Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung MS23F301EAS (Svart)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mikrovågsugnar (97)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  En snygg, stilren mikrovågsugn som smälter in snyggt i ett rostfritt kök. Tyvärr dras mitt exemplar med en skrämmande långsam matuppvärmning. Stoppar jag in två frysta panpizzor i mikron som tar två minuter i en AFK-mikro från ÖB, tar det över sex minuter för att uppnå samma effekt på 800W i denna. På grund av detta kan jag inte rekommendera den, men bortsett från det finns det inget att klaga på.
 • Alla omdömen

 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Håller med föregående skribenter!
  Nu har även mina vred slutat funka efter att ha glappat ett tag.
  Det har inte gått se in i mikron p.g.a. det mörka glaset, trots att lampan där inne är tänt.
  Kan inte säga att den värmer särskilt effektivt heller om jag ska vara ärlig. Inte jämfört med andra mikrovågsugnar.

  Det som också är så himla störigt är att om man råkar trycka på klock-knappen så nollställs klockan direkt och man måste ställa om den igen. - vilket inte är så smidigt när vreden inte är helt ok. Det räcker med att något på bänken kommer mot den. Klockan måste alltså ställas om för jämnan. Fruktansvärt irriterande!

  Det enda som kanske är hyfsat positivt är att den ser rätt ok ut.

  Köp ej!
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  KÖP EJ. En helt värdelös micro. Jag garanterar att inom ett år har något av vreden slutat fungera. För min del så slutade det övre vredet där man sätter tiden att fungera. När man vrider så hoppar tiden både uppåt och nedåt även om man bara vrider samma håll. Detta medför att det är näst intill omöjligt att få satt rätt tid. Detta kan även hända med nedre vredet där effekten ställs in vilket då medför att man inte har en aning om det är upptining eller högsta effekt man kör på.

  Mitt köp gjordes september 2013 men har glömt att lägga in ett betyg förräns nu.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fick den av svärfar i julklapp, höll i 3 månader då ratten för att välja styrka gick sönder, fick en ny av Elgiganten och den höll i 2 veckor för då stod den bara och snurra i viloläge utan värme.

  Aldrig varit med om någon sämre kvalité än denna, till och med våran micro för 600kr som vi hade i nästan 10 år funkade bättre. Jättesnygg och stilren annars men det tar lite längre tid att värma maten än den jag hade innan.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köp inte, var tvungen att lämna tillbaka denna då konceptet med att inte ha någon separat "start-knapp" är livsfarlig.

  Om man sätter tiden, startar micron men sedan väljer att ta ut maten innan tiden går ut, gör man detta och sedan stänger luckan så fortsätter den ändå. Detta känns som en säkerhetsrisk, speciellt när kanske barn använder den. Den har också en fördröjning på 3 sekunder innan den startar, så man har kanske hunnit lämna micron och inte hör att den startar av sig själv igen.

  För att verkligen stoppa den så måste man vrida på tid-ratten och nolla den, vilket är ett moment som man kanske inte alltid tänker på.

  Sedan är belysningen dålig, man ser knappt maten inne i micron.

  Köpte den vita varianten, men detta problem gäller alla färg-modellerna i denna serie.
 • Ganska dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Vet inte om det bara är min men jag vill gärna kunna se in i mikron när man värmer upp maten. Det är mer eller mindre svart.
  Sedan tycker jag att man kunde sänt med ett plastlock för att täcka över tallriken vid tex uppvärmning. Så man slipper test den keramiska beläggningen som är fettavvisande invändiga. Men när den ska torkas varje gång man värmt något.