Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Denon AH-D5000

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Denon Hörlurar (13)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.82)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Neutral karaktär med fin och fyllig klang.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Underbara lurar. Förstår inte varför Hifi-klubben slutat med dem. Iofs kan man köpa dem för strax över 4000 från UK...
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Gillar verkligen ljudsignaturen hos dessa, dom har en klar dragning mot låga toner, dock utan att förvränga resten av registret. Vill man ha bra bas utan att offra bredd och kvalite på ljudet så är det denna ljudsignatur man vill ha.

  Saker man kan anmärka på är den vansinniga sladden, seg tung och snor sig nått så förbannat. Sen det har med priset här hemma i Sverige som inte är något annat än galet, bra lurar men hade aldrig fått för mig att betala 6000:- för dom (köpte mina utomlands för mindre än halva priset).
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Fantastiska
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Efter att ha ägt dessa i tre-fyra veckor så är det dags att lämna omdöme. Jag har köpt den modifierade varianten, så jag går efter dess ljud, inte originalet, som bland annat ska ha lite lösare bas.

  Ljudet:
  Det här är den stora fördelen med dessa lurar. Ljudet är klart, basen är mycket rapp och väldigt korrekt. Mittregistret låter bra och hörlurarna kan separera olika ljud mycket väl. Skulle det bara handla om ljud så är det en tia av tio. Diskanten tycker jag är helt perfekt, men då ska man även veta att jag INTE tycker om vassa diskanter, dessa lurar har det inte heller, utan mer avrundade sådana. Basen tar inte över som vissa upplever. Måste ha en förstärkare till dessa för att dom ska låta bra.
  Ändå har jag känslan av att man kanske skulle ha fått bättre ljud från hörlurar i denna prisklass. Jag har inte hört något i närheten av lika bra, men jag har å andra sidan ej hört lurar i samma prisklass.
  9/10

  Användarvänlighet:
  Hörlurarna sitter bra på mitt huvud, men endel upplever att dom är svåra att få att sitta bra. Akilleshälen är den fasta, tre meter långa kabeln som tycker om att snurra på sig. Den går inte att korta utan större ingrepp, och det är nog inget som gemene man vill göra med sina lurar för 6000 kr. Att gå ute med dessa KRÄVER att man har en portabel förstärkare, utan det låter dom ärligt talat skit.
  7/10

  Portabilitet:
  Går in i användarvänligheten egentligen, men som portabelt ljudsystem så är dessa lurar extremt bra på att spela, men dom är även extremt klumpiga pga kabeln samt den extra förstärkaren (köp en liten fiio för 200 kr så slipper man problemet).
  5/10

  Prisvärdhet:
  Kluvet, det beror på hur man använder sig av dessa. Som stationära lurar så vill jag ge dom 8/10
  som bärbara lurar för dom, tack vare klumpigheten 7/10

  Helhetsintrycket är minst sagt delat. Dessa lurar kräver en hel del från kringutrustning även fast dom går att spela från en vanlig ipod. Räkna bara inte med att dom låter som att dom kostar 6000 kr. Summerar jag allt detta så vill jag ge dessa lurar 8/10. Ljudet väger upp riktigt mycket av dom många nackdelarna, men samtidigt så känns det som att det KANSKE kan låta bättre för pengarna. Eller, jag har förväntat mig mer iaf, trots att dessa är dom bästa lurarna jag hört, överlägset.
  Slutbetyget blir... 8/10. En mycket svag åtta. Jag är overall nöjd med ljudet, men hade jag betalat fullpris för dessa så hade det inte känts speciellt bra om jag ska vara ärlig.

  Köpte mina moddade för halva priset, varpå prisvärdet går upp i taket och så även betyget. Men direkt från butiken... njae. Kanske inte full pott.
  så 8/10.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Själv köpte jag storebror men dessa spelar faktiskt i samma liga till ett bättre pris. Dessa tillsammans med argons lilla hörlursförtärkare bjuder på en riktig njutning. När jag lyssnade på dessa minns jag att jag blev så hänförd av ljudbilden att det var svårt att sluta lyssna vilket säger det mesta om dessa lurar. Det enda jag hittar att klaga på är kablarna som ju som alla kablar irriterar, men det är väl något som framtiden för lösa. Jag tycket inte det är att överdriva att säga att detta är en HELT FANTASTISK produkt!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Första anblicken på dessa lurar är att dom andas kvalité och är riktigt snygga! Saken blir inte sämre när man sätter på sig lurarna. Har bara låtit mina gå i ca. 5h än så länge, men redan nu ger dom ett bra ljud. Stämmer allt jag läst om dom så kan man inte bli annat än nöjd. Återkommer med mer info. när dom har fått gå lite mer timmar.

  Gjorde även ett litet test mellan mina gamla Sennheiser HD555, helt annan prisklass såklart men förstår inte att jag väntat såhär länge innan jag uppgraderade. Ljudet i Denonlurarna är mycket mer närvarande och inte alls lika tunt, dessutom är dom betydligt mer detaljrika. Tänk nu även på att Denonlurarna ej är inspelade än.

  Edit: Har nu spelat in lurarna en del och kan fortfarande bara säga att dom spelar himmelskt! Ännu klarare ljud och har öppnat upp sig riktigt fint. Inte lika bumlig bas som förut. Sammanfattningen blir att jag är riktigt nöjd med köpet!
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Outstanding
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Fantastiska lurar! Har ett par Sennheiser 650 sen tidigare, men de här slår dem med marginal! Mycket pengar, men en fantastisk upplevelse. Köp!
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  I särklass den bästa slutna lur jag testat! Dock finns öppna alternativ som låter bättre för mindre pengar, men då läcker de mer ljud - och därför ointressanta för mig då jag skaffade lurar för att inte störa. På nätet står att även dessa läcker en hel del ljud, men vid normala lyssningsnivåer så kan man sitta i samma soffa utan att störas den andra.