Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yamaha HS5

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Yamaha Aktiva PA-högtalare (43)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Använder dessa till min desktop PC.
  De har neutralt och bra ljud, men hög brus-nivå (värt att nämna är att jag är ganska känslig för brus).
  Nu driver jag visserligen inte dessa med en ordentlig extern DAC, men det borde inte göra stor skillnad i brus då de brusar liknande även utan att vara inkopplade.
  De är väldigt känsliga för störningar. Ligger mobilen nära högtalaren så blir det störningar i ljudet när någon ringer. Samt förbrukas mycket ström i datorn (t.ex. vid spelande) så märks det störningar i ljudet, vilket är varför jag nu tittar efter en ordentlig DAC för att isolera ljudet från störningarna. Topping DX3Pro ser lovande ut: https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/review-and-measurements-of-topping-dx3pro-dac-and-headphone-amp.4967/

  Kan även vara lite störande med volym-reglage på baksidan. Vilket i princip betyder att man tvingas sätta den högsta volymen man vill höra på förhand och sedan ställa ned och styra den digitalt, vilket ställer ännu högre krav på din DAC då ditt effektiva bit-djup kommer reduceras. Så ska du styra volym digitalt kan det vara bra att ställa upp bit-depth i ljudinställningarna till 24 eller 32 om du har möjlighet (frekvens kan du lämna på 44.1KHz, det borde inte påverka).
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Klockrena.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Riktiga monitorer! Ingen hissad bas eller färgat ljud att tala om här. Låter musiken bra på dessa så är man rätt och det var precis vad jag var ute efter. Uppgraderade från ett par Rokit RP5 G2 och är mycket nöjd.