Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Haglöfs Tight Large

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Haglöfs Ryggsäckar (70)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Utan tvekan någon av de mest populära väskmodellerna och visst är det en bra väska, håller god kvalité och överlag bra designad. Den viktigaste faktorn är att den sitter bekvämt men kan ändå hålla en hel del grejer.

  Det finns dock ett par negativa punkter :

  - Ofta vrider sig ena axelbandet när man tar på sig väskan och det är inte helt enkelt att veta eller känna av det. Visst har man varit med om vridna axelband tidigare men då har man känt det och dessutom haft lätt att åtgärda det. Efter som man knappt märker det på denna väska så är det också svårt att rätta till utan att titta i spegeln.

  - Så många spännband överallt som dessutom inte går att ta av? Väskan blir ganska jobbig att bära i handen utan att släpa några av spännbanden i marken. Visst kan man klippa av dem men det tar emot att göra så. Komprimerings banden känns ganska onödiga för vanligt dag till dag användning(jag har aldrig fått användning för dem).
 • Mycket bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Är inne på min andra tight-säck, den första gick dragkedjan sönder på. Kan bero på att det är så lång kedja och packar man den full blir det mer belastning på den, jämfört med gamla säckmodeller som bara har dragkedja upptill. Får se om den här kedjan har bättre kvalitet.

  + Vit insida är bra för att lätt hitta sina saker.

  - Lite hårdare i ryggen hade varit bra, så att inte hårda prylar i säcken känns obekvämt.

  Totalt en bra klassiker.