Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony PlayStation Plus 1 Year Subscription Card

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Game cards (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.82)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vet inte vad folk menar med att det är "svårt att avsluta". Det finns ett val där man helt enkelt bockar ur förnya automatiskt, sedan behöver man inte tänka mer på saken förrän det är slut. Men bättre vore naturligtvis om det var ett val att bocka i istället.

  Riktigt dåligt däremot att det här behövs alls för att spela de flesta spel online. Det var bättre med metoden som en del spelutvecklare använde tidigare, att skicka med en kod för online för just det spelet. Det var tiden när PS+ var en tjänst för att molnspara och få rabatter i butiken, jag använde det då så jag antar jag bidragit till det här eländet. Förlåt!

  Men det är bara att gilla läget för här är vad världen går mot, du ska vara uppknuten på otaliga olika tjänsteabonnemang som du använder mer eller mindre men trots detta genererar en jämn och fin förutsägbar ström av pengar till företagen. Elbilar kommer snart börja hyras ut där du väljer 20 eller 50 mil per vecka, en extramil kostar lika mycket som hela tjugo mil-paketet. Så det vore alltså egentligen bättre att ha två elbilar, men eftersom dragkrok är en extratjänst som är dyrare än två elbilar så lönar det sig ändå inte att bogsera runt den andra på långturer.

  Alla har hamnat i samma fälla som den typiske lyxfällanmedverkande som prenumererar på månadens samlarsak eller svanktatuering från veckotidningarna, förutom att inget fyller hyllorna då. Ja snart behöver de inte ens ha tjänster eller produkter kopplade till dem alls för det finns inget att välja på ändå, att bli av med pengar är själva tjänsten. :p
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Så värt! Jag har tidigare bara haft en rullande betalning varje månad på typ 95kr/mån.

  Här får du en mycket bättre deal och det är nice med ps plus, för du får mycket roliga spel som du kanske annars aldrig skulle ha köpt.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  40 spänn per månad, ett kap för vad man faktiskt får
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Med PS5 får man ett otroligt mervärde med Plus. Går inte att jämföra med Gamepass som inte har några exklusiva Sonyspel där. Då får man jämföra med PS Now, inte Plus.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Håller med om att det är snålt av Sony att inte kunna ge gratis onlinesupport såsom man hade för alla PS3 spel.
  Men...
  Det är riktigt najs att kunna få ~2 gratisspel varje månad, eller fler om du har en PS3 eller PSP så finns även spel där att fås varje månad med samma abonnemang.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Hur fan är detta dyrt? Folk slänger pengar på spel de inte spelar som samlar damm, netflix, hulu spotify och dyra mobilabonnemag som inte används fullt ut. Be de om 40kr/mån (eller mindre speciellt under reor som Black Friday) så går de apeshit.

  Inte nog med att detta är billigt som fan för 40kr, du får två gratis spel varje månad. Vi snackar spel som The Last of Us, Nioh, WipeOut, etc. inte bara random indiespel. Bara ett av dessa är värt årskostnaden på 480kr (återigen, mycket billigare om du hittar rabatterade).

  Jag är helnöjd med PSPlus. Har haft det sen det kom ut och brukar passa på att köpa ett par års medlemsskap i taget under bra tider. Att betala max 40kr/mån känns väldigt lite för det man får. Bra valuta för pengarna!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snabbt, billigaste jag kunde hitta och en fungerande nyckel, klockrent!
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tänk på att abonnemanget förnyas automatiskt efter 12 mån är över, vare sig man vill eller ej.
  Sony har gjort det OERHÖRT krångligt att stoppa abonnemanget.
  I produkttexten skickar dom med en länk som inte fungerar som är tänkt fungerar om man vill stoppa förnyelsen.
  Det går heller inte att avsluta abonnemanget vi dator, ex logga in på sitt psn konto eller psStore utan det enda sättet är att göra det direkt i ps4an.
  Tänk på att även stoppa spel från att försöka förnya diverse abonnemang, så man måste ibland även slå av det också, räcker inte att bara säga upp själva psplus.
  Finns bättre förklarat på YouTube om man söker.
  Väldigt dåligt av Sony som medvetet gör det här.
  Själva psplus är ok.
  Man måste ha det för att kunna spela spel online.
  Man får 1-2 spel gratis varje månad.
  Inga AAA titlar direkt varje månad men ibland kommer det bra spel.
  Så värt är det iaf.
  12-24 spel på 1 år gratis. Man tjänar in kostnaden.
  Om man ska köra online 2 pers så räcker det att 1 har psplus.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Sonys skit gör att man inte kan köpa via dom så tur är att de finns andra ställen att köpa på. Dock 28 kr dyrare än via PS store som i och för sig inte fungerar speciellt bra.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum