Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AKG K712 Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AKG Hörlurar (58)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket detaljrikt, stort men ändå behagligt ljud. AKG k712 är ett typiskt exempel på att high-end hörlurar inte behöver kosta över 10 000 kronor. Suveränt!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Mycket stora och klumpiga. Det är svårt att hitta den perfekta positionen så räkna med konstanta justeringar. Öronkuddarna känns också onödigt styva vilket ger försämrad passform runt öronen. I övrigt är de hyfsat bekväma och vikten är låg trots sin storlek.

  Ljudbilden är stor, ibland för stor, med mycket bra instrumentseparering (bästa jag hört) där de lägre frekvenserna hålls tillbaka för att ge plats åt de högre. Den övre delen av mellanregistret (1-2 kHz) främhävs väldigt bra vilket gynnar rock/metal där elgitarrerna får en råare och mer metallisk ton. Detta märks tydligt när man jämför med HD 650 som håller tillbaka dessa frekvenser. Basen känns rapp och analytisk med bra djup men låt dig inte luras av marknadsföringen om "3 dB improved low end". Basen är väldigt återhållsam och kommer att göra basälskare mycket besvikna.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Väldigt rolig hörlur. Defenitivt inte för alla skulle jag säga dock.
  Jag gillar dem! De sitter skönt, är otroligt lätta. Padsen är väldigt mjuka och sköna.
  Ljudet har väldigt stor ljudbild och detaljrikedom, särskilt i högre registren.
  Kräver rejäl förstärkning då de är riktigt tungdrivna.
  Jag blir lyssningsutmattad av dessa då de kan bli påfrestande vid långa lyssningar. Men jag växlar mellan HD660s och dessa beroende på vad jag lyssnar på.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  väldigt bra lur, spelat mot sennheiser hd650. tycker denna ger mer spelglädje, lite mer framåt och öppen. inte testat många hörlurar så ger 9
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bästa hörluren under 3000 kr!
  Köp den här istället för Massdrops k7xx.
  Om man gillar dem här eller hd6x0 är en smakfråga. Men dem här presterar minst lika bra för mindre pengar. Bör användas ihop med nån sorts förstärkning för att komma till sin rätt.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra ljud för pengarna