Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony Xperia E Dual C1605

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Mobiltelefoner (82)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Jag hade beställt en Sony Ericsson o betalade direkt så jag bara väntade att de skulle skicka tlfnen. Efter 3 veckor skriv jag mail då fick jag svar efter 8 eller 10 de mail. Så småningom fick jag en jätte gammal telefon som inte fungerar. ! Jag rekommenderar absolut inte den här butiken /affären. Akta er! !
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Inte mycket man kan göra me den.
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har haft luren i ca 8 månader. Vill redan byta...
  Formatet och byggkvaliteten är helt grymt bra för prisklassen (och även det dubbla).
  Dual-SIM funktionerna är riktigt bra. Det enda som stör är att datatrafiken kopplas ned på SIM 2 när det ringer på SIM 1 och att det ena simkortet endast kan ha 3g och inte GSM.

  Det telefonen faller totalt och platt på är den horribelt sega hårdvaran. Stor del av tiden är det så mycket inputlag att den är oanvändbar. Då talar jag inte om att animationerna rör sig lite hackigt, utan att du trycker på en knapp i UIt och den markeras först kanske 3-6 sekunder senare. Appen tar sedan upp till minuter att starta. Detta kan gälla så facila saker som att öppna systeminställningarna.
  Gissningsvis härrör problemen från den rätt slöa single-core-processorn.

  Om man har turen att kunna köra Cyanogenmod (som verkar använda hårdvaran smartare och snabbare enligt min erfarenhet) så är det en grymt bra telefon. Dock lider många E Dual av en bugg som gör att man inte får någon GSMtäckning alls i CM :(

  Med en snabbare dual-core eller quad-core samt framför allt kanske dubbla internminnet (1GB) så att telefonen är användbar, skulle jag givit en åtta i betyg.
  Om de dessutom partitionerat det interna minnet mindre idiotiskt (endast 1GB systempartition gör att man antingen får ransonera kraftigt vilka appar man lägger in, eller partitioner det externa SDkortet så att det kan hantera appar) skulle det blitt en tia pga det extremt förmånliga priset.