Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AKG K612 Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AKG Hörlurar (54)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Skitbra ljud och komfort, men usel kvalitet. Har haft två stycken som gick sönder efter bara nåt år. AKG gick verkligen i botten när de köptes upp av Samsung och de bytte produktionsland.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag använder dessa mest i spel ihop med en ModMic eftersom jag generellt föredrar högtalare, men de första timmarna efter att ha packat upp dem satt jag och njöt av musik som jag inte gjort på länge. Nu fungerar de även utmärkt till spelande med detaljerad ljudbild. Vida överlägset vanliga "gaming headset" jag haft eller provat i prisklass upp till tusenlappen. Det kostar förståss en slant att skaffa en separat mikrofon, men beroende på vad man har att koppla in mikrofonen i så behöver den i sig inte vara särskilt dyr.

  Och vad man kopplar in saker i har som alltid sitt att säga till om med analoga anslutningar. Dessa lurar har en impedans på 120 Ohm vilket gör att de billigaste ljudkorten eller en normal telefon inte kommer att ge den fulla upplevelsen, åtminstone inte på bas-sidan. I övrigt är det värt att tänka på att lurarna huvudsakligen är av öppen design med allt vad det innebär, vilket i mitt fall var direkt eftertraktat. Detta tillsammans med den låga vikten och den mjuka upphängningen gör att de är mycket bekväma på ett stort huvud.

  Tillsammans med en ModMic så är det rekommendeabelt att köpa till något lite extra starkt dubbelhäftande tejp/kuddar(gärna med lite tjocklek) då de som medföljer ModMic har lite svårt att fästa på grund av lurarnas öppna design.

  Lurarna har fallit i golvet ett halvdussin gånger under de ca 18mån som jag haft dem, och det har de klarat utan problem.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Håller med de andra, fantastiskt ljud. Många ifrågasätter basen i dessa på nätet, men jag skulle inte oroa mig, så länge de drivs rätt. Kör med LG V10 mobilt och via en Xonar Stx på dator, så dac är nog att rekommendera men inte ett absolut måste. Kommer från tidigare M50x som är bastunga, men K612 har en sådan otrolig detalj och jämn frekvensrespons nertill som gör att jag föredrar K612 bas. Tog en dag att vänja sig vid det nya ljudet. Ljudbilden är väldigt bred och analytisk! Komfort är utomordentlig men kan tänka mig att de med höga huvuden kan få ont av det spända bandet ovantill.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Väldig ren bas, utmärkt mellanregister och tydlig men absolut inte skränig diskant. Mycket bekväma även vid långa spelsessioner oberoende av rumstemperatur.
  Fantastiska hörlurar helt enkelt.
  Full pott om sladden varit avtagbar.
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Otroligt fint och klart ljud.
  De sitter som en dröm på skallen, kan ha på mig dem och lyssna på musik hur länge som helst utan att det känns jobbigt.

  Edit: Har redan slutat fungera efter knappt ett halvår. Mina gamla K601 höll mycket längre.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Riktigt bra studio hörlurar. Otroligt prisvärda och bekväma också! Enda minus är att sladden är ej löstagbar.