Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bosch PSR 1800 LI-2 (2x1,5Ah)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bosch Borrmaskiner & skruvdragare (361)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte precis denna maskin på kampanj från Jula för endast 999:- vilket måste anses som ett riktigt kap. Nedsatt med 800 kronor!
  Samma maskin finns även på t.ex. Bauhaus och Cheapy men kostar då betydligt mer.
  Det här är en kanonbra skruvdragare och är så vitt jag förstår, efter samtal med Bosch kundtjänst, exakt samma maskin som heter Bosch PSR 18V Li-2 (1,5 Ah) men med den enda skillnaden att PSR 1800 levereras med 2 st 1,3 Ah batterier och lite långsammare laddare och inte snabbladdaren (63 min) som medföljer PSR 18V Li-2.
  Medföljande laddare fulladdar ett batteri på ca. 180 min men tycker inte att det gör så mycket när man ändå får 2 st batterier med.
  Den här maskinen är urstark med hela 46 Nm jämfört med "vanliga" billiga skruvdragare som oftast kommer upp i 25 Nm (om det inte är proffsmodeller).
  Med elektronisk momentinställning som gör att maskinen tvärstannar vid uppnått moment och inte drar sönder saker och ting. Har även inbyggd belysning.
  Batterierna är från Bosch system "4ALL" och passar alla andra sladdlösa verktyg i samma serie.
  Enda nackdelen som jag kan se är att chucken bara tar 10 mm. Hade gärna sett att den klarade 13 mm eftersom den har styrkan och momentet för det.
  Betyget blir 9 av 10 endast av det skälet.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte denna på Harald Nyborg för 999 kr och mycket nöjd hittills. Lite svagare batteri en storebror (1.3 Ah) så poängen blir 9.