Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Quest Nutrition Bar 60g

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Quest Nutrition Bars (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har ätit dessa vid flera tillfällen och har nu beställt en stor laddning då jag vill kunna unna mig något gott utan att behöva kickas ur ketos....men

  Av en slump satt jag och googlade på just IMO (isomalto-oligosackarid, basen i denna bar som påstås utgöra i stort sett bara en fiberkälla) och till min förvåning visar det sig att dessa bars absolut påverkar blodsocker och inslulin i en grad som den inte borde gjort om IMO varit en fiber (dvs att den inte bryts ner till glykos i slutändan utan antingen passerar kroppen utan att brytas ner eller omvandlas via fermentering till kortkedjiga fettsyror).

  Har beställt 7 lådor som jag kommer testa hur de påverka min ketos.
  Sparkar de mig ur ketos (vilket många påstår att de gör) kommer jag rata dessa bars i framtiden. Ligger jag kvar i ketos är det all good, lite kolhydratslast utgör de hur som helst men en bar skall om infon stämmer rymmas tillsammans med min övriga kost där alla carbs loggas (grönsaker lök o svamp tex är långt från carb free) och hålls under 20g per dag.

  Smaken på dessa bars är bra om de är så "nyttiga" som de påstår, men om de inte är bättre än andra bars med socker eller andra sötningsmedel så vet jag många bars som är mycket godare ;)
  Tills jag testat av barsen blir betyget neutralt.
  Om de håller måttet blir det full pott.
  Om det är "lurendrejeri" blir det en etta i betyg (enligt intevjun nedan har Quest inte testat sina egna bars gällande blodsocker och insulinpåverkan på någon vetenskaplig nivå, så jag blir inte förvånad om de inte håller måttet...tyvärr)

  Här är studien jag läste.
  http://www.meandmydiabetes.com/2012/03/03/high-fiber-foods-and-blood-sugar-quest-protein-bar-interview/
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Perfekt som frukost med morgonkaffet... då är dessa bäst: S'Mores, Chocolate Chip Cookie Dough, Cookies and Cream.

  Som mellanmål i bilen så är denna min favorit: Mixed Berry Bliss eller såklart nån av ovan nämnda.

  Grymt goda bars, dessutom har dom blivit mjukare med nya fiberkällan "soluable corn fiber", förut kunde vissa smaker vara rätt så hårda/sega.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Provat S'Mores smaken och 20g protein per bar är ju riktigt trevligt. Dock var den för söt för min smak. Och högt protteinnehåll gör ju baren lite segare än de godaste varianterna från andra tillverkare.

  Double Chocolate Chunk var inte god alls, smakar kemi. Slängde.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Helt galet bra näringsvärden, fullt med fiber, protein men minimalt med fett och kolhydrater. Smakerna är ok, vissa bättre än andra.
  Aspartam eller sockeralkoholer används inte heller som sötningsmedel, istället är det stevia och/eller sukralos som används.
  Chocolate Brownie är helt fantastisk, speciellt efter 10 sek. i mikron smakar den som kakdeg :)