det stör mig, att de med några förändringar hade kunnat göra barnstolen några viktiga centimeter kortare, och därmed smidigare och användbarare. Varför gjorde de inte detta?

  På plussidan: Det är lätt och smidigt att spänna fast barnet. Han sitter ganska bra i stolen. Men de omtalade magneterna funkar väl sisådär.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpte denna stol idag 2013-09-28.
  Tittade på fyra olika stolar och denna var i särklass den bästa enligt mig.
  Välgbyggd och robust, har fullt förtroende för denna stol.
  + Riktigt bra skydd för huvudet som också är steglöst
  + Går att fälla den bakåt för de barn som somnar i bilen.
  + Rymlig
  + Lätt att montera
  - Tar ganska mycket plats i bilen, passagerastolen blir obrukbar (Saab 9-5)