Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Noctua NH-U12S

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Noctua CPU-kylare (37)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Används till en Ryzen 3600 klockad till 4,3 Ghz. Temperatur aldrig över 65 grader i spel. Fläkten är inte speciellt tyst när den väl börjar varva över, säg 1000 RPM (sker egentligen bara med Prime95), men när det inte spelas så går den med min fläktkurva på 500 RMP och är så gott som ljudlös. Noctua-kvalitet, så som man förväntar sig. Ska enligt uppgift klara en 3900X utan överklockning med rimliga temperaturer, så värdig för framtida uppgradering. Prisvärd.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Monterad på I7-8700K. Efter kalibrering i bios håller sig CPU temperaturen runt 32-35 grader. I spel som Battlefield 1 blir temperaturen runt 48-52. Körde AIDA64 CPU stress test och under full load och 4.7GHz håller sig temperaturen under 55 grader. Finns gott om marginal om man vill överklocka. Tyst, kyler riktigt bra...tom bättre en vissa vattenkylare. Värd varenda krona! Gillar man inte färgen på fläkten, finns att köpa till som tillbehör Noctua Chromax fläktar och heatsink cover i olika färger.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  På min orörda 6700k håller processorn 40c° efter 45min speltid i Titanfall.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Monterad på en standard i5 4670K, har ~29°C i "tomgång" och max 61°C i stresstest. Det är en minskning på 20°C i stresstestet, jämfört med standardkylaren = Bra! Tyst är den med, hörde endast ett svagt "brummande" under stresstestet, knäpptyst annars. Ett monteringstips är att inte skruva fast "pinnarna" helt i plåten innan ni gängar i skruvarna till kylaren.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Med äldre sockel gäller:
  NH-U12S can be made compatible with the older LGA1366 and LGA775 sockets using the optional NM-I3 mounting kit, which is provided by Noctua free of charge
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Den kyler bra, och har en riktigt låg ljudnivå.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  En kylare som har väldigt låg ljudnivå men ändå håller temperaturerna nere. Rekommenderas starkt!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fantastisk kylare som kyler mycket bra. Den är perfekt för alla datorer som behöver bra kylningsförmåga men också vill ha plats för större ram och inte vill ha största kylaren i världen. Om man kan få plats med U14S i ditt chassi så skulle jag köra på den men eftersom jag var lite osäker på om den skulle få plats så köpte jag den här och ångrar det inte en sekund.

  + Kyler bra 40 grader med 4.2 Ghz övercklockning i idle.
  + Lätt montering.
  + Inte allt för stor.
  + Full ram kompatibilitet.

  - Inte den snyggaste fläkten.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Cybersen din dator kan inte vara bra... Min dator går på 49 grader som högst med spel igång och internet fläkten låter inte alls även om original
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Kompakt och kyler bra. Känns välbyggd. Priset kanske i överkant men kvalitet kostar.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  När jag tittade på att bygga ihop min nya dator, som jag vill ha så tyst som möjligt, tittade jag på denna kylares "storebror"; Noctua NH-U14S.

  Men eftersom jag inte var riktigt säker på att den skulle få plats så tog jag det säkra före det osäkra och valde "12:an" istället.

  Och jag är inte besviken...tvärt om...jag är imponerad...
  Nu har jag även valt en förhållandevis effektsnål processor; Intel Core i7 4770S (65W).
  Men även när jag kör tortyrtest med Prime95 och fläkten går på lägsta styrbara vartal så kan jag inte få temperaturen över 73°C.

  På detta varvtal är den medföljande fläkten "ohörbar" och jag har aldrig fått den att öka varvtalet för kylningen är så effektiv och stabiliserar sig på en temperatur som är långt ifrån bekymmersam...

  Jag är mycket nöjd.