Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Focal Chorus 726

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Focal Golvhögtalare (29)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Otroligt detaljrika, med en diskant åt det ljusa hållet. Inte de basrikaste högtalare jag har ägt, men jag hör instrument och toner i mina favoriter som jag missat förut. Först provade jag dem med en Hegel H90, men det blev för mycket diskant för min smak, dessutom utan chans att reglera den. Nu driver jag dem med Marantz PM8006, som har tonkontroller för bas, diskant och mellanregister.

  De ger ett väldigt trevligt stereoperspektiv. Framåtriktad basreflexport gör dem lättplacerade och klarar att stå nära hörn utan att bli burkiga. Hög känslighet på 91 dB, så de är lättdrivna. Törs knappt röra volymkontrollen på min Marantz kvällstid och har minskat utsignalen på både ansluten CD-spelare och nätverksstreamer för att ha någon som helst nytta av förstärkarens fjärr.

  Kan tillägga att jag köpte dem för 11 890. Då är de verkligen prisvärda. Tveksam till om jag skulle ge ca 17 000 som en del tar.
  Jag misstänker att jag tyvärr innerst inne är en superkräsen audiofil och ger mig nog inte förrän jag spenderat över 100 000 på en anläggning.